Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maluda a na spacerze nie spi? Zgadzam sie ze nobel dla tych ktorym dzieci nie śpią!
ja nie mam szans dostać
Lojka,a ja lubiłam Twój awatar,taka ładna z ciebie babeczka,ze aż milo popatrzećchoc ten stworek tez niczego sobie haha;)
Dzieki za pomysły, zapomniałam o barszczu. Jak uszka będą z pieczarkami to luz,ja kapuchę jem codziennie i w ciąży jadłam bo KOCHAM kapuchę i Hela tez dobrze trawi:) ale grzybów to sie boje;)
Ana,ja się boje,ze jak sie nie nawtykam żarcia to mnie będzie korcilo zakazane a jak się nażrem za przeproszeniem to niezdrowe i ciężkostrawne rarytasy przestaną mnie ruszać
Mak w malej ilości mysle ze jest ok:)szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Maluda u nas tez problem z kupa. Co robisz żeby zrobil kupę?
U nas jak dwa dni nie ma kupy to podaje mu syrop. Próbuj z herbatkami ziolowymi i przepajac go woda ale lament straszny jakbym chciała go otruć. Raz tak podskoczyl z dupki i barków ze myślałam sobie krzywdę zrobi.
My używamy bebilon 1 pronuta -
aanaa wrote:Ja tam zamierzam jeść wszystko w tym roku ale po trochu. Jednego pieroga, ze dwa uszka w barszczu, karpia, racucha, ciasta itd. Moze po raz pierwszy uda mi się nie przejeść
daruje sobie tylko smażone prawdziwki, gołąbki z pieczarkami i nie wiem jak z makowcem, bo nie maku jeszcze nie jadłam a nie wiem czy cos po nim moze byc nie tak?
Ja już jadłam mak i nic się nie działoaanaa lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Hej .
My u przyjaciółki mojej od wczoraj jesteśmybardzo Milo się nam spotkać , nie wiadzialysmy się 3 miesiące
Ja co do diety nie mogłabym zjeść bo Oskarowi zaszkodziło by i to u Mnie na 100%.
Niestety ale moje dziecko jest okropnie wrażliwe już od czasów brzuszka , mam nadzieję że kiedyś się to zmieni bo masakra dla niego nawet w przyszłości . -
Cholera zmienmy temat bo jak pomysle o tym karpiu to mam ochotę lecieć teraz i gdzies sobie zlowic i zeżreć
a dziewczyny które nie chca jeść smażonego to polecam karpika z piekarnika- trosze soli i folia aluminiowa. Ok 30 minut (dla kawałka nie calej rybki) w ciepełku i mniaaaaaaaaam
agaton, maluda lubią tę wiadomość
-
Witam z oczami na zapalki
Maly cala noc sie wiercil i stekal . Nie wiem co mu jest
Czy wasze dzieci tez tak ruszaja raczkami i nozkami ? Nawet przez sen ! Te ruchy sa takie nieskoordynowane , wiec czesto walnie sie w glowe i placze .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Lojka mój tak ma cały czas stekanie, ręce na twarzy w oczach, wszędzie no i zrzucanie nóg do góry. O ile jeszcze rączki okiełznać potrafię opatuleniem w kocyk o tyle nogi żyją własnym życiem. Mam nadzieję że to przejściowe związane ze skokiem.
my dream lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Lojka u Mnie tak tylko jest jak Oskar wali kupe przez sen hehe albo coś mu się tam przyśni /przypomni ale to rzadko
na pewno przejdzie Wam.
Ja też anaa mam mega ochotę na świąteczne zarelko a najbardziej na grzybowa , Ja sobie zrobię pierogów ruskich na święta i barszcz będzie to git hahaaanaa lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Dziewczyny, nie katujcie się tak... Jednego pieroga dla smaku możecie zjeść. A w 3 uszkach do barszczu też nie ma zbyt wiele kapusty
Polkosia wolę ja się trochę "pokatować" niż patrzeć jak Maja ma wysypkę i czerwone plamki na policzkach.ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny powiem Wam, że może jestem nienormalna, ale Oliwka od prawie tygodnia robi inne kupy i ja już nie wiem jak powinna wyglądać dobra kupa. Rano zrobiła kupę, kolor żółciutki, nie była pienista, wyglądała jak mus jabłkowy - taki dla niemowlaka ze słoiczka, ale żółta. Ja już nie wiem, to jest prawidłowa kupa? Chyba tak, bo nie widziałam w niej wody...
Wali mi na łeb z oglądania kup, liczenia i wąchania. -
madu wrote:Agania jabto samo
ale ta o ktorej Ty piszesz jest chyba ok. Na KP te kupy mogą różnie wyglądać
Dla mnie się teraz liczy to, że poprawił się kolor, bo jest żółciutki, wcześniej brązowy był, no i kupy nie są pieniste. Być może się to zaczyna normować. No i widać, że to nie jest sama woda tylko taki rozrzedzony musBoże jak to brzmi. No i kupa zatrzymuje się na powierzchni pieluchy, nie przenika dalej, także nie jest taka bardzo rzadka. Wczoraj dałam małej 1/3 opakowania smecty to nie robiła kupek od 18:00 do 6:00 rano. Dzisiaj już zrobiła 3 kupki, ale jeszcze się wstrzymuję z podaniem smecty, no bo jest w normie i kupy się poprawiły. Masakra z tymi kupami
-
Maluda oj jestem za noblem ! Ja juz zaczynam powoli ogarniac wiek kiedy co chce jak jest bardzo niespokojny to sciagam pampersa (lubi byc nago) jakies 30 min spokoj jest pozniej troche cycka i jakos juz sie normuje ten placz alebto tez moze dlatego ze jestem u mamy zawsze na ogrod wyjde gdzies pojade mama przypilnuje i tak leci
Ps. Za chwile jade ze znajoma przymierzac suknie slubna! Nie moge sie doczekacstokrotka25, maluda lubią tę wiadomość
-
Agania,moja Helenka robi takie kupy zolte od urodzenia. Podobno przy kp te kupy są bardzo różne, jesli nie widzisz niepokojących objawów typu straszna napinka, prezenie,twardy brzuszek i jak widac,ze się dzidzia meczy to najpewniej wszystko jest w porządku:)
Szczesliwa,a to dla kogo ta suknia?
Polkosia,ja zamierzam zjeść,ale jak mam skosztowac 12 dan (u mnie tyle jest) to będę meeega pelna w końcu;) wiec nie zjem tych dwunastu na pewno,tylko te najlżejsze;)
-
agaton wrote:Agania,moja Helenka robi takie kupy zolte od urodzenia. Podobno przy kp te kupy są bardzo różne, jesli nie widzisz niepokojących objawów typu straszna napinka, prezenie,twardy brzuszek i jak widac,ze się dzidzia meczy to najpewniej wszystko jest w porządku:)
No tylko, że są rzadkie i po każdym karmieniu... dziś już 6 kup. No i kwaśne. Dałam jej smectę i podaję orsalit. Mam nadzieję, że będzie lepiej.