X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za dzisieksze wizyty.
    Zazdroszcze motylkow, bo ja jeszcze nic nie czuje i pewnie dlugo tak bedzie, bo mam spora nadwage... Ale trudno, zaczekam na kopniaki :)

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mam dzisiaj wizytę :) boję się i cieszę, jak zawsze.
    co do ustalania płci na tak wczesnym etapie... mojej siostrze do 7 miesiąca 3 różnych ginów diagnozowało dziewczynkę. no a teraz przed nami śmiga dorodny dwulatek Michaś. myślę, że tylko potwierdzenie chłopaka na tym etapie daje jakąs tam pewność :)

BATTINKA, Magnosia, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, może i wy usłyszycie jaka to plec :)

Teraz ta pogoda jeszcze jest zdradliwa takze trzeba uważać i nie patrzeć ze świeci słońce (bo przy okazji wieje zimny wiatr) i przeziębienie gwarantowane.

Ja leze w łóżku nic mi się nie chcę...mam lenia. Nawet niewiem co na obiad?

No a mój mąż nadal milczy :( my tak potrafimy nie gadać z tydzień czasu a nawet dwa :((

3i49tgf6plfmlliy.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana :)
    Ja dziś spałam pierwszą noc na rogalu i dużej różnicy nie widzę. Tyle że mam więcej kołdry, którą wcześniej upychałam między kolanami i pod głową :) Ciekawa jestem relacji Ursy :)
    Miłego dzionka i oczywiście trzymam kciuki za wizytujące, coby Wasz maluszek pięknie do zdjęć pozował i pokazywał co tam ma między nogami ;)

Ursa lubi tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, mozna się zapisac na bezpłatne warszaty, ja się wpisalam na 12.05 w Katowicach.

http://babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty.html

Magnosia lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ursa, Nenka, Aguś, Blondik - trzymam kciuki. Cudnie, że dziś zobaczycie swoje Maleństwa :)

Dziewczyny, ja mam już taki brzuch, że nie zapinam żadnej kurtki. Ten w avatarze jest już nieaktualny... Zastanawiam się, czy to normalne. Jest bardzo duży. A na wadze stoję w miejscu, więc to raczej nie tycie... Ale tak naprawdę cieszę się, lubię ten mój bebzunek ;)

BATTINKA, Ursa, Maxymiliana, dodinka lubią tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    dziewczyny, mozna się zapisac na bezpłatne warszaty, ja się wpisalam na 12.05 w Katowicach.

http://babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty.html

Ja też zachęcam, ja idę w Warszawie.

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia ty masz kochana wielki brzuch a ja się wczoraj pytalam dr czy mi urośnie w ogóle bo jestem plaska jak deska :(

3i49tgf6plfmlliy.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia, ja też mam duży brzuch. Jak w 5 albo 6 miesiącu. A waga tylko 0,5 kg do przodu. Dziś zrobię zdjęcie to się pochwalę :)

iv09hdge6yql001e.png
  • Amerie Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was kochane:)

Gratuluje udanych wizyt i dużych dzidziolków:)

Ja wczoraj też byłam na dodatkowym USG i wszystko jest na tą chwilę dobrze. A do tego dowiedzieliśmy się, że będzie DZIEWCZYNKA:D Teraz dipiero poczulam, że mogę odetchnąć:) Czuje się świetnie, oprócz drobnych dolegliwości nic się nie dzieje:)Ciesze się, że już ten pierwszy trymestr poszedł precz:)Trzymam kciuki za wszytkie usg genetyczne i inne wizyty:)

Jeszcze mam pytanko do dziewczyn, które borykały się z opryszczką, bo koleżanka w ciąży ma i nie wie co można stosować, jakby ktoś dał znać to bym jej przekazała:)Pozdrawiam Was wszystkie i ściskam mocno:)

Ps. Ph mojego moczu było powyżej normy 7,5, więc patrząc na Waszą teorie mi się nie sprawdziło:)

nat_alia, Natka88, ola.321, Magnosia, Lexie, Lexie lubią tę wiadomość

relgh371rrya3inl.png
  • monika94 Nowa

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam. pomozcie. od dwoch dni mam bole podbrzusza. nie wskazuje to na @ bo mialam 2 kwietnia. a na test za wczesnie. pomozcie.

