Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Małgorzatka jeszcze ja Ania-18 październik , jedna fasoleczka
Moze akurat sie pochwale przy okazji bo jeszcze nie pokazywalam , usg z 19.02 6 tydzien
bylo widac bijace serduszko
http://pokazywarka.pl/0dw6aw/#zdjecie14471340
meeegi1771, ola.321, Kaśku, Małgorzatka, polkosia, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Dziewczyny, krótką sonda, w którym tygodniu rozpoczęły Wam sie mdłości?
Drugie pytanie, zapisalam się za tydzień, to będzie 6tydzien i 1 dzień, lekarz mi wczoraj powiedzial, ze nie będzie jeszcze serduszka? Robic w 6 czy przepisaćMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
A ja pofarbowałam włosy przedwczoraj. Bo już nie dawałam rady. Podpobnie jak AsiaPoli zaczęłam siwieć przed 30 - w sumie to jeszcze na studiach. Echh te geny
Lekarz powiedział że jak farba bez amoniaku to nie ma przeciwskazań... Kupiłam więc specjalną farbę taką która zawiera jak najmniej chemii u mnie padło na Sanotint (czy jakoś tak).
szczesliwa_mamusia21, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Dziewczyny, krótką sonda, w którym tygodniu rozpoczęły Wam sie mdłości?
Od poczatku 6. tygodnia. Trzymaja caly dzien:( Nic nie pomaga, juz nie wiem, co robic. Wymiotowac nie mam czym. Wieczorami jest lekka ulga. Meczy mnie to strasznieMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Małgorzatka jeszcze ja Ania-18 październik , jedna fasoleczka
Moze akurat sie pochwale przy okazji bo jeszcze nie pokazywalam , usg z 19.02 6 tydzien
bylo widac bijace serduszko
http://pokazywarka.pl/0dw6aw/#zdjecie14471340
Pięknieszczesliwa_mamusia21, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Ja kupilam Bio-Ol i naprawil nawet rozstepy ktore mialam i zapobiega powstawaniu nowym , ja wole zainwestowac , chociaz tez slyszlam ze oliwka pomaga ale wole dmuchac na zimne
Kaśku Ja tez farbowalam włosy farba bez amoniaku i wszytsko bylo dobrzeKaśku, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
agania - dziekuje :*
lilmama- a probowalas migdaly jesc ? Podobno pomagaja , ja nie mam zadnych objawow , juz 7 tydzien niedlugo 8 a mdlosci zero , wymiotow zero , tylko troszke chce mi sie spac , ale nie wiem czy to przez ciaze czy przez to ze caly dzien jestem w domu bo juz jestem na L4 i to z nudowKaśku, lilmama, Małgorzatka, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Mam nadzieję że niektóre z was to uspokoi ale u mnie mdłości zaczęły się ...wczoraj!! A dziś mam równo 9 tc. Na szczęście nie są bardzo męczące i jeszcze nie musiałam biegać do kibelka. A i tak mam wielką nadzieję że sobie pójdą i to jak najszybciej
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Ja ide do fryzjera na farbe w przyszlym tygodniu. W sobotnim odcinku 'O Matko' Bosacka mowila, ze nie ma zadnych przeciwwskazań, bo przecież farba i caly jej sklad nie wnikaja do krwioobiegu. Moj gin tez nie widzi przeciwskazan, a w salonie po prostu wlacza klime zebym nie wdychala ewentualnego (swojego lub cudzego) amoniaku;)
Kaśku, Ursa, Małgorzatka, polkosia, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:agania - dziekuje :*
lilmama- a probowalas migdaly jesc ? Podobno pomagaja , ja nie mam zadnych objawow , juz 7 tydzien niedlugo 8 a mdlosci zero , wymiotow zero , tylko troszke chce mi sie spac , ale nie wiem czy to przez ciaze czy przez to ze caly dzien jestem w domu bo juz jestem na L4 i to z nudow
Migdalow nie probowalam jeszcze, przetestuje.
Moze ktos ma jeszcze jakis sposob ?
Zawsze probuje polezec przed wstaniem z lozka i zjesc cos lekiego typu herbatnik czy cos i pije wode z cytryna- ale to mi nic nie pomaga.
Podziwiam dziewczyny, ktore sa w stanie isc do pracy...szczesliwa_mamusia21, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
A dziewczyny nie pamiętam skąd mam tego linka... możę któraś z was już go wstawiała/ nie ważne ale tu jest analiza składu kremów na rozstępy:
http://www.srokao.pl/2011/03/analiza.html
niestety to jest z 2011 i skład części specyfików się zmienił, ale przynajmniej można się dowiedzieć na co zwracać uwagę
Ja teraz mam Eucerin olejek nawilżający - dostałam taki mały prezencik
On ma super skład bo same olejki naturalneBunia86 lubi tę wiadomość
-
Ursa wrote:Szczęśliwa_mamusia Sliczny robaczek
Dziekuje kochana ! za pare dni mam znowu wizyte , prawie co 2 tygodnie I juz nie moge sie doczekac jak bedzie wygladac fasolka i jak urosla !
agania, Kaśku, Małgorzatka, Bunia86, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
lilmama wrote:Migdalow nie probowalam jeszcze, przetestuje.
Moze ktos ma jeszcze jakis sposob ?
Zawsze probuje polezec przed wstaniem z lozka i zjesc cos lekiego typu herbatnik czy cos i pije wode z cytryna- ale to mi nic nie pomaga.
Podziwiam dziewczyny, ktore sa w stanie isc do pracy...
No ja wlasnie tez slyszlam o wodzie przed wstaniem z łóżka .
Ale moze migdaly troszke Ci pomoga ! Trzymam kciuki ! Daj znac jak Ci sie poprawi po nichlilmama, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Mam nadzieje , juz nie moge sie doczekac a wizyte mam akurat w moje urodziny !
Ja mialam pierwsza 11 lutego poczatek 5 tygodnia , pozniej 19.02 6 tydzien i teraz 05.03 to bedzie 8 tydzien
I za kazdym razem robi ci USG? Prywatnie czy na kase chorych?
Pytam, bo ja mieszkam za granica i tutaj sa tylko 4 USG za darmo.szczesliwa_mamusia21, Małgorzatka lubią tę wiadomość