Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia gratuluję
ja dzisiaj wzięłam się za zęby a wizytę serduszkową mam już w piątek
musi być dobrze. Luteinę dopochwową biorę od pozytywnego testu ze względu na kp i skracającą się szyjkę w poprzedniej ciąży. Strasznie bolą mnie sutki przy karmieniu a ona od kiedy jestem w ciąży cały czas się domaga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 16:43
-
Polkosia ja sterydy w poprzedniej ciazy dostalam w 34 tygodniu teraz tez juz widze ze cos sie dzieje brzuch napina sie strasznie i boli jak poleze i wezme nospe to jest w miare oby do 35-36 tygodnia chociaz wytrzymac .
sama radość lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny nie było mnie tu już sporo... Ale widzę, że się dzieje cały czas
u nas niestety dalej cisza ale też jakoś się specjalnie nie spinamy. Choć chciałabym już też być w ciąży.
Pozdrawiamy z Haneczka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b15088f1ba0f.jpgDobrawa, villemo_gbm, agaton, ewwiel, Little Frog, Natka88, paula1 lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Ale Hania śliczna
Dodinka, ja właśnie w tym okresie, co Ty jesteś teraz, miałam najgorsze bóle i spinania i szyjka się skracała. Teraz się trochę wyciszyło, ale jednak doraźnie biorę Nospę i codziennie magnez. Na pewno też dotrwacieJa się poważnie martwiłam przedwczesnym porodem, ale ten czas tak szybko płynie, że zaraz końcówka
Fatim, mnie też strasznie bolały i dopiero w połowie ciąży przestały... Ale znów u nas cycka Tyśka teraz dużo, dużo dłużej niż z początku.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
WiedźmaMaKota wrote:Dziękuję Polkosiu w imieniu Haneczki
A jak tam nasze ciezaroweczki się czują?
Ola a u Ciebie jak?
Odliczam juz chociaz zastanawiam sie jak ja dam rademoj Kubus to urwis straszny biegam za nim po calym mieszkaniu i ciagle trzeba go miec na oku bo np. staje i biega po kanapie, staje na samochodziku - jezdziku , wchodzi na stolik trzeba pilnowac aby nie spadl i glowy nie rozbil i zabkow nie wybil
-
Hej.
Polkosia ja juz po prenatalnych, wczoraj byłamWszystko ok, kość nosowa jest, przezierność 1,3, wszystkie przepływy, narządy i pomiary ok, no i na dzień dzisiejszy pan doktor obstawia dziewczynkę
Maluch ma już 58mm...
Dziewczyny dotrwacie do terminów, to juz niedługo, dacie rade
Haneczka cudo... no i powodzenia w staraniach życzę
Dodinka mój to też wszedzie włazi ale ja mam o tyle łatwiej ze póki co nie zrezygnowaliśmy ze żłobka, a mały bardzo lubi chodzić do dzieci
Trzymam kciuki za mamy brzuszkowe i za te które się starają i za te które siedzą z maluszkami... no za wszystkiepolkosia, ewwiel, villemo_gbm, WiedźmaMaKota, dodinka, lojkalojka, Natka88, paula1 lubią tę wiadomość
-
Ja byłam na USG i Matylda już 3100, więc chyba 6.12 zdejmujemy pessar i czekamy na rozwój sytuacji
A to zdjęcie z wczoraj:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/853d25b39785.jpg
Moja Klementynka bardzo ostrożna, nie trzeba na razie jej mocno pilnować, bo chodzi tylko przy meblach i nie wspina się na nic. Chyba do porodu jeszcze nie ruszy na własnych nóżkach.villemo_gbm, WiedźmaMaKota, dodinka, ewwiel, lojkalojka, Natka88, chabasse, paula1 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dodinka jak mi Hanka zaczęła wchodzić na sofę to jej cały czas powtarzałam "uważaj bo spadniesz" bo biegała jak dzika. I raz zdarzyło się, że spadła. Na spokojnie jej tłumaczyłam "a widzisz mamusia mówiła, że spadniesz" i tak za każdym razem czyli jeszcze 3x i w końcu załapała na tyle, że jak mówię "uważaj spadniesz" to automatycznie się wycofuje i schodzi
Oj ale też mi wszędzie wchodzi i wszystko rozwala tornado małe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 11:00
dodinka lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Moja to wchodzi na sofę, wspina się z niej na parapet. I tu szczęście w nieszczęściu, że wszędzie chodzi za mną (nie muszę chodzić ja za nią
).
A co do tornado...moja jak widzi, że coś posprzątam, poukladam to zaraz to rozwala. Chyba nie przepada za porządkiem
Matylda chyba znudzona badaniem ziewaWiedźmaMaKota, polkosia, dodinka lubią tę wiadomość
-
Dzieciaki z usg są prześliczne brawo wy ; )
Ja w żłobku to mam stresa bo moja Maja jest największym lobuzem w grupie, po prostu postrach reszty, jest niegrzeczna do potęgi, zabiera innym zabawki, dorwala się raz do włosów kolegi no mówię wam, jak wychowawczyni podchodzi to ja już się poce ; ) mam wesoło.dodinka lubi tę wiadomość
-
Haha, Dodinka, już dawno
A Ty?
W poniedziałek 12.12 idę na IP zdjąć pessar i liczę na szybkie rozwiązanie, bo umieram już. Wszystko mnie boli, ledwo się ruszam, chcę mieć to już za sobąKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia, trzymam kciuki za szybkie narodzimy córeczki
Dodinka a jak Ty sie czujesz?
Villemo, jak tam Maja? Dalej broi w żlobku? Jak Ci sie wyszaleje tam, to może później masz aniołka w domu
I jak tam reszta naszych zlobkowiczow?
Cisza cos zapanowała nam tu ostatnio.villemo_gbm, dodinka lubią tę wiadomość
-
Polkosia to szybkiego rozwiązania!!!
Nasz żlobkowicz jest dzielny, panie go chwalą ze grzeczny i bezproblemowy, poza katarkiem od czasu do czasu nie łapie żadnych większych choróbsk (tfu tfu niech tak zostanie). Jest tylko jedno "ale"" On wraca potwornie głodny ze złobka... Maja tez tak ma?
Aaaa u mnie juz drugi trymestrewwiel, dodinka, agaton lubią tę wiadomość
-
U nas z jedzeniem jest ok nie wraca głodna,Panie w żłobku twierdzą że według Mai to one mają jej słuchać a nie ona ich, rządzi na calego, no trudno jakoś trzeb to przeżyć i wychować dobrze. Ja jestem z żłobka bardzo zadowolona współpraca z Paniami jest ok, Mają uczy się jak ma się bawić i zachowywać w grupie dzieci ja w pracy wiem, że ma dobrą opiekę i nie muszę myśleć o tym czy z Mają jest wszystko ok. A powiem Wam, że moja Maja jest pierwszym dzieckiem w rodzinie, które poszło do żłobka wszystkie dzieci zaczynały dopiero od przedszkola. Ewiwel różnie czasami w domu też broi bo uparta jest na maksa
.