Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduje sie dziewczyny moje szczęście ma 10cm i do tego fajne dluugie kopytka
do tego jest strasznym wierciuchem a no i na 90% ma być dziewczynka:)) tak się cieszę ze u niej wszystko dobrze
A jeśli chodzi i bole brzucha to dostałam Duphaston i łykać nospe. Okazalo się ze mam w macicy powiększone naczynia krwionośne na 7mm dr powiedzial ze to sporo i pytal się czy mam żylaki (no nie mam ale może będę miec)...aniacicha, paula1, miska2503, ola.321, Lucy7, onka, agu258, nat_alia, Kaśku, Natka88, ~Rewianka~, Mo_niczka, Magnosia, Katarzyna87, Lexie, dodinka lubią tę wiadomość
-
Gratuluje szczesliwa-mamusia21 synk i BATTINKA coreczki
Jak ja lube jak wracacie z wizyt i czytam jak rosna Wasze dzieciaczki i nowiny kto mieszka w brzuszkachBATTINKA, szczesliwa_mamusia21, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualnyGratuluję udanych wizyt!
Ja tam się nie chcę czepiać, ale na moich wynikach jest napisane, że norma ph moczu to 5-7, więc 7,5 to już nie wiem czy nalezy się cieszyć, nawet jak wskazuje na chłopcaja miałam ph 6 w 9 tyg.
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny ! :* Teraz ja czekam na wasze wiesci od lekarzy i chetnie poogladam wasze dzidziulki , malutkie raczki i nozki, to takie niesamowite co nam sie tam rozwija !
Taki emocjonujacy dzien ze nie pozostaje mi nic innego niz wziac koszyk owocow i polozyc sie do lozka z ulubionym serialem !
Jeszcze raz dziekuje za kciuki ktore trzymalyscie i za cieple slowa !
Dobranoc wam i waszym skarbusia -
nick nieaktualny
-
Gratuluję dziewczyny pięknych bobasków i, że wiecie już płeć
ALE SUPER też bym chciała już wiedzieć, ale czekam cierpliwie do 28 na wizytę. Mam nadzieję, że moja gin chociaż sprawdzi, bo ostatnio bręczała, że dopiero po 20 tyg, ehhhh Spokojnej nocki wszystkim
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Battinka i Szczęśliwa Mamusiu
Jak fajnie, że znacie płec
Może i ja jutro zobaczę? Moja gin ma słaby sprzęt i też jest trochę starszej daty więc jęczy jak u Linki220, że dopiero na połówkowym
No zobaczymy.
szczesliwa_mamusia21, linka220 lubią tę wiadomość
-
Hej!
Ojej jak super dziewczyny gratuluję pociech i tego, że już znacie płeć
Cudownie wiedzieć kto tam w środku sobie mieszka!
Mi wczoraj cały dzień motylki fruwały po brzuchuA dziś cisza...
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizytujące, ja jeszcze miesiąc sobie poczekam.
Ostatnio męczą mnie bóle głowy i w ogóle taka senna jestem, że hej.
Szkoda, że nie mam możliwości sobie z Wami popisać od rana. Zawsze wieczorem zerkam, bo wtedy już po pracy. Ale od sierpnia już będę mogła
-
Dzień Dobry Dziewczyny, witam sie z katarem oby na katarze sie skonczylo. Jz nech ta pogoda sie stablizje, bo ciągle przeziebona chodzę. Urrsa wyspana?
ja dziś o 14 mam prenatalne, trzymajcie kciuki.
Muffinka z tymi motylkami to juz tak jest, raz latają, a raz "poleci" bliżej lozyska i motylka można juz nie czucWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 06:57
Ursa lubi tę wiadomość
-
I ja się witam z rana
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty:-)
Ja motylkow nie czuje, raz czulam tylko właśnie takiego motylka, a wczesniej jak przykladalam rękę to tez mi się wydawało, ze to dzidziuś, bo były takie bulgotki, ale to raczej było za wcześnie
Ja niestety tez mam katar i od rana mi strasznie niedobrze...