Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Polkosia zazdroszcze ja juz mam dosyc nie dosc ze caly brzuch w rozstepach to jeszcze wyskoczyly mi swedzace pecherzyki i nie wiem co to czy ostuda grudkowa czy opryszczka ciezarnych jutro moze uda sie wepchac do rodzinnej.
MAM DOSYC NAPRAWDE DOSYCWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 21:12
-
No lekko nie jest... Tysia zareagowała bardzo pozytywnie, na widok Matyldy śmieje się, piszczy, głaszcze ją, ale i odkrywa, ciągnie za nogi i klepie po twarzy Najgorsze jest to, że ona ciągle chce być przy niej. Jak zamykam Matyldę w sypialni, to Klementynka idzie do drzwi, wali w nie rękami, krzyczy i jęczy, żeby jej otworzyć... A kiedy ją zabieram, to jest histeria. Oczywiście nie robi tego cały czas, ale tak kilka razy dzisiaj jej się przypomniało i biegiem... Dla niej to chyba kolejna, nowa "zabawka".
W nocy bilans nie był zły, bo w sumie 5 pobudek z czego 2 to był płacz stereo, a 3 to tylko pobudki Matyldy na kp i przewijanie, które nie wybudziły Klementynki. Ale spałam ledwo co...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja po wizycie jest juz rozwarcie na ponad palec lekarz twierdzi ze do 28 nie dam rady dotrwac, mam skierowanie na proby watrobowe bo jest podejrzenie cholestazy do tego zaliczylam izbe przyjec dermatologiczna i okazalo sie ze to co mam na brzuchu to osutka ciezarnych wiec dostalam masci jedna na sterydach druga robiona. Na usg wychodzi ze Karol prawie 3kg wazy wiec maly nie jest kolejna wizyta 11.01
-
Dodinka, a skąd podejrzenie cholestazy? No to też spory bąbel się szykuje. Ty będziesz rodzić SN czy cc? Bo już nie pamiętam... A co do rozwarcia, to ja od zdjęcia pessara chodziłam z 2 palcami I ruszyło dopiero w terminie praktycznie Chociaż wiem, że to Cię teraz nie pocieszy
U nas druga noc i budziły się na zmianę. Coraz lepiej Ledwo dziś na oczy patrzę.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Wiesz bo w moczu urobilinogen wyszedl podwyzszony i faktycznie wszystko mnie swedzi ale to moze przez ta osutke ciazoea. Mi kazal duzo chodzic to wtedy bedzie szybciej rozwarcie sie powiekszalo ciekawe czy skakanie delikatne na pilce by cos pomoglo
-
No to super z porodem Ja po cc doszłam do siebie, nawet nie biorę już przeciwbólowych. Interes dzieciowy raczej zamykam. Moooże jak za 5 lat mnie coś najdzie, to rozważę Na razie nie chcę słyszeć o żadnych dzieciach ;P
Wszystkiego dobrego, dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2016, 21:30
villemo_gbm, dodinka lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
I jak tam Poklosia z dziewczynami ja mam ostatnio jazde z jedną o drugiej nawet nie myślę wiecznie coś jak nie wstrząs mózgu to jelitiwka kaszle już ponad dwa tygodnie czwórki się wybily trójki w natarciu normalnie padam aaaa i katar od września niby przez zęby zobaczymy czy jak już wyjdą wszystkie zęby to katar się skończy czy może mam małego alergika .
-
W dzień jest super, Matylda śpi od karmienia do karmienia, a na czas aktywności biorę ją do pokoju, gdzie bawimy się z Klementynką. Natomiast noce coraz gorsze. Myślałam, że będzie lepiej, ale nie... Płaczą w tym samym czasie, Klementynka u męża histeryzuje, Matylda by wisiała tylko na piersi i jak mąż ją weźmie, to jest lament... Wybudzają się wzajemnie. No jest ciężko. Jak nic się nie poprawi przez najbliższe kilka, kilkanaście nocy, to będę szukać innych rozwiązań.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
O kurczę Poklosia wspolczuje,ba masz możliwość odespac w dzien?
Moja Jagna budzi sie w nocy od 5 do 7 razy, gdybym jeszcze miala noworodka,vto bym chyba oszalala. A jak mąż ja usypiał jak ciebie nie bylo? Moze spróbujcie tak.
Dziewczyny, czy wasze szieicaki chodząc tez odchylaja głowę do tylu jakby chciały sie położyć? Moja chce zobaczyć co jest z tylu i tak odchyla głowę, kilka azy ja,zlapalam, ale dzisiaj nie zauwazylam i poleciała cala sila do tylu, masakra