Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja się witam z rana
Trochę dzisiaj ciężki dzień - sprzątanko, uzupełnianie dokumentów do pracy, muszę z młodym nad lekcjami posiedzieć, bo od dwóch tyg. siedzi w domu chory na zapalenie płuc. Także dzień zapowiada się pracowicie. Pozdrawiam i miłej soboty życzęMałgorzatka lubi tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Ja również się witam z rana , jeszcze w łóżku dzisiaj dzień lenia moje dziewczyny od rana męczą tatę to ja mogę dospać . Strasznie w nocy marzła. Kaloryfery włączone były a ja się trzęsłam jak galaretka .
Paula dużo zdrówka dla syna
Pozdrawiam i miłej soboty -
Muffinka1019 wrote:Hej!
Jak tam mija dzionek? Ja dziś zaplanowałam długi spacer z pieskiem, sprzątanie i wieczorną posiadówkę ze znajomymi. Coś tak czuję, że weekend szybko minie jak zwykle
-
Małgorzatka wrote:A jak samopoczucie u Was ?? wszystko okej ??
Mi wrócił ból brzucha, jak coś porobię jest mocniejszy. Ale nie jest jakiś straszny. Mam nadzieję, że tak ma być
Anaztazja, śnieg, ale fajnie. U mnie nie ma śniegu, jest słoneczko, ale dość surowo. Dopijam Inkę i lecę na ten spacer w końcu Bo mi tu pies już warczy i beczy przy oknie -
Anastazja zazdroszczę tego śniegu u nas słońce świeci
Muffinka myślę że to normalne ja to sam. . Jeszcze córka mnie wyprowadziła z równowagi aferę robiła o mycie zębów i zaczęłam z nerwów wymiotować ale przynajmniej się przestraszyła i teraz się tuli i przeprasza co chwile eh te dzieciaki
Witaj beti gratuluję!!! :-*
tynka odezwij się co u Ciebie? -
Beti a ten suwaczek dobrze pokazuje? Ja. Masz termin na 2 październik to tak jak Anastazji . Paula a u nich już 4 tydzień i dzień
A i napisz jak masz na imię dopisze cie do naszej listyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 13:00
-
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa wrote:Paula witaj razem jedziemy na porodowke
Mnie dzisiaj delikatnie brzuch pobolewał, ale też mam nadzieję, że to normalne.
Cały czas czekam z niecierpliwością na tą wizytę 6 lutego, żeby gin potwierdził, że dzidzia jest i dobrze się rozwija i trochę przez to stres mam Z pierwszym się tak nie denerwowałam...
Trzymajcie się dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 14:04
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Małgorzatka wrote:Beti a ten suwaczek dobrze pokazuje? Ja. Masz termin na 2 październik to tak jak Anastazji . Paula a u nich już 4 tydzień i dzień
A i napisz jak masz na imię dopisze cie do naszej listy
Suwaczek dobrze pokazuje Miałam bardzo wcześnie owulację bo w 8dc i dzisiaj jestem już 15 dpo więc stąd ta różnica. Moje imię Beata . Mam nadzieję, że zostanę z wami do konća, chociaż jestem pełna obaw bo listopadzie miałam ciążę biochemiczną, dlatego długo się zastanawiałam czy do was dołączyć już, ale jestemMałgorzatka, paula1 lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny moje ogromne gratulacja dla Was
chcialabym dołączyć , termin mam na 1 pazdziernika!Małgorzatka, Muffinka1019, paula1, Nona lubią tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
jestem troche wydygana, bo niestety przezyłam dwie straty we czesnym etapie ciazy mam nadz, ze teraz bedzie tylko dobrze i zostane tu razem z Wami do porodu
Małgorzatka, demi_01 lubią tę wiadomość
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
Dzieki Betti juz sie wpisalam na liste i nie rusze sie stad do produ
Betti-85, Małgorzatka, paula1 lubią tę wiadomość
Św. Dominiku czuwaj nad nami...