Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tez mam dzisiaj wizytę
boję się i cieszę, jak zawsze.
co do ustalania płci na tak wczesnym etapie... mojej siostrze do 7 miesiąca 3 różnych ginów diagnozowało dziewczynkę. no a teraz przed nami śmiga dorodny dwulatek Michaś. myślę, że tylko potwierdzenie chłopaka na tym etapie daje jakąs tam pewnośćBATTINKA, Magnosia, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, może i wy usłyszycie jaka to plec
Teraz ta pogoda jeszcze jest zdradliwa takze trzeba uważać i nie patrzeć ze świeci słońce (bo przy okazji wieje zimny wiatr) i przeziębienie gwarantowane.
Ja leze w łóżku nic mi się nie chcę...mam lenia. Nawet niewiem co na obiad?
No a mój mąż nadal milczymy tak potrafimy nie gadać z tydzień czasu a nawet dwa
(
-
Witam się z rana
Ja dziś spałam pierwszą noc na rogalu i dużej różnicy nie widzę. Tyle że mam więcej kołdry, którą wcześniej upychałam między kolanami i pod głowąCiekawa jestem relacji Ursy
Miłego dzionka i oczywiście trzymam kciuki za wizytujące, coby Wasz maluszek pięknie do zdjęć pozował i pokazywał co tam ma między nogamiUrsa lubi tę wiadomość
-
Ursa, Nenka, Aguś, Blondik - trzymam kciuki. Cudnie, że dziś zobaczycie swoje Maleństwa
Dziewczyny, ja mam już taki brzuch, że nie zapinam żadnej kurtki. Ten w avatarze jest już nieaktualny... Zastanawiam się, czy to normalne. Jest bardzo duży. A na wadze stoję w miejscu, więc to raczej nie tycie... Ale tak naprawdę cieszę się, lubię ten mój bebzunekBATTINKA, Ursa, Maxymiliana, dodinka lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Blondik wrote:dziewczyny, mozna się zapisac na bezpłatne warszaty, ja się wpisalam na 12.05 w Katowicach.
http://babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty.html
Ja też zachęcam, ja idę w Warszawie.Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Witam Was kochane:)
Gratuluje udanych wizyt i dużych dzidziolków:)
Ja wczoraj też byłam na dodatkowym USG i wszystko jest na tą chwilę dobrze. A do tego dowiedzieliśmy się, że będzie DZIEWCZYNKA:D Teraz dipiero poczulam, że mogę odetchnąćCzuje się świetnie, oprócz drobnych dolegliwości nic się nie dzieje:)Ciesze się, że już ten pierwszy trymestr poszedł precz:)Trzymam kciuki za wszytkie usg genetyczne i inne wizyty:)
Jeszcze mam pytanko do dziewczyn, które borykały się z opryszczką, bo koleżanka w ciąży ma i nie wie co można stosować, jakby ktoś dał znać to bym jej przekazała:)Pozdrawiam Was wszystkie i ściskam mocno:)
Ps. Ph mojego moczu było powyżej normy 7,5, więc patrząc na Waszą teorie mi się nie sprawdziło:)nat_alia, Natka88, ola.321, Magnosia, Lexie, Lexie lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry wtorkowo !
Amerie ja wlasnie walcze z opryszczka , a raczej z opryszczkami . Mam jedna pod nosem ( olbrzym ) i druga na ustach . Podobno mozna smarowac zoviraxem. Ja lecze sie starymi sposobami czyli pasta do zebow , zeby wysuszyc . Tylko musisz zapytac kolezanki , czy to pierwszy raz jak ma opryszczke , czy juz przed ciaza miewala . Bo jesli pierwszy raz to powinna skontaktowac sie z lekarzem.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach dziewczyny !!!Amerie lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualnymonika94 wrote:witam. pomozcie. od dwoch dni mam bole podbrzusza. nie wskazuje to na @ bo mialam 2 kwietnia. a na test za wczesnie. pomozcie.
-
Cześć Kochane !
Witam się w ostatnim dniu 1-go trymestru. Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące. Ja się pochwalę że od 5 dni nie wymiotuję
I chyba zaczynam wracać powoli do normalności, mieć więcej energii itp
Wczoraj nawet dałam radę wymyć lodówkę mimo że kilka razy przerywałam bo odrzucało mnie od mnogości zapachów
Ogólnie chyba zaczyna mi się syndrom wicia gniazdaWszystko uprzątam, powyrzucałabym połowę rzeczy i zastąpiła nowymi najchętniej
Ja jutro mam usg prenatalne. I tak się stresuję że już dziś miałam koszmary.. Śniło mi się że dzidzia nic nie urosła i mam odwarstwienie kosmówki. Nie wiem skąd takie katastroficzne myślenie. Masakra. Ech oby do jutra do 17.30…
Dziewczynki kiedy trzeba myśleć o zakupie wózka, łóżeczka i tych rzeczy na których przesyłkę trochę się czeka? Przełom II i III trymestru to dobry pomysł?Ursa lubi tę wiadomość
-
Witam, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty,
też bym chciała poczuć już dzidziusia ale to za wcześnie, moja sistra wczoraj dowiedziała się że będzie miała dziewczynkę mi w rodzinie przepowiadają chłopca dla równowagi no ale zobaczymy na następnej wizycie 11 maja, już nie mogę się doczekać.Zosia
-
nick nieaktualnySadze, ze kazdy kupuje jak uwaza i nie ma "odpowiedniego momentu"
Ja pojde dzis na wixyte i jak sie dowiem jaka to plec to kupie smoczki i przyniose mezowi w danym kolorze... no i powoli zaczne szukac fajnych przecen, pieluszki tetrowe pokupuje.. wtedy mniej sie te koszty odczuwa niz wszystko od razu. A wozek hmm.. ja juz bym kupila
ale maz nade mna panuje i troche mnie stopuje
-
nick nieaktualny