Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja również dziś od samego rana czuje się źle boli mnie brzuch nisko od czasu do czasu i głowa
w dodatku ostatnio non stop jade na nerwach robię wszystko by się nie denerwować bo wiem ze to wcale nie jest dobre dla mnie teraz ale czasami się nie da
/
Najchętniej to bym wyjechać na bezludzie jakieś -
Mi na mdłości bardzo pomagają zwykłe herbatniki. Zjadam jednego i potem już normalne śniadanie. Za to dziś narzekam na ból głowy. Ale mój małż też to może coś z ciśnieniem się dzieje przez te zmiany pogody
miłego dzionka kobiety i dobrego samopoczucia :*
-
Dzień dobry narazie nic się nie poprawiło
czekam aż zadzwonia bo pani mi powiedziała że właśnie tam nie było pilne a w takiej sytuacji sama mówi że lepiej przyjść jak najszybciej . Więc czekam jak nic się nie uda zmienić to pójdę prywatnie bo nie mam wyjścia . W każdym razie nie nakręcam się , grzecznie czekam . Znów na kisielu jadę
dziecko będzie całą ciążę na diecie
Maxymiliana cieszę się że dziedek okej a torbiela się nie przejmuj ona sobie może trochę urosnąĆ a potem Zacząć się wchłaniać doktorek będzie miał pod kontrolą a ty relaks -
Dziewczyny miłego dnia mimo wszystko bez głupich myśli od teraz
odpoczywajcie a te mamy które niestety muszą pracować spokojnej pracy , bez nerwów
EwelKa wielka, Kaśku lubią tę wiadomość
-
To i moja porcja marudzenia: cycki bolały wcześniej przy ucisku, teraz nic im nie trzeba, czuję, że są. Średnia przyjemność. Jestem jeszcze w łóżku, a za 30min zaczynam pracę, nie chce mi się ruszyć, chętnie przeleżałabym cały dzień
ale...
Kochane jesteśmy w ciąży, będziemy zmęczone, będą bolały cycki, będą mdłości i kłucia w macicy. Cieszmy się, że wszystko jest dobrze!
Jestesmy na październikowych szczęściach, a nie na październikowych marudachaanaa, Małgorzatka, EwelKa wielka, tomania2806, agania, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Witam,
nie wiem czy zostałam zauważona wcześniej ale i tak postanowiłam się odezwać
Katarzyna87 święte słowa
któraś już zapisana na usg genetyczne? będziecie robiły?
Małgorzatka, Katarzyna87, Kaśku, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
a wiecie, że lekarz powinien mieć specjalne uprawnienia do robienia takich badań? już nie pamiętam jak się nazywała ta stronka, ale gdzieś w necie jest lista lekarzy, którzy mają odpowiednie "szkolenie" do genetycznego usg.
-
Majlena wrote:Witam,
nie wiem czy zostałam zauważona wcześniej ale i tak postanowiłam się odezwać
Katarzyna87 święte słowa
któraś już zapisana na usg genetyczne? będziecie robiły?Jesteś już na liście
nie ma tu nie zauważonych
Ja jestem na 20.03 Ola na 19.03Natka a reszta nie wiem
ola.321 lubi tę wiadomość
-
Majlena wrote:a wiecie, że lekarz powinien mieć specjalne uprawnienia do robienia takich badań? już nie pamiętam jak się nazywała ta stronka, ale gdzieś w necie jest lista lekarzy, którzy mają odpowiednie "szkolenie" do genetycznego usg.
Ja tam nie wiem o tym ufam i tak temu co robi nie sądzę by każdy lekarz podejmował się tak robienie usg genetycznego nie mając o tym pojęcia -
Małgorzatka wrote:Ja zauważyłam
Jesteś już na liście
nie ma tu nie zauważonych
Ja jestem na 20.03 Ola na 19.03Natka a reszta nie wiem
ja tez 19tegoMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
Majlena wrote:a wiecie, że lekarz powinien mieć specjalne uprawnienia do robienia takich badań? już nie pamiętam jak się nazywała ta stronka, ale gdzieś w necie jest lista lekarzy, którzy mają odpowiednie "szkolenie" do genetycznego usg.
Ja wiem, lekarz majacy uprawnienia wraz z wynikiem badan powinien wydac certyfikat zrobienia takiego badania. Jednak wiekszosc lekarzy przeprowadza takie badanie na wlasna reke, zapewne majac jakies tam pojecie na ten temat, ale wg mnie jest to ich kolejna forma zarobku, bo w razie czego nie bedziesz mogla miec pretensji do lekarza, ze czegos nie zauwazyl, bo on przeciez nie ma uprawnien i sie z tego wywinie.