Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Arielka wrote:My też mamy nadzieję, że z nami będziesz bo nie ma nam kto pierwszej strony aktualizować
polkosia lubi tę wiadomość
-
Witajcie kobietki:* Miłego dzionka Wam życzę i kciukam za wizytujące, wróccie z pieknymi fotkami bobaskow:)
Małgorzatko teraz już będzie tylko dobrze, myśl pozytywnie, dbaj o siebie to teraz najważniejsze, mieszkanko, obowiazki domowoe mąż ogarnie, oni jak muszą to porafiąaanaa lubi tę wiadomość
-
Witam
Małgorzatka dobrze że wróciłaś do nas:) wszystko będzie dobrze dbajcie o siebie i odpoczywajcie:)
a ja dostałam zaproszenie do mojej przyjaciółki na tydzień wiec chyba jutro się spakuję i pojadę do niej tym bardziej że długi majowy weekend bym siedziała w domu sama mąż wraca dopiero w następny czwartek wiec ja mogę sobie pozwolić na wyjazd a co tam
Ja wizytkę mam w czwartek i już pewnie odstawię te wszystkie lekki z czego bym się bardzo ucieszyłaale zobaczymy
dziś trzymam za was mamuśki kciuki)
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Będziemy mieć córkę
!!!! Zdjęć nie mam, bo nie policzył mi za USG w ogóle, ale córcia cała i zdrowa, odstawiam duphaston i luteine, szyjka zamknięta wszystko super
Miałam ochotę tańczyć i kręcić tyłkiem ze szczęścia, tak bardzo chciałam by była to córeczka, moja kochana Oliwia
Lucy7, miska2503, Lexie, lojkalojka, aanaa, Arielka, Małgorzatka, Nynusia, Aguś26, polkosia, agu258, agania, lili_madlen, szczesliwa_mamusia21, Magnosia, onka, Katarzyna87, agaton, nat_alia, BATTINKA, paula1, soraya lubią tę wiadomość
-
Małgorzata, ufff co za ulga. Musisz sie oszczędzać, jak tylko nie będziesz dźwiga, sorzatac, myc okien itd. Itd
to na pewno dotrwasz do konca, zobaczysz jeszcze przenosisz ciążę.
Współczuję Ci przeżyć, to musiało byc dla Ciebie straszne.Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Fatim wrote:Będziemy mieć córkę
!!!! Zdjęć nie mam, bo nie policzył mi za USG w ogóle, ale córcia cała i zdrowa, odstawiam duphaston i luteine, szyjka zamknięta wszystko super
Miałam ochotę tańczyć i kręcić tyłkiem ze szczęścia, tak bardzo chciałam by była to córeczka, moja kochana Oliwia
Gratulacje Fatim!!Fatim lubi tę wiadomość
-
Małgorzatka, super że się odezwałaś. Przeprowadzką się nie martw, tak jak Lucy pisze faceci jak muszą to potrafią. A jeśli mąż nie ma czasu to są jeszcze firmy przeprowadzkowe, ktorym będziesz pokazywać palcem co mają gdzie pakować
Fatim gratuluje córuni
I czekamy na następne wspaniałe wieści od następnych wizytujacychFatim, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Malgorzatka a mama albo teściową nie moglyby na czas przeprowadzki pomoc Ci?
więc będzie więcej do ogarnięcia... Obydwie pracują także nie da rady wcześniej
ale poradzimy sobie mąż też urlop sobie zapisał ... I tak na wakacje się nigdzie nie wybierzemy to już wszystko wykorzysta