Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, mam strasznego stresa
o 9.30 mam wizytę, tym razem nie smaruję brzucha żeby lepiej było widać no i na pustym pęcherzu, sama nie wiem, ale jakoś się boję tego spotkania, może przez te ekscesy co miałam ostatnio
? Trzymajcie kciuki, ja za pozostałe dziewczyny też będę trzymać. Znikam się ogarniać.
Nynusia, mała.mi, Blondik, Lexie, Lucy7, aniacicha lubią tę wiadomość
-
A mi się śniło, że miałam własny aparat do usg i połozyłam się i zrobiłam sobie usg i było widać dzidziusia i ptaszka
Wyśnił mi się chłopiec, więc teraz jestem mega ciekawa co powie gin
Brzuch mnie boli z nerwów:(
agania, agu258 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny . Ale mnie tu nie było ... No ale ja z małymi przygodami na podtrzymaniu i zatrzymywaniu skurczy .... Moje dziecko pchało się na Świat .... Wina moja przeholowałam ze wszystkim , dźwiganiem , pakowaniem lataniem samolotem ... Dostałam krwawienia i skurczy dzień po tym jak pisałam wam że wracam ... W szpitalu okazało się że mam przodujące nisko ułożone łożysko ;( Całkowicie zasłania ono ujście szyjki ... Cesarskie cięcie czeka mnie na 100% chyba że jakimś cudem macica wyciągnie go do góry (co lekarka zaznaczyła wątpliwe na tym etapie ciąży ) a więc muszę chuchać i dmuchać na siebie ... Od kilku dni jestem w domku w zeszły Czwartek znów miałam scan , dowiedziałam się że będzie to Dziewczynka
Także 3 Królewna w naszym domku
Kolejna wizyta 5 Maja i tak co chwilę praktycznie u lekarza ... Macica się stawia codziennie czuje to cholerne napięcie i codziennie myślę jak to się zakończy ... Nie chciałam i nie miał siły pisać tutaj o wszystkim co nas spotkało ... Najgorsze że w Maju wesele , a do Lipca musimy się wyprowadzić ... Mieszkanie mamy ale kto to wszystko ogarnie
Mąż pracuje zaprowadza i odbiera dziewczynki ze szkoły i wraca do pracy a ja leżę i się dobijam ... W sumie z dość wesołej , normalnej dziewczyny zamieniłam się w kłębek nerwów ... Staram się jakoś odciągać to co najgorsze ale taki cel to chociaż 26 tydzień i waga kilogram ... Jak to osiągniemy bez "zakrętów" wiem że wszystko już będzie dobrze ... Według ostatniego usg teraz idzie mi już 18 i 4 dzień
Mam nadzieję że u Was wszystko w porządku ... Zaglądałam do Was czasem i czytałam ile mogłam ... Miłego Dnia i proszę Was moje Panie nie chcę być waszym smutkiem :* Tak czasem się zdarza i u mnie trochę pod górę ale dam radę :* :* Buziaki
Arielka, soraya, Nynusia, Muffinka1019, Kaśku, szczesliwa_mamusia21, Katarzyna87, BATTINKA, paula1, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Nynusia wrote:Ursa a Ty jak tam? kiedy wychodzisz ??
Pewnie odsypia zarwane noce w szpitalu .Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 10:11
agu258 lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Dziękuję Dziewczyny i ja za Was oczywiście równie mocno trzymam kciuki
Postaram się być tu z Wami ... Cieszę się że czas szybko leci
W sumie to dopiero zakładałam wątek a tu już proszę każdej 2 trymestr leci
Kaśku, Nynusia, paula1 lubią tę wiadomość