• lojkalojka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry wtorkowo !
    Amerie ja wlasnie walcze z opryszczka , a raczej z opryszczkami . Mam jedna pod nosem ( olbrzym ) i druga na ustach . Podobno mozna smarowac zoviraxem. Ja lecze sie starymi sposobami czyli pasta do zebow , zeby wysuszyc . Tylko musisz zapytac kolezanki , czy to pierwszy raz jak ma opryszczke , czy juz przed ciaza miewala . Bo jesli pierwszy raz to powinna skontaktowac sie z lekarzem.

Powodzenia na dzisiejszych wizytach dziewczyny !!!

Amerie lubi tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika94 wrote:
    witam. pomozcie. od dwoch dni mam bole podbrzusza. nie wskazuje to na @ bo mialam 2 kwietnia. a na test za wczesnie. pomozcie.
    I sadzisz juz ze jestes w ciazy? Skoro mialas 2 kwietnia okres to nawet jeszcze nie mialas owulacji, a co dopiero czuc bole podbrzusza ciazowe..

• kasiulka87 Ekspertka

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane ! :) Witam się w ostatnim dniu 1-go trymestru. Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące. Ja się pochwalę że od 5 dni nie wymiotuję :D I chyba zaczynam wracać powoli do normalności, mieć więcej energii itp :) Wczoraj nawet dałam radę wymyć lodówkę mimo że kilka razy przerywałam bo odrzucało mnie od mnogości zapachów :P
    Ogólnie chyba zaczyna mi się syndrom wicia gniazda :D Wszystko uprzątam, powyrzucałabym połowę rzeczy i zastąpiła nowymi najchętniej :P

Ja jutro mam usg prenatalne. I tak się stresuję że już dziś miałam koszmary.. Śniło mi się że dzidzia nic nie urosła i mam odwarstwienie kosmówki. Nie wiem skąd takie katastroficzne myślenie. Masakra. Ech oby do jutra do 17.30…

Dziewczynki kiedy trzeba myśleć o zakupie wózka, łóżeczka i tych rzeczy na których przesyłkę trochę się czeka? Przełom II i III trymestru to dobry pomysł?

Ursa lubi tę wiadomość

kasiulka87
    p19uugpj4gj52rmg.png
    bl9c82c3a80l5w83.png
  • miska2503 Ekspertka

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty,
    też bym chciała poczuć już dzidziusia ale to za wcześnie, moja sistra wczoraj dowiedziała się że będzie miała dziewczynkę mi w rodzinie przepowiadają chłopca dla równowagi no ale zobaczymy na następnej wizycie 11 maja, już nie mogę się doczekać.

Zosia
    l22ndf9he4ul08c3.png
  • miska2503 Ekspertka

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dziś albo jutro rogal przyjdzie, mam nadzieje że będzie lepiej ze snem

Zosia
    l22ndf9he4ul08c3.png
  • miska2503 Ekspertka

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zacznę wyprawkę komplementować pewnie po wizycie jak się dowiem co mam w brzuszku,

Zosia
    l22ndf9he4ul08c3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sadze, ze kazdy kupuje jak uwaza i nie ma "odpowiedniego momentu" :) Ja pojde dzis na wixyte i jak sie dowiem jaka to plec to kupie smoczki i przyniose mezowi w danym kolorze... no i powoli zaczne szukac fajnych przecen, pieluszki tetrowe pokupuje.. wtedy mniej sie te koszty odczuwa niz wszystko od razu. A wozek hmm.. ja juz bym kupila :P ale maz nade mna panuje i troche mnie stopuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do ubranek to polecam body z h&m sa naprawde fajnie uszyte, zadko sie takie spotyka w innych sklepach, maja gumke przy nozkach i ladnie sie dopasowuja do pupci ;)

• BATTINKA Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska a co ty razem w jednym czasie z siostrą w ciążę zaszłaś? Wow, rzadko spotykane super :))

aanaa lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
‹‹ 621 622 623 624 625 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