Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
hahah wywołałam Was
Leoś w miarę grzeczny z odskokami od normy ,a do maluszka w brzuszku zerkniemy za tydzień w poniedziałek. Połówkowe mam 4 maja i muszę jakoś wytrzymać do tego czasu bo się stresuję .
Kurcze szkoda że jestem sama w dwupaku u nas na wątku , niecierpliwie czekam na towarzystwo .
A powiedźcie mi, znacie jakieś zabawki interaktywne które mogą zainteresować? - muszę Leosiowi coś kupić. Mam wrażenie że stare zabawki już są tylko na chwilkę fajne i szukam na necie ale nie wiem co będzie odpowiednie.
Miłej nocki!! ja idę spać bo padam
-
Olu a może zwierzaczka jakiegoś uczniaczka ? Na allegro sa wersje tańsze ala szczeniaczka uczniaczka i też się zastanawiałam nad tym .
W ogóle zastanawiałam się nad kołem do nauki siadania aleeeee takim co potem składają na misia do siedzenia zwyczajnie
Olu to jeszcze troszkę ale może już się ujawni malunio
Tzn sama nie jesteś bo z tego co wiadomo jest ktoś z naszego wątku w ciąży jeszcze Ale więcej pisać nie będę bo to ogólne forum także wiesz ...
Wywolalas nas wywolalas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 22:11
-
D umowil mnie na 10 maja na zalozenie implantu a Ja się zaczęłam poważniej teraz zastanawiać nad tym ... są również zastrzyki ale w pupe więc odpadaja , za Boga ojca nie dam sobie igły wbić w posladek... a one sa na takiej samej zasadzie jak implant tylko co trzy miesiące powtórka a implant na 3 lata ciągłość i zero zmartwień ale te skutki uboczne we wszystkim ...
-
Hej. A ja też mam problem. Brałam te tabletki anty które można przy karmieniu i co? Tydzień wytrzymałam. Zaraz po pierwszej zaczęło się krwawienie. Myślałam że to okres ale tydzień mijał a tu nic nie zapowiadało końca. Przestało tydzień po odstawieniu. Także lipa straszna juz ich nie będę brac. Nie ma alternatywy na razie a ja już na trzecie się nie pisze. Póki co moja dwójka całkowicie pochłania mój czas. Czasem czuje się taka zapuszczona ze szok. Wy tu dziewczyny piszecie że cwicżycie na siłownię chodźcie a ja ledwie się ogarniam przez cały dzień. Jak mały śpi to starsza non stop coś chce. Jak starsza śpi to mały mafudzi i tak non stop
-
Hej hej. Witam sie po dłuższej przerwie. U nas ostatnio napięty grafik więc tylko Was czytałam (najczesciej z tel) i nie miałam jak pisać.
Ola z tego co widziałam to na Grudniówkach 2016 jest jedna z naszych Pażdziernikowych Mam
My dziś swiętujemy pół roczku... ale to zleciało. -
Styczniowa - faktycznie, a ja szukam i szukam na nowych wątkach i nie dopatrzyłam się no to nie czuję się już taka sama na froncie
Gratuluję pół roczku
Zakręcona - wiem wiem na ogólnym nazwiskami lepiej nie pisać
mam nadzieję że maluszek w brzuszku się ujawni już się nie mogę doczekać aż się dowiem, ale muszę się zresetować przed połówkowymi bo dalej mi w głowie córa siedzi .
No właśnie myślałam o takim misiu no i już sama nie wiem, są też takie zabawki z przyciskanymi guzikami i wydają dźwięki itd. Tylko co takiego malucha zainteresuje to nie wiem . Teraz i tak wszystko do buzi pcha i wgryza się we wszystko jak wampirek .
No i po tej ciąży też muszę pomyśleć o jakimś zabezpieczeniu bo jak się znowu taka niespodzianka przytrafi to może być ciekawie . -
ola.321 wrote:hahah wywołałam Was
Leoś w miarę grzeczny z odskokami od normy ,a do maluszka w brzuszku zerkniemy za tydzień w poniedziałek. Połówkowe mam 4 maja i muszę jakoś wytrzymać do tego czasu bo się stresuję .
Kurcze szkoda że jestem sama w dwupaku u nas na wątku , niecierpliwie czekam na towarzystwo .
A powiedźcie mi, znacie jakieś zabawki interaktywne które mogą zainteresować? - muszę Leosiowi coś kupić. Mam wrażenie że stare zabawki już są tylko na chwilkę fajne i szukam na necie ale nie wiem co będzie odpowiednie.
Miłej nocki!! ja idę spać bo padam
Ola, ja też w dwupaku, chociaż to dopiero początek. A Ty jak się czujesz? U nas najlepsza zabawka to Ogródek Smily Play czy coś takiego.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia - no właśnie dziś Cię znalazłam i zastanawiałam się czy się odezwiesz na październikowych gratuluję!
