Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Buffy wrote:Czy któraś z was miała kiedyś ciążę pozamaciczną? Czy objawy cp od normalnej różnią się?
W internecie różnie jest to opisane, a nie ma jak fakty od kobiet, które jej niestety doświadczyły.
Buffy, nie nakręcaj się na myśl o ciąży pozamacicznej - poradziła ta, która do dziś miała taką samą wizję. Wszystko będzie dobrze!Bree, Kaśku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia82 wrote:Buffy, nie nakręcaj się na myśl o ciąży pozamacicznej - poradziła ta, która do dziś miała taką samą wizję. Wszystko będzie dobrze!
Niby tak, ale właśnie koleżanka z forum napisała, że dziś podczas USG (5 tydzień) lekarz powiedział, że nic nie widzi tylko endometrium 10mm. Zastanawiam się przez to czy u mnie może być podobnie.
Bo kurczę mam coś takiego, że jak leżę na brzuchu, bądź luby mnie przytuli podczas leżenia na łóżku kładąc rękę na podbrzuszu i mam kłucie takieBree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Buffy kłucie to normalka w końcu coś w tym brzusio jest, ja bym odradzała leżenie na brzuchu i mocny dotyk bo jest to nie komfortowe, ale oczywiście każda z nas przechodzi inaczej, Bree pisała, że spała na brzuchu a ja bym nie potrafiła bo by mnie kłuło i bym się bała.
No i nie wkręcaj sobie najgorszego!!!! Grunt to pozytywne myślenie!!
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nynusia wrote:Kasia82 któraś z dziewczyn pisała o jakimś leku z apteki na mdłości dla kobiet w ciąży może spróbuj w aptece zapytać o jakiś specyfik?
Mnie na szczęście mdłości ustępują, życzę Ci, że Tobie też szybko przejdą
Asieńka do Ciebie też to kieruje odnośnie mdłości:) tak dużo piszecie, że później zapominam co do której mam pisaćKasia82, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam mamusie
Można się wcisnąć ?
Nazywam Milena. Mam 25 lat i termin na 8 października. To moja trzecia ciąża. Mam 4 letniego synka i córeczkę w niebie.
Póki co wszystko w porządku, czasem miewam mdłości, nie wymiotuję. 19 marca ma usg genetyczne, mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze.FreshMm, Bree, paula1, agania, Nynusia, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Buffy wrote:Niby tak, ale właśnie koleżanka z forum napisała, że dziś podczas USG (5 tydzień) lekarz powiedział, że nic nie widzi tylko endometrium 10mm. Zastanawiam się przez to czy u mnie może być podobnie.
Bo kurczę mam coś takiego, że jak leżę na brzuchu, bądź luby mnie przytuli podczas leżenia na łóżku kładąc rękę na podbrzuszu i mam kłucie takie
Buffy, mnie też czasem coś zakłuje. W pierwszej ciąży miałam tak do porodu. Nie martw się. W piątym tygodniu na usg często można czegoś nie zobaczyć. Ja byłam na usg dopiero dzisiaj, a jutro kończę siódmy tydzień. Ja też nie mogę spać spać na brzuchu, tak jak Nynusia. U mnie z dwóch powodów - bolałby mnie brzuch i piersi, które do tej pory były jak balony. Teraz trochę się uspokoiły.Buffy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do witamin,to jak juz pisalam-maskują prawidłowe stężenie pierwiastków,przeciez w morfologii wszystko wychodzi..bazofile itd.Nalezy witaminy odstawić! Przecież nic się nie stanie jak odstawicie na 3dni,jak ja:) a wyniki będą wiarygodne,a nie będziecie myślały,czy na pewno mam dobre wyniki badan...mogłam odstawic witaminy...Tak bedzie;)
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Buffy wrote:Kasia82 dzięki Powiem ci, że zestresowałam się lekko.
Ale trzeba się uspokoić bo i stres nie działa dobrze
Dobranoc dziewczyny
Buffy, doskonale Cię rozumiem. Ja też miewałam czarne myśli i jeszcze nie raz będę je miała. Nie na wszystko mamy wpływ, ale trzeba wierzyć, że będzie dobrze.Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
just_me wrote:paredziesiąt stron temu pisałam o pierwszych październikowych bliźniakach.
niestety, wypadam z gry ;(
Tule Cie mocnoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 22:23
Bree lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015