Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
WiedźmaMaKota wrote:Agaton a nie zepsuła się?
Maluda,ja bylam 6 tygodni, schudłam dużo,nie pamiętam ile,ale bylam bardzo chuda, ale ja gruba nigdy nie bylam. Potem chciałam przytyć i nie mogłam, ale wiadomo,nie wróciłam do standardowego jedzenia,ale jadlam wg zaleceń tej diety,czyli nieprzetworzone jedzenie.
Ja Ci polecam na początek 2 tygodnie sobie założyć i jak dasz rade to przedluz,a jak nie,to zacznij jeść zdrowe jedzonko i waga nadal będzie spadać. Najlepiej kup sobie książeczkę o tej diecie,kosztuje chyba 6 zl;)maluda lubi tę wiadomość
-
Agaton przykro mi bardzo
Dziewczyny Ja nie jem cukru , w każdej postaci omijam nawet w przykładowej wegecie .
Zero mąki , zero sloikow czyli np. Majonezu , koncentraty , sosy czy coś , zero papierkow ma się rozumiec , Szymek kuonych , serów żadnych tylko biały twaróg itp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiedźmaMaKota wrote:Moja waga się też chyba popsula bo pokazuje 4 kg więcej niż miesiąc temu ;p
Wiedźma, moja waga z dnia na dzień potrafi mi dodać albo odjąć 2 kg - co więcej, jak stanę na niej inaczej, pomiary potrafią się różnić w tym samym czasie o kgWiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
Ja w sobotę idę do dietetyka. Ustali dietę pode mnie i weźmie pod uwagę to, że karnie. No i u mnie co 3 tyg zmieniają się ilościowo produkty, za każdym razem dochodzi coś nowego. Myslalam o tym, żeby samej zacząć coś kombinowac, sle boje się, żeby nie stracic pokarmu.
[/url]
[/url]
-
onka wrote:o Boże
Agaton, to straszne
Zakręcona, a propos cukru, w Femaltikerze jest sacharoza i to chyba w znacznej ilości, bo aż mnie wykręcało od tej słodyczy. -
To straszne Dziewczyny.... Jakie to szczęście,ze nasze dzieci są z nami.
Zakręcona,czyli chleba nie jesz?
Ja od jutra tez w takim razie na diecie bede:) będziemy wspólnie dietowac,zawsze to łatwiej i raźniej:)
Jacusianka,mam nadzieje,ze cos fajnego Ci rozpisze:)
Czyli z tego co wiem to Malo z nas,nawet tych co kp schudlo samo z siebie. A mi wmawiali,ze jak kp to kilogramy same lecą
Jacusianka,bo ty z tego co pamiętam dostałaś okres,chudlas cos od tego czasu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 22:48
-
O kurde takie dziewczyny tu diety??
To i ja się dołączam ale od wtorku bo mąż wyjeżdża wiec będzie zero gotowania dla męża (starsza je obiady w szkole)
Ja musze sobie cos lekkiego gotować plus jakies ćwiczenia (bo o bieganiu muszę zapomnieć) męża nie będzie a teściowej nie dam dziecka!