Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
malgo86 wrote:Luxmed to dobra sprawa, szczególnie te darmowe badania. Zastanawiam się nad przepisaniem, wolę to niż bycie bez badań i w dodatku na nfz gdzie jeszcze ani jednego badania nie miałam zleconego/wykonanego. Na razie z własnych pieniędzy finansuje sobie bete
A Ty beti-85 gdzie chodzisz do przychodzi? Prywatnie czy na fundusz ?
Ja mam pakiet z pracy od męża z signal iduny i tam mogę korzystać z wielu prywatnych klinik za darmo np. scanmed, tak samo badania też robię na tej zasadzie tylko muszę mieć skierowanie od lekarza. Wiec dużo kasy na tym zaoszczędziłam do tej pory. Natomiast do lekarza jak zaszłam w ciążę to chodzę spoza pakietu i płacę normalnie za wizytę, ale lekarz jest super, pracuje w szpitalu i w razie czego zawsze można do niego zadzwonić.Ursa lubi tę wiadomość
-
Ursa wrote:Betti u mnie wczoraj sie strasznie opóźniło, bo przyszła zapłakana bidula z plamieniem i przepuściłyśmy ją przodem. I tak weszłam zamiast o 15 to o 15:50. To masakra te wyczekiwanie przed drzwiami.
No to czekanie ursa jest straszne . U mojego gina 80% to kobiety w ciąży, więc jak każda wchodzi ze swoimi pytaniami i wątpliwościami to z reguły siedzi dłużej niż 20 min Aż podziwiam tego lekarza bo zawsze cierpliwie odpowiada na pytania, a przy tylu kobietach w ciąży ja bym chyba oszalałaUrsa lubi tę wiadomość
-
A ja właśnie dostałam telefon od P, że udało mu się dorwac w TESCO pasztet z dzika i jelenia bez konserwantów, glutaminianu, fosforanów i całej tej chemii Bardzo jestem szczęśliwa bo wczoraj miałam ochotę na pasztet albo serek topiony a w całym lidlu nie ma ani jednego ani drugiego bez całej gamy E i innych świństw. Dzisiaj zjem sobie mnóstwo żytniego chlebka z pasztetem i ogórkami kiszonymi! Mniam!
Kaśku, Bunia86, Betti-85, dodinka, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Ursa ale mi narobiłaś ochotę napisz później proszę co to za pasztet
Ursa lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
ps. ja sama robię pasztety z kurczaka zazwyczaj, są pyszne i wiadomo co z czego
Ursa, agania, Betti-85 lubią tę wiadomość
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Witam Dziewczyny,
Dołączam się do wątku, mój termin to 29 października. Myślałam, że tylko ja miałam tak z tym pasztetem, że wysłałam męża żeby mi kupił, ale widzę, że to prawidłowy objaw ciążowy .Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 15:12
Ursa, Betti-85, madu, Kaśku, Bunia86, paula1 lubią tę wiadomość
-
Witaj Demi
Biedny mąż Mój był w Kauflandzie, Biedronce i dopiero w Tesco znalazł coś co nadawało się chociaż troszkę. CHyba najlepiej tak jak Bunia robi. Upiec samemu...demi_01 lubi tę wiadomość
-
Mój mąż serio zwariowal wrócił ze sklepu i kupuje głupek ubranka dla chłopca hahaha potem będę wam wysyłać jak się okaże że dziewczynka
aanaa, agania, Ursa, ola.321, FreshMm, mała.mi, meeegi1771, Kaśku, Bunia86, Natka88, polkosia, paula1, dodinka, Nynusia, demi_01, nat_alia lubią tę wiadomość
-
Cudne ubranka
Ja idę do fryzjera Miłego popołudniaagania, Ursa, Małgorzatka lubią tę wiadomość
aanaa wrote:a to racja. Chociaż nie wiem czy istnieją brzydkie ubranka dla niemowlaków
Ja jestem strasznie wybredna w kwestii ubrań, więc dla mnie istnieją takie, na których np. wzorek mi się nie podoba ^^ Ale jak dostanę ubranka od rodziny po starczych kuzynach i kuzynkach mojego maleństwa, to będę bardzo szczęśliwaUrsa, Kaśku, Małgorzatka lubią tę wiadomość