Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatka no właśnie od dwóch dni mnie boli. Ale nie plamie, biorę luteinę i staram się oszczędzać na tyle na ile mogę przy synku i domu na głowie.
ja też bym nie mówiła o ciąży. Prawnie nie masz obowiązku mówić o tym pracodawcy.Jeśli powiesz to pracy nie dostaniesz na 95%Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tylko, że to niepubliczna szkoła i w tym szkopuł poza tym umowa zlecenie. Jutro ma zadzwonić ta Pani i się umówić. Nie będę mówić jej na razie o ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 14:18
Bree lubi tę wiadomość
-
a toxo będę teraz dopiero robić ale baba przepisała mi tylko jeden odczynnik
drugi sobie zrobię za swoją kasę, bo nie będę jej tłumaczyć, że samoo igg nic nie wyjaśnia
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla i co? Ciąża mnoga?
ja wyczytałam coś takiego:
Wysoki poziom beta hCG
Wysoki poziom beta hCG (powyżej normy) we wczesnej ciąży może wskazywać na
zaśniad groniasty lub na ciążę bliźniaczą, a między 15 a 16 tygodniem ciąży świadczy
o zwiększonym ryzyku pojawienia się chorób genetycznych u dziecka, np. zespołu Downa. Nie oznacza to jednak, że dziecko urodzi się z wadą genetyczną.
Wysoki poziom beta hCG jest podstawą do wykonania dalszych badań określających możliwe nieprawidłowości genetyczne u dziecka. Te badania to amniopunkcja i badanie kariotypu płodu. Dopiero wyniki tych badań pozwalają potwierdzić nieprawidłowości
w rozwoju płodu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 14:26
Bree lubi tę wiadomość
-
będzie jeden dzidziuś
Buffy - też to czytałam ale nie mam zamiaru o tym myśleć, radzę to również Tobie. Nie stresuj siebie i ja też nie chcę się stresować więc podejdź do tego spokojnie proszęWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 14:28
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny