Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny Trzymam kciuki za starania!
Kasiulka, mnie na szczęście mdłości nie dotyczą - chyba taki organizm, bo ani teraz ani w poprzedniej ciąży. Również w pierwszym trymestrze spadłam z wagą tak jak poprzednio ok. 3 kg, co mnie akurat cieszy (chociaż z Nastką i tak ostatecznie przytyłam 20 kg...). Teraz natomiast mam problemy z cerą i jestem bardziej nerwowa, więc ta ciąża nie jest identyczna.
Mamy podobny termin Mi z OM wypada 28 lipca, a według USG - 31 lipca, bo maleństwo jest troszkę mniejsze. 18 stycznia mam już USG pierwszego trymestru i nie mogę się doczekać.kasiulka87 lubi tę wiadomość
-
Wow dziewczyny, ile ciężarówek u nas Super, gratulacje jacusianka!
Styczniowa, ano chyba na razie ewidentnie odpowiada mu jedynakowanie Rany boskie, a ty już 18tydz! Zaraz połówkowe kurcze Ale ten czas leci!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 12:55
-
Gratulacje, dziewczyny Rośnijcie zdrowo.
U mnie obie ciąże zupełnie inne, porody też, także mam co porównywać
Waga leci w dół, mam już -14 kg. Jestem teraz najszczuplejsza od 5 lat. Mam nadzieję, że jeszcze trochę spadnie i ujrzę 7 z przodu Apetyt na szczęście niespecjalnie mi sprzyja, poza tym dużo i zdrowo gotuję w domu, bo w końcu Klementynka musi jeść przyzwoicie, to może się uda. Aż mężowi się udzieliło i też chce się odchudzać W sumie to nawet próbuje
Czy Wasze październikowe dzieci chodzą po domu całkiem boso? Ja Klementynce zakładam skarpetki lub rajstopy, bo jednak ciągnie od podłogi, ale znowu nie może w nich stabilnie stać i zastanawiam się czy przez to jeszcze może nie ruszyła na własnych nogach. Kupiłam jej takie skórzane, miękkie kapcie, ale niby najlepiej, by nauka chodzenia była na boso, no i nie wiem co robić?FreshMm lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia, mnie tam zimno w stopy, i jak małego puszczałam na boso, to też miał zimne. Nie uważam, że w takim razie ma na boso biegać. Chodzi w skarpetach ze stoperami, żadnych kapci nie nosi po domu. Nauczył się chodzić w skarpetach Ruszy ci Tyśka kiedy będzie gotowa, skarpety/rajstopy jej w tym nie przeszkodzą
I gratuluję schudnięcia!
polkosia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, gratulacje Aleksandra
Ja też się pochwalę, że sie udało zajść w ciąże i termin mam na 3.08 Tp tylko z usg, bo nie miałam w ogóle okresu
Dla mnie to też zupełnie inna ciąża, chociaż mdłości mam jak z Helą, ale wyglądam gorzej, z Helą np włosy mi sie w ogóle nie przetłuszczały, a teraz nawet bardziej niż normalnie... Ale też schudłam póki co z 2 kg, bo jeśc nie mogę wielu rzeczy.
Polkosia, fajnie, że tak schudłas już
Hela chodzi własnie w takich skarpetach ze skórzaną podeszwą u nas jest dośc chłodno w mieszkaniuvillemo_gbm, polkosia, FreshMm, dodinka, lojkalojka, Wredotka lubią tę wiadomość