Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez ubostwiam Grecje (wyspy), a Rodos to moj raj na ziemi
Polecielismy kiedys przez przypadek, bo nam sie auto zepsulo, a mielismy jechac do Chorwacji. Trafilismy do fantastycznego hotelu z przepysznym jedzeniem, ktore bylo ukoronowaniem wszystkiego:)Bree lubi tę wiadomość
-
Bree nie było mnie chwilę a Ty tu szalejesz
Ja Was kobitki czytam codziennie, często z Bree rozmawiamy sobie o Was i uzupełniamy braki wiadomości. Całym serduchem jestem z Wami, mój mąż też
całuję Was! My się nie poddajemy..
Jutro idę na pierwsze badania po wyjściu ze szpitala po zapaleniu. Krwawienia już nie mam, pierwsze
było więc jest dobrze!
Małgorzatka, aanaa, Bree, meeegi1771, Bunia86, Kasia82, paula1, Majlena, ola.321, aghnies, Kaśku lubią tę wiadomość
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
Ewalika a co do L4 to ja to mam w nosie w razie czego na wyjaśnienie masz 7dni czemu Cie w domu nie zastali więc coś wymyślę. Jedynie co to się nie będę wylewna, że je mam i tyle.
Małgorzatka ja też mojemu zabrałam samochódOn na rowerze a ja autem się bujam
Meegi leż odpoczywaj na pewno będzie dobrze;*
Ursa już na badaniach zapewneBree lubi tę wiadomość
-
mersiak wrote:Bree nie było mnie chwilę a Ty tu szalejesz
Ja Was kobitki czytam codziennie, często z Bree rozmawiamy sobie o Was i uzupełniamy braki wiadomości. Całym serduchem jestem z Wami, mój mąż też
całuję Was! My się nie poddajemy..
Jutro idę na pierwsze badania po wyjściu ze szpitala po zapaleniu. Krwawienia już nie mam, pierwsze
było więc jest dobrze!
My także jesteśmy z Wami całym sercem pfff... wieloma serduszkami razy 2Bree lubi tę wiadomość
-
Nynusia dobrze ze mowisz ale to glownie chodzi o morze pewnie a co z basenem woda w nich najczesciej jest cieplejsza niz w morzu..
Mersiak my tez jestesmy z toba i trzymamy kciuki za to zeby i u was szybciutko powiekszyla sie rodzinka no i Bree u Ciebie tak samo! Malenstwa szybko do was wrócą :*
Ursa ty chyba juz na wizycie jestes :*Bree lubi tę wiadomość
-
Nynusia wrote:Natka a w jakiej miejscowości byliście?
W Faliraki i mielismy wypożyczone auto. Bez niego większości wyspy bysmy nie zobaczyli, a takie np. Parsonisi trzeba zobaczyc- zupelnie inne oblicze Rodos, no i rzadko gdzie mozna zobaczyc dwa morza stykajace sie ze soba;)
Rozmarzylam sie, a moj malz nie szczegolnie chce zebym teraz latala samolotemBree lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny pomocy, znowu dopadla mnie infekcja grzybicza, od ostatniego leczenia wytrzymałam cale 10dni, co mogę zaaplkowac, aby wytrzymać do czwartku?
Co do Rodos to polecam http://www.itaka.pl/wczasy/grecja/rodos/hotel-smart-line-cosmopolitan,RHOCOSM.html?ofr_id=77b2e122094c13cbb0c01614c9c47aacefb20506090ff398c49e929570b99fba&adults=2 cudowne miejsce. W maj w Grecji woda jest faktycznie zimna, w zeszlm roku byliśmy na kos w maju i bylo okrutnie zimna woda i wieczory również
Co do zwiedzania Rodos, to koniecznie jeszcze wyspa symi i dolina motyliWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 15:45
Bree lubi tę wiadomość
-
Ewalika ja bede za Ciebie trzymac kciuki
aagatkaa1984 ja tam nic DG nie kupuje, jestem wierna Ralphowi Laurenowi, moj bobas bedzie
caly w koniki
Nynusia od tych waszychto my zapewne szybko zafasolujemy jak nic!
Ewalika dzieki za dobre slowo
Z Mersiaczkiem postawimy system na glowieZobaczycie, jeszcze troche
A z wycieczek to polecam Wichrowe Wzgorza w Polnocnym YorkshireOdwiedzilaby mnie ktoras
-
http://m.tui.com/buchen/ibe/start/ansicht/liste/startDate/2015-03-20T00%3A00%3A00%2B01%3A00/endDate/2015-06-15T00%3A00%3A00%2B02%3A00/duration/6/countries/1014/region/1260/es/PEAKWORK/cHash/cd58783cd72aa08d1eeaa956b3c1019b/hotelId/def99040e2dae2cc3fee0ffaa1f95c74/category/0/?tx_xibe_ibe%5BsearchUserData%5D%5Bhotel%5D=#bilder
To moj rajHotel polozony na wzgorzu przez co z kazdego pokoju jest fantastyczy widok na morze i rysujaca sie dalej Turcje:) Kursuje bus jakby ktos po posilku byl tak objedzony, ze zejscie badz wejscie do pokoju, groziloby zawalem;) Na plaze tez dowoza- 3 minuty w dol.
Omal by zapomniala. Z jednej strony wzgórza jest hotel, a z drugiej... zooWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 16:05
Bree lubi tę wiadomość
-
Agatka, Natka dzięki za podpowiedzi
Mnie się spodobał ten:
http://www.rainbowtours.pl/rodos-wczasy/forum-residence?liczbaDoroslych=2&liczbaDzieci=0&liczbaPokoi=1&czyCenaZaWszystkich=#2015-05-18
Ewalika no z basenem lepiej ale jakby nie patrzeć zwiększona liczba bakterii w basenie (przynajmniej jak dla mnie) ja jestem obrzydliwa sorry, że tu pisze to ale jak byłam na Majorce to dzieciaki sikały do wody w basenie a jeden facet taki brudas od którego śmierdziało wszedł do tej wody chyba po to żeby się wymoczyć z tego bruduogólnie to od tego czasu mam odchył
Bree lubi tę wiadomość
-
agania wrote:A ja akurat sama tak wybrałam, ale w sumie może i dobrze, bo martwiłabym się dużo dłużej położeniem ciąży. Chociaż jak poszłam wtedy to martwiłam się, że pęcherzyk ma tylko niecałe 9mm, a przecież na tym etapie ciąży 5 tydzień to normalne raczej. Pozostaje nam poczekać tydzień i zobaczymy serduszka
Dokładnie po co się denerwowac usłyszała dobrą wiadomość teraz usłyszymy serduszka:)
Bree lubi tę wiadomość
-
Bree jak miło się czyta, od razu zaczynam planować nową Fasolkę
Ja w pierwszej kolejności chcę zrobić badania jak mnie wypuszczą, tylko nie wiem czy robi się je od razu czy trzeba poczekać. Kurcze powiem Wam że naprawdę ciężko trafić na dobrego lekarza, który wykaże chęci co do postępowania po poronieniu. Jakie badania, kiedy a już żeby dał na nie skierowanie to w ogóle cud chyba..Bree, Ursa, ola.321, Kaśku lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26