Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Nie często robię pierogi bo mi strasznie długo lepienie zajmuje. Ale miło słyszec, że wyglądają smacznie
Ja na szczęście, muszę wykonac w tym miesiącu tylko moczCieszę się, co prawda samego pobierania sie nie boję ale czekanie na wynik to ogromny stres. No ale żeby nie było tak kolorowo, 8 maja połówkowe
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Od wczoraj bolą mnie bardzo plecy i brzuch pobolewa.. Nastałam sie przy garach i chyba mam za swoje.. Ale dzis specjalna okazja,przyjezdza moja siostra na "zapoznanie" z tesciowa
z racji,ze moi rodzice już nie żyja,na Nia spadł ten obowiazek.. Za miesiac z moim bierzemy ślub, wiec pomyslalam zeby w koncu spiknąc moją rodzinę z Jego.. Ciekawe jak to wszystko wypadnie;) Ale bedzie wyżerka
agania, aniacicha, Nynusia, BATTINKA, Misiowa lubią tę wiadomość
-
Blondik cuda
Ależ żałuję, że nie mieszkam bliżej
Coś mi się przypomniałoWitam się dzisiaj z 5 miesiącem
aanaa, Magnosia, aniacicha, Nynusia, onka, szczesliwa_mamusia21, miska2503, paula1 lubią tę wiadomość
-
Witam, ja tez juz po badaniu krwi, mam nadzieje ze wyniki, rowniez moczu i crp beda w porzadku. Glowa tez mnie boli ale podejrzewam ze to z powodu braku sniadania, bo musialam byc naczczo. Dzis do pracy na 15, ale tylko trzy godzinki. Brzuch mnie pobolews ale juz nospe wzielam, wiec powinno przejsc.
-
A ja miałam ogromna nadzieje, ze w 12tygodniu mdlosci przejdą, a tu pawik z rana, ale i tak nie mogę narzekać. Nenka przepraszam, ze to powiem, ale czy nie ma tam nikogo, kto zawiezie Ci na izbę przyjęć? W naszym stanie, nie możemy sobie pozwolić na bagatelizowanie pewnych spraw.
-
Dziś piątek, po pracy męża jedziemy na wieś na weekend
Szkoda tylko, że pogoda taka średnia.
Misiowa, ja biorę zastrzyki z clexane. Coś mi się przypomniało odnośnie robienia zastrzyków. Na ostatniej wizycie moją gin. zastępował prof z Karowej. Powiedział, że zastrzyki powinnam robić w okolicy środkowej brzucha, pod pępkiem. Wcześniej robiłam po bokach, bałam się wkuwać w okolice macicy. Lekarz powiedział, że nie mam racji, gdyż macica jest głęboko i na pewno nie dosięgnę jej taką małą igiełką, a miejsca po bokach brzucha są bardziej ukrwione i wtedy łatwiej o siniaki. Choć nie miałam ich dużo, to odkąd robię w nowym miejscu, nawet kropek nie mam. Zero śladu.
Nenka, dziewczyny mają rację. W naszym stanie nie wolno bagatelizować choroby. Trzymam kciuki, abyś znalazła pomoc i poczuła się lepiej.
Blondik - piękne fotografie.
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Witam się dziewczynki z rana
chorym oczywiście zdrówka życzę
Blondik - to super że test wyszedł ok
Magnosia - a jaka dawkę clexane bierzesz? no i ja cały czas robię zastrzyki w dolnej okolicy pępka i po pewnym czasie też już się siniaczki robiąa na początku ich nie było
. To dobrze że nie ma szans żeby dosięgnąć dzidzię igiełką uff
-
Dziewczyny, ja teraz w ciąży wszystko strasznie przezywam, tez tak macie? Dzisiaj uslyszalam, ze ojciec zabil 5letnia dziewczynkę, ze nawet prokuratorzy nie mogli wypowiedzieć słowa, bo dziecko bylo tak pobite, i aż mnie brzuch rozbolał. 5lat tyle co moja Gabi, co to dziecko musiało czuć, co czuje ta matka. Jestem psychologiem i potrafię to naukowo wyjaśnić, ale w ciąży dotyka mnie to 5razy bardziej
-
witam się i ja z rana
mnie też dziś coś brzuch pobolewa zmówiliśmy się czy co
?
Ja to się na razie bardzo cieszę że nie miałam mdłości i mam nadzieję że już nie poznam ich
A u mnie dziś piękna pogoda słoneczko świeci ptaszki śpiewają aż chce się żyć -
Hej kochane a dziś piąteczek
Ursa gratuluję 5 miesiąca to tak dumnie brzmi
Blondik ale super nie daleko mamy do siebie. Wysłałam zaproszenie i napisze na priv bo może i bym miała zadanie dla Ciebie
U mnie dziś pochmurno ale nie pada na razie.
Agatka ja też tak mam jak coś czytam, oglądam to od razu mnie na płacz się zbiera
Miłego dnia :* -
Olu, ja biorę clexane 40 mg. Przyjmowałam też acard, ale odkąd pojawił się krwiaczek - odstawiłam. Acardu już nie będę przyjmować do końca ciąży.
ola.321 lubi tę wiadomość
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
aagatkaa1984 wrote:Magnosia prowadzisz ciążę na karowej? Ja też, u kogo prowadzisz?
Agatko, u dr Teligi-Czajkowskiej - ona zajmuje się zespołem antyfosfolipidowym. USG (te ważniejsze) robię u dr Wrony (też z Karowej), ale chodzę prywatnie.
A Ty do kogo chodzisz? Zastanawiam się nad porodem tam. Szpital ma różne opinie, ale wiem, że ma dobrych lekarzy też w razie komplikacji...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 10:57
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.