Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
raz robiłam i miałam 1373, miesiąc później około 5000 a dwa dni pozniej już około 4000. pierwszą betę robiłam niby na początku a potem się okazało że to już był 7 tydzień. zabieg też niby mialam w 8tc a tak naprawdę byłam już w 12 tc... więc beta mała była od początku.
Bree lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Albo u mnie tak wolno rośnie, albo u Ursy dzieciak zapierdziela
Choć wg OM było podobnie.
Myślę, że ani to ani toKażda ciąża przebiega inaczej
Prawda jest taka, że np. u suk i loch wszystkie pęcherzyki różnią się wielkościa a przecież potem wszystkie maluchy rodzą się w jednym momencie. Wydaje mi się, że wielkości pęcherzyków daje jedynie przybliżoną informację o wieku zarodka. A i wielkośc zarodka tak samo. Informacje będą pewniejsze jak i dzidziuś będzie lepiej widoczny
Ach a u mnie mogą byc też pewne rozbieżności bo oba badania wykonywane były innymi aparatami. Pierwsze było u gin, która prowadzi mi ciążę a drugie na wypasionym sprzęcie w klinice w Gorzowie.Bree lubi tę wiadomość
-
melenaxoxox wrote:nie wiem co robic bo dzisiaj bardzo mnie zaczal bolec brzuch jak na okres. jakbym juz go miala po prostu identycznie...
Jeśli napina Ci się przy tych bólach brzuch może zadźwoń do swojego lekarza?Bree lubi tę wiadomość
-
melenaxoxox wrote:nie napina sie, ale wczesniej mialam takie jakby skurcze ze ukulo, chwila byl spokoj i znowu..
To nic sie nie powinno dziac. Ale jeśli bardzo się niepokoisz to zadźwoń dla spokoju... wiesz lepiej przed ginem wyśc na panikarę niż potem pluc sobie w brodę, że się czegoś nie zrobiło.Bree lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, takie porównywanie nie ma sensu. U każdej z nas ciąża rozwija się inaczej i beta przyrasta inaczej... Zamiast panikować i czytać głupoty w necie, lepiej kupcie sobie książkę i poczytajcie o pielęgnacji noworodka czy coś
Ursa, mój teść jest w miarę spoko, ale teściowa straszna. Mąż jest jedynakiem i ona ciągle ma mi za złe, że jej syna zabrałam...
Małgosiu, trzymaj się tam... Ja też odkąd jestem w ciąży mam problemy z żołądkiem. Często mnie boli jak za dużo zjem (wcześniej dwa razy mniejsza porcja to nie było zbyt dużo) albo jak zjem coś ciężkostrawnego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 17:17
Bree, agania, BATTINKA lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
Hej kobitki! Miałam tu nie wracać, ale nie wytrzymałam. Tak sobie na różowej stronie z Bree rozmawiam, ale stęskniłam się strasznie za Wami. Nie wiem jak będę reagowała na to co tu się dzieje, ale postaram się zachować zdrowy rozsądek. W Was miałam ogromne wsparcie i mam nadzieję, że będę miała dalej! Będąc dalej z Wami będę wiedziała co mnie czeka, jakie problemy mogę spotkać po drodze, która jeszcze przede mną. Poza tym na różowej stronie jest cisza, mało co piszą
Więc witajcie !
lojkalojka, Arielka, Amerie, Kaśku, Bree, paula1, Nynusia, agania, Bunia86 lubią tę wiadomość
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
Buffy wrote:Polkosia, ale to sa naukowe artykuły a nie głupoty. Wysokie stężenie hCG, nie musi, ale może oznaczać problem.
Ale gdyby to było takie łatwe i widoczne na pierwszy rzut oka, za test pappa nie braliby takich pieniędzyWięc lepiej się wyluzowac i nie przesadzac.
Mersiak cieszę się, że jesteśI mam nadzieję, że już niedługo zaczną bic w Tobie znowu dwa serduszka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 17:41
Kaśku, Bree lubią tę wiadomość