Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
FreshMm wrote:Ja jestem strasznie wybredna w kwestii ubrań, więc dla mnie istnieją takie, na których np. wzorek mi się nie podoba ^^ Ale jak dostanę ubranka od rodziny po starczych kuzynach i kuzynkach mojego maleństwa, to będę bardzo szczęśliwa
Właśnie ja też nie będę wybrzydzaćMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
Małgosiu, ale masz super męża, już myśli o maleństwie
Ja na razie niczego nie kupuje dla malucha, może zacznę w II trymestrze, żeby później nie wszystko na raz. Trochę się boję. Muszę jeszcze zobaczyć czy może rzeczy po moim młodym będą się nadawać, chociaż wątpię, bo to sporo lat już.Małgorzatka lubi tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
malgo86 wrote:U mnie niestety nie będzie miał, kto podarować ubranek dlatego jesteśmy wskazani na siebie. Na razie nie planuje zakupów dla dziecka, bo nie jestem pewna czy jest
Ja też jeszcze nic nie planuję i nic nie oglądam, bo jest zwyczajnie za wcześnie. Zacznę cokolwiek oglądać i zastanawiać się jak będę po 3 miesiącu.Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Ja zakupy zacznę po wizycie we wtorek jak wszystko będzie w porządku jedna rzecz tygodniowo, bo inaczej wykupię pół sklepu na raz to będzie moje pierwsze dziecko i już się nie mogę doczekać
Małgorzatka, Ursa, agania, Kaśku, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Wczuł się bardzo on lubi zakupy bardziej ode mnie A że w poprzednich ciążach nie do końca się wczuwał to teraz chce nadrobić chyba za dużo razy mu to wypomniałam no nie ważne też nie jestem za kupowaniem i już planowaniem bo też się boje ale nie będę odbierać tej radości tym bardziej że tak słodko się wzruszył
witaj DemiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 13:41
meeegi1771, Kaśku, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
1.Małgorzatka Małgosia termin - 01 Październik
2. DzwionaBeatatermin-01 Październik
3.KaśkuKasia termin 01 Październik
4.Asieńka_86Asiatermin-01 Październik
5. Ewalikatermin-01 Październik
6.RzodkiewkaJustyna termin-01 Październik
7.Ursa Ula termin-01 Październik
8.Anastazjaaa Małgosia termin-02 Październik (30 Wrzesień?)
9.Paula1 Paulina termin- 02 Październik
10.Beti_85Beata termin-02 Październik
11.aanna Anna termin-02 Październik
12.just_me Agnieszka termin-02 Październik
13.Muffinka1019 Bożena termin- 03 Październik
14.Ola.321 Aleksandra termin -03 Październik
15.mersiak Marcelina termin-03 Październik
16.Marribell Ania termin-03 Październik
17.Bree Sybilla termin-04 Październik
18.Nynusia Justyna termin-04 Październik
29.BATTINKA termin-04 Październik
20.LaSavia termin-04 Październik
21.Nat_alia Natalia termin-05 Październik
22.Freshmn Marta termin-05 Październik
23.Linka220 termin-05 Październik
24.Zakocona Klaudia termin-06 Październik
25.Tomania2806 Ania termin-06 Październik
26.Mo_niczka Monika termin-06 Październik
27.Pap86 Paulina termin-06 Październik
28.adaa termin-07 Październik
29.Ss termin- 07 Październik
30.Ale.ale Ania termin-08 Październik
31.Kociczka26 Kamila termin-08 Październik
32.Ona24 termin-08 Październik
33.Natka88 Natalia termin-09 Październik
34.Meeegi1771 termin-09 Październik
35.melenaxoxoxo termin-10 Październik
36.Estrella termin-10 Październik
37. Fatim Paulina termin-11 Październik
38.DodinkaDorota termin-11 Październik
39.Jacusianka termin-11 Październik
40.Kajtka Karolina termin-12 Październik
41.Magnosia Małgosia termin-13 Październik
42.Soraya Gosia termin-14 Październik
43.Iwka Iwona termin-14 Październik
44.Green termin-14 Październik
45.Lojkalojka termin-14 Październik
46.Polkosia Agnieszka termin-15 Październik
47.Bunia86 termin-15 Październik
48. Miska2503 termin-15 Październik
49.Madu termin-15 Październik
50....Rewianka... termin-16 Październik
51. Zetaa kasia termin-16 Październik
52.Czekająca000 termin-16 Październik
53.Kwiatuszek789 Dorota termin-17 Październik
54.Amerie Aga termin-17 Październik
