X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Ewalika Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny :) gratuluje tym ktore juz po wizycie i trzymam kciuki za te ktore są przed ;)
    Malgorzatko tak sie zastanawiam czy nie mogli by Ci zalozyc szef albo pesar zeby ske doszlo do rozwarcia? Wspolczuje przezyc ale wiesz ze juz teraz musi byc dobrze :* ♡
    Powiem wam ze do mnie chyba dopiero teraz dochodzi ten caly zastrzyk energii II trymestru ;) juz mnie tak bardzo nie meczą mdlosci i wogole nie mecze sie tak szybko z czego bardzo sie ciesze ;) a weekend majowy zapowiada sie dość intensywnie bo planujemy wycieczke 560 km w jedna strone mam nadzieje ze dam rade na miejscu będziemy 2 dni i wracamy ;)
    Dziewczyny mam pytanie do tych ktore jeżdżą samochodem czy zapinacie pasy? Bo mnie strasznie ten dolny pas uciska wiec ciezko zebym go zapinala a na taka droge to nie bardzo jechac bez pasow.. czy ktoras z was ma adapter do pasow bezpieczenstwa?

relgrl68722yz04m.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgorzatka ściskam mocno i trzymam kciuki wszystko będzie dobrze

Małgorzatka lubi tę wiadomość

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewalijka, ja kupiłam adapter do pasów Tummy Shield - jest rewelacyjny! Ma zapięcie między nogami, dzięki czemu zapominasz, że masz pas - zdarza mi się zerkać czy mam zapięte w trakcie jazdy ;) Szczerze polecam.

Fatim, super :) Musimy zapoznać po porodzie nasze córki :D

Małgosia, oszczędzaj się :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:07

Fatim, Ewalika, Małgorzatka lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka, lepiej zapis pasy, dla bezpieczeństwa twojego i dziecka. Ja adaptera nie używałam, bo ja jestem sknera na takie gadżety ;)ale wkladalam sobie cienka poduszkę typu jasiek pod pas i nic mnie nie uciskalo, można go tez zwinąć w rulonik i wówczas pas w ogóle nie dotyka brzuszka

Ewalika, Małgorzatka lubią tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgorzatka oszczędzaj się :)
    Ewalika ja jeżdżę już chyba od miesiąca w adapterze i berdzo sobie chwalę, pomógł mi już w kilku sytuacjach ;)
    Polkosia koniecznie córy trzeba poznać, jakiś wspólny spacerek,kawka :D

polkosia, Małgorzatka lubią tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia wrote:
    Małgorzatka !!!!! jak dobrze, że jesteś !! Na pewno będzie wszystko dobrze u Was ! Gratuluję córci <3
    Trzymaj się kochana.
    Tęskniłyśmy za Toba!
    :* :*

Nynusia lubi tę wiadomość

"Ręce , które kołyszą kołyskę rządzą światem"
    oar83e3krqgkccev.png
    "Każdy ma chwile że się po cichu modli..."
  • Ewalika Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny chyba zdecyduje się na ten pas ale troszkę tańszy jest BeSafe a że potrzebuje go juz na piątek to mam nadzieję że kupię go dzisiaj w smyku albo empiku :)

relgrl68722yz04m.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim, a myślałaś już nad szpitalem jakimś?

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • agania Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgorzatka jak dobrze, że jesteś! Martwiłyśmy się o Ciebie! Teraz już będzie wszystko dobrze :) trzymamy za Was kciuki <3

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • agania Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim gratuluję!!!! :) :) :)

Jak u nas będzie córeczka to też Oliwka :) <3 :)

Fatim lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Małgorzatka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewalika wrote:
    Witajcie dziewczyny :) gratuluje tym ktore juz po wizycie i trzymam kciuki za te ktore są przed ;)
    Malgorzatko tak sie zastanawiam czy nie mogli by Ci zalozyc szef albo pesar zeby ske doszlo do rozwarcia? Wspolczuje przezyc ale wiesz ze juz teraz musi byc dobrze :* ♡
    Powiem wam ze do mnie chyba dopiero teraz dochodzi ten caly zastrzyk energii II trymestru ;) juz mnie tak bardzo nie meczą mdlosci i wogole nie mecze sie tak szybko z czego bardzo sie ciesze ;) a weekend majowy zapowiada sie dość intensywnie bo planujemy wycieczke 560 km w jedna strone mam nadzieje ze dam rade na miejscu będziemy 2 dni i wracamy ;)
    Dziewczyny mam pytanie do tych ktore jeżdżą samochodem czy zapinacie pasy? Bo mnie strasznie ten dolny pas uciska wiec ciezko zebym go zapinala a na taka droge to nie bardzo jechac bez pasow.. czy ktoras z was ma adapter do pasow bezpieczenstwa?
    Ewalika z tego co ginka mówiła to poki nie ma krwawień jest dobrze ... Szyjka jest zamknięta , ale obciążona łożyskiem na razie dzidzia jest malutka zobaczymy co będzie się działo potem ... Ja mam głęboką nadzieję że chociaż trochę rozciągająca się macica wyciągnie go do góry :) :) żyjemy chwilą :P

