Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tynkaaa96 wrote:http://fotoo.pl/show.php?img=936916_img-20150119-165033.jpg.html. Myslicie ze moge dolaczyc do was?
to jesteśmy dwie
sylwia1985 lubi tę wiadomość
-
Jak już postanowisz zostać w Październikowych szczęściach napisz mi swoje imię i przewidywany termin porodu wobec Belly dopiszę Cię do listy
No i najważniejsze gratulacje !!! Rośnijcie zdrowo -
nick nieaktualny
-
Martyna, 5 październik jeju dziewczyny tak sie boje zeby sie udalo... 3 dni do spodziewanej @ i ciagle mam obawy ze moze jednak przyjsc. Piersi mnie bola okropnie jak nigdy, nie moge spac na brzuchu dotknac nawet nie moge. To mi daje nadzieję ale brzuszek to jak na @. Slyszalam ze to normalne. A jak wy sie czujecie kochane?
Małgorzatka, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tynkaaa96 wrote:Martyna, 5 październik jeju dziewczyny tak sie boje zeby sie udalo... 3 dni do spodziewanej @ i ciagle mam obawy ze moze jednak przyjsc. Piersi mnie bola okropnie jak nigdy, nie moge spac na brzuchu dotknac nawet nie moge. To mi daje nadzieję ale brzuszek to jak na @. Slyszalam ze to normalne. A jak wy sie czujecie kochane?
Nie przejmuj się ja też się czuję jak na @ pobolewa brzuch a z biustem mam to samo nie mogę dotknąć . W poprzednich ciążach tak nie miałam
Dzisiaj zrobiłam jeszcze raz test taki zwykły i jest druga kreseczka bladziutka jeszcze ale jestIwka lubi tę wiadomość