Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
aniacicha wrote:Ja też mam taka nadzieje innej nie dopuszczam do siebie:)
Ostatnia wizyta była za wcześnie
To tak jak u mnie. Niepotrzebnie za szybko poszłam. Ale naczytałam się o ciążach pozamacicznych, więc wolałam sprawdzić chociażby umiejscowienie.Bree lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny jestem dobrej myśli:) Wszystko będzie dobrze,najważniejsze że w tym momencie nic niepokojącego nie widze ani nie czuję
Meegi odpoczywaj kochana:*I nie martw się jeśli nic Cię nie boli to nic się nie dzieje napewno.Bree lubi tę wiadomość
Mój cud-Laura 11.07.2016:*
Aniołek [*] 03.2015
Fasolka [*] 23.12.2014
Aniołek [*] 29.07.2013
-
Edycia204 wrote:dziewczyny jakie macie pecherzyki ciazowe w porowaniu do zarodka bo ja mam pecherzyk 25 a zarodek 15 z bijacym serduszkiem i pecherzyk troche za mały i troche sie martwie
Lekarz powiedział ci, że pęcherzyk jest za mały czy sama doszłaś do takiego wniosku? U mnie na wczorajszym usg pęcherzyk ciążowy miał 32 mm, a zarodek 19 i lekarz nic mi nie mówił, że za mały. Powiedział, że ciąża rozwija się prawidłowo.Ursa, Bree lubią tę wiadomość
-
Ok dziewczyny zrobiło się u nas smutno,mam nadzieję że to nie jest moja wina.Główki do góry
!Edycia204 ważne ,że mamy bijące serduszko -nie ma czym się martwić napewno:*
Ursa, Bree lubią tę wiadomość
Mój cud-Laura 11.07.2016:*
Aniołek [*] 03.2015
Fasolka [*] 23.12.2014
Aniołek [*] 29.07.2013
-
Dobra czytam dalej...strona 440 masakra, moglybyscie na chwile przestac pisac
Ktarzyna87 z wszystkich karmi zurawinowe mi najbardziej smakowalo, tiramisu tez jest niezle ale chyba troche
za slodkie jak na me gusta
Ursa ja za redsem tez nie przepadam, w nim jest chyba slodzik stad ten posmak... po slodzikach mam jakby osad na zebach
i drapie mnie w gardlenie ma to jak konkretny browar
Uwielbiam belgijska stelle artrois ktora zawiera alko i teraz
korzystajac z tego ze chwilowo nie jestem w ciazy - moge sie jej napic
meeegi1771 strong to moje ulubione polskie piwo odkad mieszkam w UK
jeszcze lomze miodowa czasami pije
Fatim twoj bejbik jest taki slodki ze poszlabym z Toba na USG popatrzec jak fika koziolki
Malgorzatka zazdrosze sluchania dzidziolka, mam nadzieje ze ja za kilka m-cy tez uslysze swojego
i tez sie pobecze jak glupia
magdaa masz racje, tylko pozytywne myslenie, nie ma sie co nakrecac, ale czasami w takich smutnych okolicznosciach
powatpiewamy we wszystko bo trudno miec zimna krew w obliczy czyjegos nieszczescia a hormony przy okazji robia swoje
za pozytywna energie dziekujez pewnoscia sie przyda
zetta pytasz o objawy poronienia - u mnie bylo tak ze przestaly mnie bardzo szybko bolec piersi i jakby oklaply
nie mialam zadnego bolu brzucha, klucia, krwawienia, nic... tylko oklpniete niebolesne piersi i przestalam byc spiaca...
pozniej pojawil sie minimalnie bezowy sluz ale tylko w lazience na papierku i to byl termin @ to tyle co do moich objawow...
krwawieni anie mialam ani boli zadnych, dopiero sie zaczely w kilka godzin przed poronieniem, tylko prosze dziewczyny nie wkrecajcie
sobie teraz ze jak ktoras przestana cycki bolec to poroni....a co jeszcze to nie mialam od samego poczatku zadnych mdlosci
ani wymiotow a w poprzednich 2 ciazach mialam, ale serduszko bilo mimo to wiec nie wiem skad ten objaw, jednakowoz towarzyszyl mi.
lookinblueeyes gratulacje !!!
widze ze stracilas swoja fasolke dzien przed wigilia...ech... teraz napewno wszystko sie uda, trzymaj sie tego forum a nie zginiesz
meeegi1771 super wiadomosci, oby takich jak najwiecej!!! Gratuluje i ciesze sie z Toba
Asienka_86 jk czytam o tej cholernej chorobie co Cie meczy to masakra jakas...zdrowka Ci duzo zycze
kasiulka87 gratulacje, ciesze sie ze Twoj dzidziolek taki zdrowy, niech roznie!!!
bursztynowa.lady gratuluje
Asienka_86 i Malgorzatka - wspolczuje Wam tych facetow...Dobrze ze moj facet jest taki ze niczego bym w nim nie zmienila i kocham
go ponad wszystkogdyby nie On to raczej dawno bym nie zyla...
