Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
u nas kikiut jeszcze jest ale normalnie kłade na brzuszku i kąpiemy tez normalnie. Może dlatego dłużej sie trzyma.
u nas noc dzis bardzo dobra, mały spał z nami budził sie co 2 h i zasypał przy piersi. w ogóle u nas nie ma większych problemów w nocy ze spaniem. grunt to doczekac kupy czasem idzie w 10 minut czasem w pół godziny, jak juz zrobi to potem cycek na dojedzenie i idzie spać21.10.2015 Leon -
Zakocona,Katarzyna,ale śmiałam w nocy z tego "zakatona"
:D
Paula bidulko,teraz do Swiat sama zostajesz z dzieciakami. Ale masz nas hehe:)
Battinka nie pomogę co do kupy, ale napisz jak Ty się czujesz.
A Laski,dzieci na cycku robią caly czas te 10 kup dziennie? Bo moja ładuje tych kup tyle caly czas,myślałam,ze z biegiem czasu będzie mniej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 10:00
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
battinka moze to taka pierwsza reakcja na mleczko i sie unormuje to , oby sie dlugo nie meczyla !
Nastek wstal o 8 zjadl i spi z D ja sie umylam wyprostowalam wloski pomalowalam , pojechalam kupic sterylizator do butelek a maly dalej spi
Chyba zrobil nam prezent bo dzis z D świetujemy 5 roczniceMikejla, lojkalojka, agaton, aanaa, PauLLa, ZakręconaOna, Bąbelek, onka, Little Frog, Blondik, zakocona, Lexie lubią tę wiadomość
-
Szczęsliwa, duzo miłości
i więcej snu
ja jutro jadę do kontoli do gina:)
a wczoraj byliśmy na konsultacji u neurologa-Ignaś zwiększonego napięcia nie ma, ale kazał na lekarz przebadać słuch, bo nie reagował Młody na klaskanie. rochę mnie to stresuje, a z drugiej strony wiem, że słyszy... Budzą go sprężyny w naszym materacu, hałas jak zasypia, uspokaja się przy kołysankach...ale jakiś tam niepokój jest ;/
Zakocona, mój J najbardziej pamięta z opowieści Ciebie, bo urodziłysmy tego samego dnia na Żelaznej i zawsze mówi: " A jak tam Wykocona?Pozdrów ją
" więc w końcu pozdrawiam
szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, zakocona lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Jacusianka, wiem co czujesz. Ja sie tak martwilam po tym jak mala się nie obudzila podczas tluczenia kotletów. Mąż pstrykal palcami kolo jej Glowy jak nie spala i rez żadnej reakcji, ale mieliśmy badanie sluchu i wszystko ok. Moze te dźwięki nie robią na Twoim synku żadnego wrażenia? Skoro na inne reaguje to chyba ok?
-
Czesc dziewczyny,
Nie dołącze do szczęśliwych mamusiek, bo moje dziecko kolejna noc kiepsko spało...specjalnie sie położyłam o 21, niestety Michał nie był zainteresowany pójściem spac i tak do 1 w nocy, a potem pobudka co 1,5 hjestem totalnym worem...
Nadszedł dzien dostał cyca i od razu w kime i gwarantuje Wam, ze bedzie tak spał ze 4 godziny i potem sie przebudzi, dostanie cyca, przewinieniu pupę i znowu pójdzie spac bez marudzenia...dni mam cudowne....a noce koszmarne,..ktoś mi to wyjaśni?
Szczęśliwa przesyłam buziaczki z okazji rocznicy - miłego świętowania :*
Apropos specjalnego ubioru do karmienia to dla mnie strata kasy ( oprócz stanika ofkors) wystarczy bluzka z szerokim dekoltem, taka zsuwana na ramiona- mam takich sporo. Jak wy nie macie to lepiej kupic kilka takich niż specjalne bluzki, ktore kosztują po 100 zł...
U nas kikut odpadł równo po 10 dniachdziecko było bardzo niespokojne tej nocy, po czym rano podczas przebierania znaleźliśmy kikuta na jego plecach! Bidulka napewno uwierał!
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Agaton pewnie, że mam Was
mam nadzieje ze te 5 tyg szybko minie...
Co do kup, to młoda robi maks 3 dziennie, ale z reguły 2 i bąki puszcza mokre.
Jaroszka to my obie miałysmy taka noc do bani. Moja Zuzka tez na początku zamieniła sobie dzień z nocą, a ok miesiąca samo przeszło i ładnie zaczęła w nocy sypiac. Także może u Ciebie tez tak będzie
Szczesliwa wszystkiego dobrego i miłego świętowania w trojeczke
Battinka jak Ty się czujesz? Lepiej coś?
Ja mam tylko stanik do karmienia, a tak chodzę w normalnych bluzkach. I tak zazwyczaj jestem w domu to mi niepotrzebne
Miłej i spokojnej niedzieli Kochane
My dzisiaj o 22.00 kończymy 2 miesiącejaroszka, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
ZakręconaOna wrote:Ja wgle jestem w szoku , Oskar zjadł ok 23 mleko , zasnął porządnie ok 23:50 i dopiero zawołał teraz jeść ... :-o w tym Ja spalam że dwie i pół jak nic bo budził się dwa razy na szybko poszukał cycka cmoknal dwa razy przez sen więc chyba pić i spać dalej , teraz na wpół spiaco je i śpi już ... Ciekawe kiedy tak mi chociaż po samej piersi przespi , jej marzenia :-p
I mysle nad kupieniem jakiegos stanika do karmienia jednak bo kuzwa rozbieranie się co rusz że zwykłego to wkurza aż . Polecacie coś fajnego ?
Po mm tak dobrze spał ?
Ze stanikami do karmienia nie jest łatwo Ci powiem....ja nie mam jakiegoś dużego biustu....a w mothercare dorwałam największy rozmiar ... 75 DD i mam wrażenie, ze mógłby byc większe miseczki...w h&m jest mnóstwo fajnych staników, tutaj sa rozmiary większe, ale niestety nie znalazłam, bo zostały same 80 pod biustem, to za duże na mnie. -
Paula oby było tak jak mówisz, bo to jakaś masakra....
Pewnie! Zwykła szeroka bluzka wystarczy i dla mnie komfort jest
Tobie rowniez miłej niedzieli :*
A i najlepszego z okazji 2 miesiąca :pWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 12:41
paula1 lubi tę wiadomość
-
Jaroszku dziekujemy :*
Jacusianka lubie oczywiscie tylko zyczenia!
Na pewno wszystko jest dobrze moze faktycznie te dzwieki nie robia wrazenia na Ignasiu .
Jaroszku a moze on pomylil noc z dniem ? Moze nie pozwalaj mu dlugo spac jakos zabawiaj i moze wieczorem bedzie tak zmeczony ze sie przestawi??
A z kikutkiem mielismy tak samo ! O 2 w nocy go znalazlam w pieluszce
Dziekuje paula1 Tobie rowniez milej niedzieli ! 2mce ale zlecialo !Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 12:56
paula1 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
u nas Mała spała od 20:00 do 1:30 - jak się obudziłam to obudziłam i ją, wystarczy chyba przerwy w jedzeniu 6h (jadła o 19:30).
Dziewczyny mi chyba pokarm zanikacycki mam miękkie, Mała chce jeść i jeść i budzi się na jedzenie częściej niż wcześniej, ja piję te pieprzone herbatki na laktację, lactosan i femaltiker (czy jakoś tak), do tego w ciul wody i kompot z jabłek. Jak mogę jeszcze pobudzić laktację??? Załamana jestem