Ja się czuję różnie , strasznie wymiotowałam jeszcze jakieś 2 tyg temu ale już jest lepiej. A u Ciebie jak? Który to tydzień? byłaś już na wizycie u gina?
Sprawdzę co to ten ogródek .
No to Dziewczynki na podium jeszcze 3 miejsce zostało . Ciekawe która je zajmie . -
Wg OM, to już 7, ale beta wskazuje na 5, czyli sam początek. Miałam opóźnioną owulację zapewne. Na razie oprócz kłucia lewego jajnika, to nic mi nie dolega. Trochę się tylko martwię, jak to będzie na porodówce, jak Tysia sama zostanie w domu z tatą, ale może nie będzie tak źle... W końcu będzie jeszcze taka malutka Ola, a znasz już płeć? EDIT: A, doczytałam, że jeszcze nie A dostałaś już okres po porodzie czy nie, skoro niespodzianka? Ja też mężowi zapowiedziałam, że 3 już nie tak szybko. Teraz chcieliśmy jedno po drugim, ale na razie stop U mnie obstawiam dziewczynkę, bo seks był kilka dobrych dni przed owulacją.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 12:32
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Na wizycie u gina nie byłam jeszcze, dopiero idę w czwartek, ale chyba bez USG, bo będzie za wcześnie. Chociaż nie wiem, bo beta już wtedy powinna koło 1500 już być. W tej ciąży jestem bardziej wyluzowana Nie spieszy mi sięKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia - nie dostałam okresu, czekałam i się nie doczekałam i między innymi dlatego zrobiłam test a to już był 7 tydzień (6 i kilka dni jak później policzyłam po wizycie)więc największy stres mnie ominął bo na wizytę trafiłam jak już było serducho .
Ja nawet nie wiem kiedy miałam owu, nic nie wiem, ani jednej bety nie zrobiłam bo byłam u M . Dwie kreseczki to był szok dla mnie . Teraz liczę na dziewczynkę ale wiadomo że płci się nie wybiera .
Villemo - jak po weselu??
Zakręcona - muszę poczytać co to ten implant bo nie mam pojęcia, ale zbieram wiedzę na przyszłość
Samaradość - kurcze, ja się obawiam że jak urodzi mi się 2 maluch to też tak będzie że jak nie jedno to drugie będzie głowę zawracało , trzeba jakoś przetrwać ten najtrudniejszy czas . -
Polkosia mam nadzieje ze nie masz mi za złe że wspomniałam tytaj o Tobie tak bezosobowo. Przy okazji serdeczne gratulacje!
Ola myśle że o 3 miejsce na podium będzie "walka" aż jestem ciekawa komu się uda... nie płakałabym gdyby padło na mnie, chociaż tak jak pisałam wcześniej najbardziej odpowiadałby mi sierpień
Co do zabawek u nas od dłuszego czasu sprawdza się ten stolik ustawiony tylko na tylnych nóżkach http://allegro.pl/muzyczny-stolik-edukacyjny-interaktywny-zyrafa-i6110654586.htmlagaton lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Absolutnie nie Dzięki. W sierpniu zajście?
-
Styczniowa, ja nadal kp regularnie, a okres przyszedł. Też rozszerzam dietę, ale mało je, woli mleko... Moim głównym zmartwieniem jest właśnie, by nic się nie wydarzyło i żebym mogła spokojnie kp. Myślę, że po roczku (zostaną mi 2-3 miesiące do porodu) spróbuję chociaż ograniczyć kp w nocy, żeby potem mąż kłopotów nie miał... Ale to jeszcze daleka droga. Byle się sama nie odstawiła, bo mi serce pęknie, a i dodatkowy kłopot to jest.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Hej. Polkosia gratuluję! !! Zakręcona coś musze pomyśleć chociaż mój mąż tak się przyzwyczaił do dobrego ze łatwo nie będzie ha ha. Dziewczęta w ciazy pocieszenie was ze teraz to urodzicie z biegu. Ja tak miałam pierwszy poród to taksanska masakra piła mechaniczna a drugi hmmm.może szybcy i wściekli ha ha . Było szybko a ja byłam wściekła ze nie zdążyli dać znieczulenia
polkosia lubi tę wiadomość
-
Ale ja teraz to uważam że jednak dwójka to fajnie. Na pewno będą dni kiedy nie będzie lekko ale dzieci szybko rosną szczególnie drugie. Ja teraz to nawet nie miałam czasu na takie analizy jak przy córci. Raz dwa ubrałam raz dwa wykapalam do cucysia i bach do łóżeczka. Nad córcia bardziej skakałam. Jest mi czasem ciężko a czasem zwyczajnie nudno ale uwielbiam ich oboje i za nic bym tego nie zmieniła a już na pewno nie na powrót do pracy gdzie wyścig szczurów od wejścia.
polkosia lubi tę wiadomość