aagatkaa1984 ja chodzilam spac w okolicach 21 - dluzej nie dawalo rady bo zasypialam w salonie na sofie
Kasia82 ciesze sie Twoim szczesciem, takie wiadomosci mnie bardzo buduja, i dodaja sily w staraniach o swoja fasolke
niech Twoja dzidzia rosnie zdrowo
Kamila8904 Super! kolejna pazdziernikowa mama
Asienka 86gratuluje zdrowego silnego malucha!!! Oby tak dalej
AsiaPoliCo mam powiedziec
zaje*iscie sie ciesze
jestesmy w podobnym wieku, mam andzieje ze niedlugo tu wroce
Niech dzidizia rosnie zdrowo
kochane kobietki, (nie bede wszystkch wymieniac z imienia wybaczycie?) bardzo sie ciesze ze o mnie pamietalyscie
No i ze nie przeganiacie mnie tu miotla na rozowa stronePfffff i tak bym sie nie dala przegonic bo ja tu juz przyroslam
Ursa - wracajac do muzyki to ja wlasnie koled (starych amerykanskich) sluchamI nie jestem w ciazy (jeszcze)
ale tak kocham swieta i snieg jak male dzieciczuje ze na swieta bedzie prezent pod choinke w postaci dzidziołka
Bunia86 - ja sie ciesze ze swojej decyzji ze postanowilam poczekac az sie stanie wszystko samo...to trudne chwile ale mysle
ze tak jest lepiej/zdrowiej, chociaz to tez zalezy od psychiki...dla mnie bylo latwiej... BTW teraz jestesmy na rozowej i na fioletowej stronie
i wierze ze szybko wrocimy na stale na fioletowaduzo sily i zdrowia Ci zycze
FreshMm ale masz fajowy brzuchja to sie swojego boje teraz
a jak zaciaze to bede wygladac jak ruski TIR
Agus26 wierze ze wszystko bedzie dobrze, ja bym powtorzyla badanie bo czasami moze byc przeklamane i lepiej sie upewnic - tak mysle.
meeegi1771 jaki brzusio, ani sie nie obejrzysz a dostaniesz pierwszego kopniaczka
Majlena napisalam tak bo nie chcialabym zeby ktoras z dziewczyn miala przeze mnie odchodzic z tego forum bo sama swiadomosc tego ze ja poronilam
bedzie na nia zle oddzialywac, ja jestem troche twardzielka i mnie takie rzeczy nie ruszaja ale... po pierwsze to nie jest temat przeznaczony dla
mnie, bo ja mam teraz miejsce po rozowej stronie wiec szanuje ze ktos pozwolil mi tu zostac i nie chce nikomu robic klopotuU niektorych teraz
hormony biora gore nad zdrowym rozsadkiem wiec...staram sie to uszanowac
agania dzieki za przepisnigdy o tym nie slyszalam, zrobie jak szybko sie da bo mam ochote na cos innego :0)
FreshMm wlasnie przeczytalam ze mieszkasz na slasku, a gdzie dokladniej jesli moge zapytac?
ola.321 zniknelam ale jestem juz spowrotem, nie sadzilam ze ktos zauwazy moje znikniecietylko tu marudze
FreshMm i Ursa, trzymam za Was kciuki z calej sily (mam wymowke zeby w domu nic nie robic) bedzie dobrze, czekam na suer nowiny
Kasku ja naprawde cisne takim pozytywem? to ja prosze zeby on jak bumerang do mnie wracal bo generalnie to sie na depresje leczeO ironio losu
lookinblueeyes mam andzieje e to tylko przejsciowe klopoty... nie wiem gdzie mieszkasz ale podejrzewam ze w UK tak jak ja... dla mnie to jest nie do pomyslenia
zeby z krwawieniem w ciazy trzeba bylo isc do pracy ech... prawo czasami jest takie bezduszne i glupie... napisz prosze jak bedziesz wiedziala co wiecej
MUSI BYC DOBRZE!!!!
Jak widze tempo zalatwiania rzeczy w UK to szlag mnie trafia... ja na glupie skierowanie do szpitala czekalam 3 je*ane dni!!! na zwykle USG, czlowiek krwawi
od zmyslow z troski odchodzi, a do szpitala nawet nie pojedzie bez skierowania... masakra...
dodinka jki brzusio no noJA mam wiekszy ale w srodku to tylko same szesciopaki
Ursa, Małgorzatka, Katarzyna87, lookinblueeyes, Kasia82, Kaśku, Bunia86, FreshMm, ola.321 lubią tę wiadomość
-
Lookinblueeyes no coś ty! Kurcze jak nie będziemy się wspierac w takich sytuacjach, jak Twoja, to ja już nie wiem po co są takie wątki. Tylko po to by dzielic się dobrymi wieściami? Nie sądzę. I nie obserwuję podobnego trendu nigdzie indziej.
