Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kobietki!!!
Czytam Was na bieżąco, ale niestety z telefonu który pamięta chyba średniowiecze więc nie mam możliwości odpisywania.
przede wszystkim zdrowia dla Wojtusia.
mam takie pytanie do mam które daja smoczki. jakich uzywacie?maluda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Onka a jak tam ssanie kciuka przez Maciusia?
Hela to ssie na potęgę nieseyy, na nic jej daje skarpety,ale patrzy na nas z takim wyrzutem ze je ma na rękach,ze aż nam jej czasami żal;) teraz zaczęła tez w dzień ssać, chyba dlatego,ze w nocy nie może;) i tym kciukiem sobie masuje dziąsła,a potem zaczyna go ssac i tak nie widomo czy jej wyciąga czy nie,bo ewidentnie swędzą ja dziąsła,wiec niech sobie ulży,juz nie wiem jedym slowem co robic;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 20:03
-
A wrzucę wam cos śmiesznego zdjęcie dowodowe mojego dziecka jak z kartoteki policyjnej haha: Helena K. zatrzymana za jazdę wózkiem po spożyciu... mleka nie mogę z tego zdjęcia,lejemy z mężem,jaki mały brzydal haha,jak z rodziny Adamsów;)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a492d359c6f1.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 21:18
villemo_gbm, Little Frog, stokrotka25, WiedźmaMaKota, Maximmum, Natka88, paula1, BATTINKA, madu, Blondik, lojkalojka, maluda, PauLLa, ola.321 lubią tę wiadomość
-
Ale dla równowagi wstawie wam tez śliczna Helenkę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1acb3b3ae1f5.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 20:02
villemo_gbm, Little Frog, stokrotka25, WiedźmaMaKota, Maximmum, Natka88, onka, paula1, BATTINKA, madu, Blondik, lojkalojka, maluda, agania, PauLLa, ola.321 lubią tę wiadomość
-
agaton wrote:A wrzucę wam cos śmiesznego zdjęcie dowodowe mojego dziecka jak z kartoteki policyjnej haha: Helena K. zatrzymana za jazdę wózkiem po spożyciu... mleka nie mogę z tego zdjęcia,lejemy z mężem,jaki mam brzydal haha,jak z rodziny Adamsów;)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a492d359c6f1.jpg
Słodzik ))agaton lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaton wyobraź sobie ze po tych kilku tygodniach skarpetkowania rąk po pierwsze znacznie rzadziej ssie kciuk (tylko pcha rączki do buzi albo dwa palce ale nie zasysa kciuka, bo to mu uniemożliwialy skarpety ), a po drugie nie to ze wystawia ręce do skarpetek do spania ale jest do nich bardzo pokojowo nastawiony.
agaton, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaton on ssal zawsze i wszędzie. Skarpety zakładam mu na cala noc i na długie spanie w dzień. Teraz nałogowo memla dłonie i palce ale nie ssie kciuka wiec mu pozwalam. To dobrze ze Hela ssie w dzień bo nad tym masz kontrolę. Jak widzisz ze zaczyna zasysac (a nie memlac ) to możesz dać zabawkę do rączki która jej zablokuje możliwość albo dać gryzak.
-
onka wrote:Agaton wyobraź sobie ze po tych kilku tygodniach skarpetkowania rąk po pierwsze znacznie rzadziej ssie kciuk (tylko pcha rączki do buzi albo dwa palce ale nie zasysa kciuka, bo to mu uniemożliwialy skarpety ), a po drugie nie to ze wystawia ręce do skarpetek do spania ale jest do nich bardzo pokojowo nastawiony.
Onka "skarpetkowania rąk" - brzmi świetnie.onka lubi tę wiadomość
-
StyczniowaNadzieja wrote:Kobietki!!!
Czytam Was na bieżąco, ale niestety z telefonu który pamięta chyba średniowiecze więc nie mam możliwości odpisywania.
przede wszystkim zdrowia dla Wojtusia.
mam takie pytanie do mam które daja smoczki. jakich uzywacie?
Moja ssa smoczek z Lovi dynamiczny. -
A moj na smoczka łapie agresora i myśli że ma iść spać także pluje na kilometr
Agaton śliczna Hela, a te zdjęcia dowodowe są genialne! my co prawda jeszcze nie robilismy ale mamy kilka takich ujęć że sikamy że śmiechu, aż mi czasem glupio że się tak że swojego dziecka śmieje:)
Onka trzymam kciuki żeby w końcu eam co s wyszło z tymi oczami, ja pamiętam jak się martwiła jak Leonowi ropialo półtora miesiąca... biednie to wygląda:(
Wiedźma z dnia na dzień będzie lepiej:)agaton, onka lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Onka,nieseyy ona nie obczaja zabawek w ogóle. Trzymac nie umie,najlepsza zabawka sa raczki:) ale jest nadzieje,skoro u Macka tak dobrze poszlo "skarpetkowanie rak" hehe;)
Battinka,musze obczaic ten smoczek,ale to jutro bo ide w kime;)
Madu,ale z nas matki,żeby się tak z własnych dzieci śmiać ale ja nieraz tez nie mogę z tego mojego łysolka:Pmadu, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaton może zacznie łapać zabawki i je jeść to wtedy jej przejdzie . Kciuki za sukces
Madu dzięki, obawiam się tego ze nie mogę sie dostac dób dobrego specjalisty i będę błądzić albo podejmę zła decyzję. Ale na razie czekam na wyniki.agaton, agaton lubią tę wiadomość