Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny
gratuluję Wam z całego serduszka .Mój synek urodził się dokładnie 31.10.2012 roku.Teraz mam termin na 1 września
niech Wam rosną maluszki w brzuszkach.cieszcie się ciążą i nie nakręcajcie za bardzo żeby Wam stres nie zaszkodził
powodzenia
Wrześniówka 20915Małgorzatka, ola.321, FreshMm lubią tę wiadomość
-
ola.321 wrote:Anastazja - mam nadzieję że przyjdą te objawy , jeżeli tylko wszystko będzie ok to niecierpliwie na nie czekam pozdrawiam!
I obiecałam sobie ze nie będę na nie narzekać oby tylko rósł zdrowoMałgorzatka, ola.321 lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Ja też mam nadzieje ze przyjdą chociaż będę wiedziała że kropek się rozwija
I obiecałam sobie ze nie będę na nie narzekać oby tylko rósł zdrowo
To każda czeka na to samo
będzie rósł zdrowo , my tu mocno będziemy trzymać kciuki
Anastazja a Ty mieszkasz za granicą , z tego co widzę tak ?? -
Małgorzatka wrote:po teście kochana się domyśliłam ja tak samo za granicą
No ale nie ważne
Na obczyźnie dużo ciezej, ja już zapisałam się na pierwszą wizytę, niestety tu nie badają poniżej 7 tygodnia, dlatego wizyta na 17 lutego. Juz nie mogę się doczekaćMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Aaaa, nie pomyślałam nawet bo chyba clearblue tez w pl można kupić
No ale nie ważne
Na obczyźnie dużo ciezej, ja już zapisałam się na pierwszą wizytę, niestety tu nie badają poniżej 7 tygodnia, dlatego wizyta na 17 lutego. Juz nie mogę się doczekać -
Muffinka1019 wrote:Anastazja gratuluje tez uważam ze powinnyśmy się cieszyć ta ciaza a nie martwic się na zapas... Ja tez mieszkam za granica
Muffinka1019, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Muffinka1019 wrote:Anastazja gratuluje tez uważam ze powinnyśmy się cieszyć ta ciaza a nie martwic się na zapas... Ja tez mieszkam za granica
Tu nie ma opcji prywatnej wizyty bo nie ma prywatnych gabinetów. Ale na szczęście tego 17 lutego będę miała też usgMałgorzatka, Muffinka1019 lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Tak zaludniamy świat
Tu nie ma opcji prywatnej wizyty bo nie ma prywatnych gabinetów. Ale na szczęście tego 17 lutego będę miała też usg -
Dziewczyny ja mam na jutro termin @ i coś zaczynam podbrzusze czuć . Czuję takie pieczenie, lekkie mulenie brzucha, to jest ciężkie do opisania.
Czy wiecie może jak można dawkować no-spę? tak na wszelki wypadek pytam,
pozdrawiam -
ola.321 wrote:Dziewczyny ja mam na jutro termin @ i coś zaczynam podbrzusze czuć . Czuję takie pieczenie, lekkie mulenie brzucha, to jest ciężkie do opisania.
Czy wiecie może jak można dawkować no-spę? tak na wszelki wypadek pytam,
pozdrawiam
Oulś żadna @ nie przyjdzie , nie denerwuj się ... Ja też mam bóle podbrzusza i chyba Tynkaa również o nich pisała . Co do nospy to ja zażywam 1 tabletkę 2*dziennie tej zwykłej jak masz max to pół . Myślę że spokojnie możesz 2 a nawet 3 razy dziennie brać . W pierwszej ciąży miałam takie silne bóle że lekarz kazał mi brać 2 tabletki 3 razy/dziennie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 18:27
ola.321 lubi tę wiadomość
-
Hmmm, no-spy nie brałam, więc Ci niestety nie powiem. Mnie już dzisiaj brzuch nie boli, może raz przez 10 minut w ciągu dnia. Zastanawiam się czy to dobrze? Boli-źle, nie boli-też źle Anastazja, mamy dokładnie ten sam dzień ciąży
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Małgorzatka :* właśnie wzięłam tą no-spę i odpoczywam . W przyszłym tygodniu pójdę na wizytę zobaczyć czy coś już widać
Muffinka - ja właśnie do teraz zastanawiałam się czy czasem nie powinnam już coś czuć, a teraz jak mnie ćmi podbrzusze to myślę że lepiej było jednak jak nie bolało, więc masz rację nie boli - źle, boli - też źle