X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola.321 ja też od dłuzszego czasu borykam sie z bólami w dolnej czesci pleców czasami sa tak silne ze wstac nie moge ani sie obrócic na bok , równiez miałam badany mocz 2 tygodnie temu i wszystko w normie ..:(

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    kochane uwazajcie na OLX ja ostatnio kupilam tam hustawke i jej nie dostalam , jak tylko wplacilam kase gosc usunal konto maila , adres byl bledny ... eh tak sie nabralam ze teraz tylko z allegro , ale to pewnie ja mialam takiego pecha zeby akurat na oszusta trafic :/
    Ja na olx kupila detektor zepsuty, to byl mój pierwszy i ostatni zakup na olx
    Szczesliwa mamusia, ale masz jego dane? Ja bym poszła na policje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 14:00

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    kochane uwazajcie na OLX ja ostatnio kupilam tam hustawke i jej nie dostalam , jak tylko wplacilam kase gosc usunal konto maila , adres byl bledny ... eh tak sie nabralam ze teraz tylko z allegro , ale to pewnie ja mialam takiego pecha zeby akurat na oszusta trafic :/

to sie chyba moze zawsze przydarzyc, ja dlatego kupuje tam, gdzie moze byc wysylka za pobraniem...

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

• malgo86 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://olx.pl/oferta/detektor-tetna-plodu-baby-sound-b-nowy-CID628-ID9j4LZ.html Zastanawiam się na tym z wyświetlaczem, z wysyłką 119 zł. Dziwna jest tylko cena wysyłki, bo aż 19 zł. Ja wysyłam cięższe rzeczy i tyle nie płaciłam nawet za kuriera

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 14:06

Natalka <3 już jest na świecie
    36rv4zp.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dokładnie , tam nie ma zadnego zabezpieczenia wplaca sie w ciemno a czy sie dostanie to juz niewiadomo...
    Pojde na policje jak bede w Polsce , mam jego wszystkie dane maile wiec mam nadzieje ze po numerze bankowym go znajda , ale czytalam ze jak jest "mala szkodliwosc" to nie wiem czy cos poradza bo bank ma prawo nie podac danych klienta ... no i co wtedy zrobic ... ale zobaczymy jak sie to potoczy

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgo86 http://allegro.pl/listing/listing.php?order=p&string=detektor+t%C4%99tna+plodu+baby+sound&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y&bmatch=seng-v6-sm-isqm-2-default-0113

tutaj na allego tez sa w podobnej cenie może jak dziewczyny mówia ze z tym olx cos jest nie tak może lepiej faktycznie z allegro :)

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jest przeciez adres prawda? Przy koncie bankowym? Chociaż postraszyć barana ;)

km5st5odymuuq2ts.png
  • malgo86 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zdziwila mnie głównie ta cene wysyłki 19 zł. Muszę się doradzić Was, bo ta dziewczyna chce wysłać za pobraniem.

36rv4zp.png

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka to nie takie proste bo ares moze byc zmyslony tak jak w moim przypadku , po prostu podal jaki kolwiek , ja juz nie raz sie oszukalam a za kazdym razem dalej naiwnie wierze , najwazniejsze zeby sie zgadzal nr konta a jak podasz inne imie nazwisko adres niewazne , kasa i tak dojdzie :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małgo jak chce wysłac za pobraniem to mozesz byc spokojna , niektorzy mowia ze nie wysylaja bo juz tak robili i ktos nie odebral paczki i byli w plecy no ale wtedy niewiadomo czy mowia prawde czy nie , ale jak za pobraniem to mozesz byc spokojna :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety w PL jest coś takiego jak niska szkodliwość czynu, chyba do 200 zł. Policja zajmie się takim przypadkiem, ale jak zaczną się schody w postaci np banku, który nie będzie chciał udostępnić danych to oleją sprawę. Zależy na kogo się trafi. Tak mi się wydaje.
    Tak czy siak, oby tych oszustów myszy zjadły! :)

lili_madlen, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za pobraniem jest chyba drozsze? Moze dlatego taka wysoka cena :)

polkosia lubi tę wiadomość

• malgo86 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamówiłam dziewczyny, mam nadzieję że szybko dojdzie ten detektor, bo ostatnio nie czuję tych muśnięć w brzuchu.Wizytę mam dopiero pod koniec maja :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 14:25

36rv4zp.png
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja olx traktuję jako tablicę ogłoszeń. Z olx kupuję jedynie w mojej okolicy :) I nigdy się nie zawiodłam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 14:22

aanaa, agania lubią tę wiadomość

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgo86 wrote:
    Zamówiłam dziewczyny, mam nadzieję że szybko dojdzie ten detektor, bo ostatnio nie czuję tych muśnięć w brzuchu, a wizytę mam dopiero pod koniec maja :/

na pewno wszystko jest w porządku! obyś tylko się nie stresowała tak tym detektorem jak ja, ze od razu brzuch mi sie napial ;)

• aanaa Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak jak Ursa, kupuję tylko ze swojego miasta. I do tego z odbiorem własnym. Wtedy jest najbezpieczniej :)

agania, polkosia lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz nie raz kupowalam i zawsze przysylali ;) .. ostatnio rowerek biegowy za 80zl i bez zadnych problemow.. no ale napewno czasami mozna sie spazyc bo po prostu ludzie to swinie.

• Magnosia Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgo86 wrote:
    http://olx.pl/oferta/detektor-tetna-plodu-baby-sound-b-nowy-CID628-ID9j4LZ.html Zastanawiam się na tym z wyświetlaczem, z wysyłką 119 zł. Dziwna jest tylko cena wysyłki, bo aż 19 zł. Ja wysyłam cięższe rzeczy i tyle nie płaciłam nawet za kuriera

Malgo ja mam taki, nie zawiódł mnie na razie. Myślę, że za taką cenę jest OK. Też kupiłam nieco taniej. No i ma wyświetlacz, zawsze jak uszom nie wierzę, to patrzę na te cyferki ;)

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ursa wrote:
    Ja olx traktuję jako tablicę ogłoszeń. Z olx kupuję jedynie w mojej okolicy :) I nigdy się nie zawiodłam :)

Ja też z olx tylko z okolicy, jak pojadę i zobaczę. Detektor kupiłam na allegro - nowy.

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lili_madlen wrote:
    ola.321 ja też od dłuzszego czasu borykam sie z bólami w dolnej czesci pleców czasami sa tak silne ze wstac nie moge ani sie obrócic na bok , równiez miałam badany mocz 2 tygodnie temu i wszystko w normie ..:(

lili - no to chyba podobne te bóle, takie mega skurcze które powoli puszczają ale jak mnie złapie to nie wiem co robić. Najczęściej mnie łapią jak wstaję w nocy do WC :/. U mnie to jest mniej więcej na wysokości wcięcia w talii z boku i z tyłu. Właśnie mniej więcej na wysokości nerek :/. Robiłam mocz wczoraj: bakterie nieobecne, 1 szt krwinki białej i czerwonej wpw. No i nic nie wiem, ale dobrze że mocz z normie uff... ;)

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
‹‹ 696 697 698 699 700 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