Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fajnie ze jest takie forum i mozna pisac wszystkie swoje obawy i zawsze jakies wsparcie jest. Moja ciaza jest totalna wpadka nieplanowana i z zaskoczenia. Ja sie bardzo ciesze ale moj chlopak niestety nie bardzo. On dalej twierdzi ze okres przyjdzie i ze jestem glupia ze sie tak nakrecam. Wiem ze mowi tak ze strachu... Ale teraz juz w ogole strasznimnie boli a te 3 dni do @ jeszcze. Dzisiaj umuwilam sie na wizyte do gina i 29 ide. W ten weekend moj facet ma urodziny pojdziemy pewnie do pubu ale ja nie chce nic pic. Nie mam pewnosci jeszcze tylko test ale wole dmuchac na zimne. Jak ja mam mu uświadomić ze ja naprawde chyba jestemw ciazy... Zaraz bedzie krzyk ze przesadzam i niepotrzebny placz. Jeszcze ja tak wybucham placzem ostatnio tylko ktos glos podniesie:(
-
Tynkaaa96 wrote:Fajnie ze jest takie forum i mozna pisac wszystkie swoje obawy i zawsze jakies wsparcie jest. Moja ciaza jest totalna wpadka nieplanowana i z zaskoczenia. Ja sie bardzo ciesze ale moj chlopak niestety nie bardzo. On dalej twierdzi ze okres przyjdzie i ze jestem glupia ze sie tak nakrecam. Wiem ze mowi tak ze strachu... Ale teraz juz w ogole strasznimnie boli a te 3 dni do @ jeszcze. Dzisiaj umuwilam sie na wizyte do gina i 29 ide. W ten weekend moj facet ma urodziny pojdziemy pewnie do pubu ale ja nie chce nic pic. Nie mam pewnosci jeszcze tylko test ale wole dmuchac na zimne. Jak ja mam mu uświadomić ze ja naprawde chyba jestemw ciazy... Zaraz bedzie krzyk ze przesadzam i niepotrzebny placz. Jeszcze ja tak wybucham placzem ostatnio tylko ktos glos podniesie:(
-
Tynkaaa96 wrote:Juz odliczam dni do wizyty:) ciesze sie ze tak szybko bedzie ta wizyta. Zawsze chcial miec dziecko ale sadze ze qystraszyl sie bo jestesmy jeszcze mlodzi:)
Będzie dobrze :* Zobaczy fasolkę na zdjęciu i się ucieszy
Ja również nie mogę się doczekać zapisałam się na usg na 26.01 -
O no to super:) tez chcialam na 26 ale tylko prywatnie daloby rade. A by dostal prezent na urodziny:) juz nie moge sie doczekac tego brzuszka pierwszych ruchow:) pewnoe zleci zanim sie obejrzymy mam nadzieje ze wiecej tych piezdziernikowych mam dojdzie:)
-
Dziewczynki kochane, gratulacje i oby maluszki wam zdrowo rosły- tego wam życzę z moją 3,5 miesięczną Zosią- podpisano październikowa mama 2014
Ps. Dobrze, że ten czas tak szybko leci, a wy możecie się cieszyć nowymi szczęściami trzymajcie się zdrowo!Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymajcie kciuki jutro testuje i mam cicha skryta nadzieje ze się udało, czuje się inaczej niż co miesiąc, a może tylko sobie wkrecam
Tynka, nie martw się faceci czasem potrzebują więcej czasu na oswojenie się z rodzicielstwem. Będzie dobrzeMałgorzatka, paula1 lubią tę wiadomość
-
Hej!
Na imię mam Bożena, a termin pokazuje mi na 3 październik. Gdzie jest ta lista? Jest to moja pierwsza ciąża i bardzo wyczekiwana. Staraliśmy się z mężem ponad 1,5 roku, miał bardzo słabe nasienie. W sumie czekaliśmy na list od kliniki leczenia niepłodności dotyczący pierwszej wizyty. I darowaliśmy sobie starania i kolejne rozczarowania, a tutaj przyszły 2 kreseczki Mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku. Mnie też boli brzuch i również chciałam Was zapytać jak Wasze brzuchy? Cieszy mnie to co napisała Małgorzatka, że to normalne. Bo bałam się już o tą drugą słabą kreseczkę. Jak na razie każdy test mi ją pokazuje Pozdrawiam,Małgorzatka, polkosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wlasnie rozmawialam z siostra ktora juz ma drugie dziecko i trzy poronienia za soba. Mowila ze bol taki jest podobno normalny taki podobny jak przed @ ale coagle sie obawiam ze ta @ przyjdzie. A wy przed czy po terminie @?
Małgorzatka lubi tę wiadomość