Małgorzatka, Bree, lookinblueeyes lubią tę wiadomość
-
Edycia204 wrote:na usg mam GS 25,5mm odpowiada 6t6d CRL 14,5 mm odpowiada 7t5d FHR 154/min YS 4,6mm zapytalam czy jest czym sie martwic, nie da mi do konca odpowiedzi pwoiedzial ze jest troche za male
Młody ma jeszcze cały centymetr luzuSpokojnie
Bree, lookinblueeyes lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny wróciłam ale musze się zabrać za porządki nadrobie potem .
Bree twoje posty są mega
Ursa fresh zaciskam dalej kciuki i czekam tu razem z innymi
Lookinblueeyes doczytam wszystko później ale napisze Ci teraz głowa do góry . Odpoczywaj na pewno wszystko będzie dobrze . Ursa dosadnie napisała po co są wątki podpisuje się pod tym i jeśli masz ochotę i musisz pisz o wszystkim co Ci leży na sercu
Jazda metrem to masakra musiałam w nim spędzić 40 min w jedna stronę . Mąż musiał zabrać auto bo jechał dalej na kurs pierwszej pomocy grrCzas pomyśleć o drugim serio
Bree, Ursa, lookinblueeyes, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Edycia204 wrote:na usg mam GS 25,5mm odpowiada 6t6d CRL 14,5 mm odpowiada 7t5d FHR 154/min YS 4,6mm zapytalam czy jest czym sie martwic, nie da mi do konca odpowiedzi pwoiedzial ze jest troche za male
Bree lubi tę wiadomość
-
Edycia204 ja Ci neistety nie odpowiem bo nie wiem, ale tyle tu jest madrych kobiet ze z pewnoscia ktoras cos wie
Kobietki to ja chwile Wam zajme i powiem co u mnie...
nie bylo mnie bo:
W czwartek pozegnalam sie z moja fasolka na jakis czas... bo przeciez za niedlugo do mnie wroci, ona narazaie tylko poszla gdzies cos zalatwicFasolki juz tak czasem maja ze musza sie zajac swoimi sprawami
W sobote bylam w prywatnej klinice w Manchesterze (polskiej) zostawilam tam ponad tysziac zl za usg, morfologie i badanie kilku hormonow...
Pan doktor wymeczyl mnie na fotelu (podziwial moje tatuaze) pozniej wymeczyl mnie na USG szukajac ewentualnych pozostalosci po poronieniu.
Nie znalazl niczego!!! bylam troche zaskoczona bo nie krwawilm jakos mocniej niz w normalnej @ jedynie w trkcie samego.... ale pozniej juz bylo normalnie wiec spodziewalam sie uslyszec ze cos tam zalega... ale stwierdzil ze nie zalega wiec chyba wie co mowi
Pokazal mi moje jajeczka (troche czulam sie jak kwoka)W prawym jajniku/jamniku
bylo najwieksze...ovu ma sie odbyc na dniach...
Wszystko wygladalo na tyle zdrowo i normalnie ze nie kazal mi czekac nawet do najblizszej@ tylko dzialac jesli czuje sie na silach. No a ja sie czuje na silach przeciezBardzo nawet
))
Tak wiec robie testy ovu, (narazie negatywne ale to kwestia czasu)temp tez spadla juz troszke...ciazowy wyszedl negatywny w ubiegla sobote (pierwszy raz)! Zaczelismy serduszkowac (zeby wrocic do kondycji)
Gdyby teraz akcja Fasol zakonczyla sie powodzeniem to mialabym swojego dzidziolka na swieta
A wiecie ze ja kocham sniega jak jechalam do lekarza to widzialam snieg, i wierze ze to byl dobry omen
Kobietki ja dzialam, a jak fasol zacznie kielkowac to i tak tu u Was zostane w pazdziernikowkach bo nie wyobrazam sobie byc w innej grupieTeraz z kolezankami (Aniolkowymi Mamami)mamy chody w niebie i wierze ze nasze Fasolkowe Aniolki nam pomoga
Pozdrawiam Was wszystkie i zycze duzo zdrowia, szczescia i spokoju :* buziaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 13:44
Katarzyna87, Ursa, Mo_niczka, monika_89, Małgorzatka, Amerie, aghnies, mersiak, Kaśku, Bunia86, paula1 lubią tę wiadomość
-
lookinblueeyes bądź dobrej myśli kochana trzymamy za Was kciuki :**
Kasia ja wybieram się w połowie maja i właśnie albo Majorka albo Rodos (miała być Teneryfa ale może być za gorąco)tak jeszcze nie ma takich wysokich temp do wody nie będę wchodzić lot też dość krótki a gin powiedział, że ciąża się rozwija wręcz idealnie więc na chwilę obecną nie ma przeciwwskazań na lot. Oczywiście uzależniam wyjazd od mojego samopoczucia.
Tak patrzę na te Wasze brzusie to chyba sama zrobię zdjęcie wieczorem i wrzucęBree, lookinblueeyes, Kasia82 lubią tę wiadomość