Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Małgorzatka - trzymam mocno za Ciebie kciuki!!!! odzywaj się tu do nas co u Ciebie! zdrowiej szybko
malgo - widzę że złapałaś stresa... nie ma co się denerwować, ja gdzieś wyczytałam że nawet jeżeli wyniki bety nie zgadzają się z normami to nie świadczy to o niczym złym.Bree lubi tę wiadomość
-
Witam się Kochane!
Małgosiu, dbaj o siebie i odpoczywaj. Na pewno szybko wrócisz do zdrowia.
Bardzo dużo piszecie, ale to dobrze. Mam co czytać i dużo się nowych rzeczy dowiaduję
Ja staram się jak najwięcej leżeć, aby krwiaczek się wchłaniał. Pochodzę więc chwilę po domu, zrobię coś do jedzenia i kładę się. O dziwo, nawet mi się nie dłuży. Dla mojego Skarba wszystko
Dbajcie o siebie dziewczyny i myślcie pozytywnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 15:18
Bree, Kaśku lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
ola.321 wrote:Małgorzatka - trzymam mocno za Ciebie kciuki!!!! odzywaj się tu do nas co u Ciebie! zdrowiej szybko
malgo - widzę że złapałaś stresa... nie ma co się denerwować, ja gdzieś wyczytałam że nawet jeżeli wyniki bety nie zgadzają się z normami to nie świadczy to o niczym złym.
ola.321 chodzi o to, że można to hcg uznać jako pozytyw, szczególnie że na usg nic nie było widać tylko sam pęcherzyk 5,5 mm tyle zdążyłam zapamietaćBree lubi tę wiadomość
-
malgo86 wrote:Małgorzatka życzę powrotu do zdrowia
ola.321 chodzi o to, że można to hcg uznać jako pozytyw, szczególnie że na usg nic nie było widać tylko sam pęcherzyk 5,5 mm tyle zdążyłam zapamietać
a przy jakiej becie był pęcherzyk 5,5mm?Bree lubi tę wiadomość
-
Ależ jakie puste jajo
Jeśli pęcherzyk miał 5mm to nie było szansy zobaczyc maluszka ani serduszka
Zobaczysz wszystko będzie pięknie, Malgo
Ja Ci tylko powiem, że ja miałam w 5t6d (według OM) pęcherzyk 6mm a tydzień potem 5mm miał już dzidziuś. Dwa dni szybko zlecą. Nie zazdroszczę Ci jednak
Ja dwa dni przed ginem już łapię nerwówkę
Bree lubi tę wiadomość
-
U mnie przy 8mm pęcherzyku nic nie było, dwa tygodnie później 4mm fasol.
Albo u mnie tak wolno rośnie, albo u Ursy dzieciak zapierdziela
Choć wg OM było podobnie.
Nie ma się co stresować, wszystko będzie dobrze:)
Edit: tak zerkam i zgodnie z parenting.pl mój 8mm pęcherzyk to nie było 4+5 jak mówiła gin tylko ok. 5+3
Nie ogarniam ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 16:00
agania, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
-
Małgo, ja nie widziałam zarodka, gdy pęcherzyk miał 14 mm, a spotkałam też inną Mamę, która nie widziała zarodka przy pęcherzyku 18 mm.. a tydzień po tym obie widziałyśmy 5 mm dzidziusia
Nie stresuj się zbyt szybko, przy pęcherzyku 5mm nie wyobrażam sobie, by było coś widać, a czasami maluszek potrafi się dobrze chować nawet długo później
Kaśku, Bree lubią tę wiadomość