55.Malgo86Gosia termin-18 Październik
56.Ewa13 termin-19 Październik
57.Natalia85 termin-19 Październik
58.jojo86 termin-20 Październik
59. Arielka termin-20 Październik
60.mała mi termin-21 Październik
61.Kasia82 termin-21 Październik
62.MyDream termin-21 Październik
63.Myxymiliana termin-21 Październik
64.Katarzyna87 Kasia termin-22 Październik
65.PauLLa termin-22 Październik
66.Agnes175 Aga termin-22 Październik
67.lilmama termin-23 Październik
68.ITKA termin-24 Październik
69.WiedźmaMaKota termin-28 Październik
70.Aagatkaa1984 termin-28 Październik
71.Agania termin-28 Październik
72.Magdalen_ka termin-28 Październik
73.Beti termin-29 Październik
74.Karmar Karolina termin-29 Październik
75.Demi_01 termin-29 Październik
Sprawdźcie kogo nie ma krzyczeć bo ja mam 'słaby mózg' teraz\
Serduszko oznacza pojedyńczą lub podwójną ciąże więc muszę podoklejać u wszystkich po jednym na razie mamy jedną bliźniaczą mamęWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 13:44
-
hej kobietki,ja mam nadzieje na chlopca ,moja cora rodzi za 6 tyg i mam nadzieje ze wszystko od niej w spadku dostane,a jak bedzie dziewczynka...no to te malutkie nie roznia sie tak bardzo,a potem sie podokupuje
ktoras wspomniala o wizycie u fryzjera...jak to jest z tym farbowaniem w ciazy?bo tyle jest roznych opinii?u mnie zaraz 40stka na karku,farbuje sie juz od kilkunastu lat,osiwialam jeszcze grubo przed trzydziestka,ostatni raz farba byla przed swietami w grudniu,a teraz juz 1.5 cm odrost,wygladam strasznie,normalnie juz bym leciala do fryzjera,no ale troszke sie boje,moze nie ta chemia w farbach,bo podobno jej niema,ale opary amoniaku w salonie unosza sie wciaz..a moja wizyta to srednio,s,4 godz,bardzo trudno mi lapie kolor,co sadzicie,czekac do II trymestru?Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Małgorzatka - no jasne, niech się cieszy , no i fajnie że Twój Mąż już tak fajnie się wczuwa .
Mój M ma bardzo dobre podejście do dzieci więc pewnie poradzi sobie , a to będzie nasze pierwsze dziecko więc też już się nie mogę doczekać tych zakupów . Myślę że jednak coś w spadku nam się też dostanie
Co do farbowania, ja czekam teraz nic nie robię chociaż odrosty mam straszne . Myślę że najlepiej będzie po tym 14 tygodniu? jak myślicie??Ursa, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Bunia dzidzius super !
Ale mam przekichany dzien . Jestem tak zmeczona , ze wstaje tylko do wc. Narazie plamienie sie zatrzymalo i o dziwo nie mam dzis mdlosci .Zaraz jade do rodzinnego z wynikami to moze on cos poradzi .Nie wiem czy nie poprosze o zwolnienie ,bo nazazie do niedzielimam urolop.
Co do ubranek to tez dostane w spadku .
Malgorzatka mezus ma gust
Ja wolalabym , zeby moj nic nie nabywal , bo napewno bede niezadowolona .
On sie kiepsko zna na modzie
Co do farbowania to tez czekam do II trymestru .Małgorzatka lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Ja na razie nie farbuje ale akurat mam takie szczęście, że jakiś czas temu zamarzył mi się leciutko marchewkowy blond. Zrobiłam go sobie na swięta. Marchewka sie prawie wypłukała i kolor nie wiele sie różni od mojego naturalnego koloru
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Prawda Małgorzatka świetne są te body My niestety też będziemy musieli wszystko kupić ale to pierwszy dzidziuś także będzie szaleństwo Ja też narazie nie farbuje, a już Mam takie siwe dorosły masakra jakaś! I podciac trzeba bo nie ukladaja się w ogóle i w kucyku źle wyglądają ale na święta akurat się odświeże
-
lojkalojka u Mnie tak samo głową Mnie boli chyba od płaczu bo rano trochę się posypalam. . Ale plamienia narazie tez ustały Mam nadzieje ,ze na stałe. Lez Kochana odpoczywaj.
-
Nynusia wrote:Dziewczynki u mnie nowy objaw- swędzące piersi dziś nie do wytrzymania, w pracy musiałam się opanowywać bo by pomyśleli, że się chyba nie myłam i z brudu mnie swędzi haha:D
Nie mówiąc o tym, że bym jadła co chwilę a na nic nie mam ochoty...Małgorzatka lubi tę wiadomość