Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:kochane uwazajcie na OLX ja ostatnio kupilam tam hustawke i jej nie dostalam , jak tylko wplacilam kase gosc usunal konto maila , adres byl bledny ... eh tak sie nabralam ze teraz tylko z allegro , ale to pewnie ja mialam takiego pecha zeby akurat na oszusta trafic
Szczesliwa mamusia, ale masz jego dane? Ja bym poszła na policjeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 14:00
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszczesliwa_mamusia21 wrote:kochane uwazajcie na OLX ja ostatnio kupilam tam hustawke i jej nie dostalam , jak tylko wplacilam kase gosc usunal konto maila , adres byl bledny ... eh tak sie nabralam ze teraz tylko z allegro , ale to pewnie ja mialam takiego pecha zeby akurat na oszusta trafic
to sie chyba moze zawsze przydarzyc, ja dlatego kupuje tam, gdzie moze byc wysylka za pobraniem...szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
http://olx.pl/oferta/detektor-tetna-plodu-baby-sound-b-nowy-CID628-ID9j4LZ.html Zastanawiam się na tym z wyświetlaczem, z wysyłką 119 zł. Dziwna jest tylko cena wysyłki, bo aż 19 zł. Ja wysyłam cięższe rzeczy i tyle nie płaciłam nawet za kuriera
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 14:06
-
no dokładnie , tam nie ma zadnego zabezpieczenia wplaca sie w ciemno a czy sie dostanie to juz niewiadomo...
Pojde na policje jak bede w Polsce , mam jego wszystkie dane maile wiec mam nadzieje ze po numerze bankowym go znajda , ale czytalam ze jak jest "mala szkodliwosc" to nie wiem czy cos poradza bo bank ma prawo nie podac danych klienta ... no i co wtedy zrobic ... ale zobaczymy jak sie to potoczy -
malgo86 http://allegro.pl/listing/listing.php?order=p&string=detektor+t%C4%99tna+plodu+baby+sound&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y&bmatch=seng-v6-sm-isqm-2-default-0113
tutaj na allego tez sa w podobnej cenie może jak dziewczyny mówia ze z tym olx cos jest nie tak może lepiej faktycznie z allegro -
agatka to nie takie proste bo ares moze byc zmyslony tak jak w moim przypadku , po prostu podal jaki kolwiek , ja juz nie raz sie oszukalam a za kazdym razem dalej naiwnie wierze , najwazniejsze zeby sie zgadzal nr konta a jak podasz inne imie nazwisko adres niewazne , kasa i tak dojdzie
-
małgo jak chce wysłac za pobraniem to mozesz byc spokojna , niektorzy mowia ze nie wysylaja bo juz tak robili i ktos nie odebral paczki i byli w plecy no ale wtedy niewiadomo czy mowia prawde czy nie , ale jak za pobraniem to mozesz byc spokojna
-
Niestety w PL jest coś takiego jak niska szkodliwość czynu, chyba do 200 zł. Policja zajmie się takim przypadkiem, ale jak zaczną się schody w postaci np banku, który nie będzie chciał udostępnić danych to oleją sprawę. Zależy na kogo się trafi. Tak mi się wydaje.
Tak czy siak, oby tych oszustów myszy zjadły!lili_madlen, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja olx traktuję jako tablicę ogłoszeń. Z olx kupuję jedynie w mojej okolicy
I nigdy się nie zawiodłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 14:22
aanaa, agania lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgo86 wrote:Zamówiłam dziewczyny, mam nadzieję że szybko dojdzie ten detektor, bo ostatnio nie czuję tych muśnięć w brzuchu, a wizytę mam dopiero pod koniec maja
na pewno wszystko jest w porządku! obyś tylko się nie stresowała tak tym detektorem jak ja, ze od razu brzuch mi sie napial -
nick nieaktualny
-
malgo86 wrote:http://olx.pl/oferta/detektor-tetna-plodu-baby-sound-b-nowy-CID628-ID9j4LZ.html Zastanawiam się na tym z wyświetlaczem, z wysyłką 119 zł. Dziwna jest tylko cena wysyłki, bo aż 19 zł. Ja wysyłam cięższe rzeczy i tyle nie płaciłam nawet za kuriera
Malgo ja mam taki, nie zawiódł mnie na razie. Myślę, że za taką cenę jest OK. Też kupiłam nieco taniej. No i ma wyświetlacz, zawsze jak uszom nie wierzę, to patrzę na te cyferkiSzymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Ursa wrote:Ja olx traktuję jako tablicę ogłoszeń. Z olx kupuję jedynie w mojej okolicy
I nigdy się nie zawiodłam
Ja też z olx tylko z okolicy, jak pojadę i zobaczę. Detektor kupiłam na allegro - nowy.Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
lili_madlen wrote:ola.321 ja też od dłuzszego czasu borykam sie z bólami w dolnej czesci pleców czasami sa tak silne ze wstac nie moge ani sie obrócic na bok , równiez miałam badany mocz 2 tygodnie temu i wszystko w normie ..
lili - no to chyba podobne te bóle, takie mega skurcze które powoli puszczają ale jak mnie złapie to nie wiem co robić. Najczęściej mnie łapią jak wstaję w nocy do WC. U mnie to jest mniej więcej na wysokości wcięcia w talii z boku i z tyłu. Właśnie mniej więcej na wysokości nerek
. Robiłam mocz wczoraj: bakterie nieobecne, 1 szt krwinki białej i czerwonej wpw. No i nic nie wiem, ale dobrze że mocz z normie uff...