A pasy zapinam zawsze :) ten biodrowy na udach mi się ładnie trzyma a drugi nad brzuchem :) Tu też o Twoje życie chodzi :)

agu258, Ewalika lubią tę wiadomość

oar83e3krqgkccev.png
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgorzatko! Będzie dobrze, uważaj na siebie i dużo odpoczywajcie z córeczką :-)

Fatim gratuluje córeczki :-)

Ja mam USG za dwa dni, ale juz nie możemy się doczekać z moim M. :-)

Ja tez w ogóle nie tyje, az mnie to zaczyna zastanawiać :-P

Dzisiaj moj M. ma wolne i zaraz jedziemy załatwiać rożne formalności związane ze ślubem w USC, później jeszcze chyba kupimy napoje na wesele, przynajmniej pepsi, bo niestety nie udało nam się kupić w kauflandzie, jak była promocja, były wymiecione półki.

Z pewnością będę wieczorkiem, buziaczki i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty - będzie dobrze - musi byc! :-) :*

Małgorzatka, Fatim lubią tę wiadomość

11.10.2015 :-) Synuś
    f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim gratuluje tej wspaniałej wieści !!!! :)

Małgorzatka witaj :) oszczedzaj się a ja 3mam mocno kciuki i wierze że teraz juz bedzie TYLKO DOBRZE ;)

3mam także kciuki za kolejne wizyty i także niecierpliwie czekam na fotorelacje :)

Fatim, Małgorzatka lubią tę wiadomość

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wizytę z USG w sobotę :) Więc już niedługo. Następna 14.05 po skierowanie na połówkowe i pod koniec maja USG połówkowe :D A na razie wyczekuję do soboty, będzie to jeszcze inny lekarz, więc jak będzie miły, to zapytam raz jeszcze o płeć :D

Małgorzatka, Fatim lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam BeSafe i jestem zadowolona :)
    Polkosia szpital mam już wybrany od dłuższego czasu, nawet zapisałam się tam do poradni ginekologicznej żeby mieć pierszeństwo w przyjęciu podczas porodu, chcę rodzić w MSWiA tylko ze szkołą rodzenia mam jeszcze problem :/ polecacie jakąś bezpłatnąw Warszawie ?

Ewalika lubi tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lili_madlen wrote:
    Fatim gratuluje tej wspaniałej wieści !!!! :)

Małgorzatka witaj :) oszczedzaj się a ja 3mam mocno kciuki i wierze że teraz juz bedzie TYLKO DOBRZE ;)

3mam także kciuki za kolejne wizyty i także niecierpliwie czekam na fotorelacje :)

Dziękuję :*

oar83e3krqgkccev.png
  • Ewalika Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgorzatko na pewno już będzie dobrze musisz myśleć pozytywnie nie możesz sie martwić bo wiesz że to na córeczkę wpływa ;)
    coś mi się wydaje że teraz przewaga na forum jest dziewczynek :D czy się mylę ale co czytam to córeczki będą :)

relgrl68722yz04m.png
  • Małgorzatka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Ja mam wizytę z USG w sobotę :) Więc już niedługo. Następna 14.05 po skierowanie na połówkowe i pod koniec maja USG połówkowe :D A na razie wyczekuję do soboty, będzie to jeszcze inny lekarz, więc jak będzie miły, to zapytam raz jeszcze o płeć :D

Fajnie że wróciłyście kobiety :P

To już tylko formalność ;) będzie Dziewuszka tak jak chciałaś od początku :P

polkosia lubi tę wiadomość

oar83e3krqgkccev.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewalika mnie też pas uciska i zastanawiałam się co tu zrobić bo boje się jeździć bez pasów a jezdzę bardzo duzo samochodem. W sumie w tym większym pasy są troszkę inne i nie uciskaja tak bardzo a w moim cukiereczku co chwile poprawiam i mnie to strasznie dekoncentruje...
    chyba też zainwestuję w adapter.

l22nhdgeccid541p.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewalika wrote:
    Małgorzatko na pewno już będzie dobrze musisz myśleć pozytywnie nie możesz sie martwić bo wiesz że to na córeczkę wpływa ;)
    coś mi się wydaje że teraz przewaga na forum jest dziewczynek :D czy się mylę ale co czytam to córeczki będą :)
    :* :* :* to ładnie a miało być odwrotnie :P ja mam tyle ubranek dla chłopca :) Kiedyś wam pisałam że mojego męża ponosi fantazja ;)

oar83e3krqgkccev.png
‹‹ 716 717 718 719 720 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