Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny
gratuluje tym ktore juz po wizycie i trzymam kciuki za te ktore są przed
Malgorzatko tak sie zastanawiam czy nie mogli by Ci zalozyc szef albo pesar zeby ske doszlo do rozwarcia? Wspolczuje przezyc ale wiesz ze juz teraz musi byc dobrze :* ♡
Powiem wam ze do mnie chyba dopiero teraz dochodzi ten caly zastrzyk energii II trymestrujuz mnie tak bardzo nie meczą mdlosci i wogole nie mecze sie tak szybko z czego bardzo sie ciesze
a weekend majowy zapowiada sie dość intensywnie bo planujemy wycieczke 560 km w jedna strone mam nadzieje ze dam rade na miejscu będziemy 2 dni i wracamy
Dziewczyny mam pytanie do tych ktore jeżdżą samochodem czy zapinacie pasy? Bo mnie strasznie ten dolny pas uciska wiec ciezko zebym go zapinala a na taka droge to nie bardzo jechac bez pasow.. czy ktoras z was ma adapter do pasow bezpieczenstwa?
-
Ewalijka, ja kupiłam adapter do pasów Tummy Shield - jest rewelacyjny! Ma zapięcie między nogami, dzięki czemu zapominasz, że masz pas - zdarza mi się zerkać czy mam zapięte w trakcie jazdy
Szczerze polecam.
Fatim, superMusimy zapoznać po porodzie nasze córki
Małgosia, oszczędzaj sięWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:07
Fatim, Ewalika, Małgorzatka lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ewelinka, lepiej zapis pasy, dla bezpieczeństwa twojego i dziecka. Ja adaptera nie używałam, bo ja jestem sknera na takie gadżety ;)ale wkladalam sobie cienka poduszkę typu jasiek pod pas i nic mnie nie uciskalo, można go tez zwinąć w rulonik i wówczas pas w ogóle nie dotyka brzuszka
Ewalika, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Nynusia wrote:Małgorzatka !!!!! jak dobrze, że jesteś !! Na pewno będzie wszystko dobrze u Was ! Gratuluję córci
Trzymaj się kochana.
Tęskniłyśmy za Toba!Nynusia lubi tę wiadomość
-
Ewalika wrote:Witajcie dziewczyny
gratuluje tym ktore juz po wizycie i trzymam kciuki za te ktore są przed
Malgorzatko tak sie zastanawiam czy nie mogli by Ci zalozyc szef albo pesar zeby ske doszlo do rozwarcia? Wspolczuje przezyc ale wiesz ze juz teraz musi byc dobrze :* ♡
Powiem wam ze do mnie chyba dopiero teraz dochodzi ten caly zastrzyk energii II trymestrujuz mnie tak bardzo nie meczą mdlosci i wogole nie mecze sie tak szybko z czego bardzo sie ciesze
a weekend majowy zapowiada sie dość intensywnie bo planujemy wycieczke 560 km w jedna strone mam nadzieje ze dam rade na miejscu będziemy 2 dni i wracamy
Dziewczyny mam pytanie do tych ktore jeżdżą samochodem czy zapinacie pasy? Bo mnie strasznie ten dolny pas uciska wiec ciezko zebym go zapinala a na taka droge to nie bardzo jechac bez pasow.. czy ktoras z was ma adapter do pasow bezpieczenstwa?żyjemy chwilą
A pasy zapinam zawszeten biodrowy na udach mi się ładnie trzyma a drugi nad brzuchem
Tu też o Twoje życie chodzi
agu258, Ewalika lubią tę wiadomość
-
Malgorzatko! Będzie dobrze, uważaj na siebie i dużo odpoczywajcie z córeczką
Fatim gratuluje córeczki
Ja mam USG za dwa dni, ale juz nie możemy się doczekać z moim M.
Ja tez w ogóle nie tyje, az mnie to zaczyna zastanawiać
Dzisiaj moj M. ma wolne i zaraz jedziemy załatwiać rożne formalności związane ze ślubem w USC, później jeszcze chyba kupimy napoje na wesele, przynajmniej pepsi, bo niestety nie udało nam się kupić w kauflandzie, jak była promocja, były wymiecione półki.
Z pewnością będę wieczorkiem, buziaczki i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty - będzie dobrze - musi byc!:*
Małgorzatka, Fatim lubią tę wiadomość
-
Fatim gratuluje tej wspaniałej wieści !!!!
Małgorzatka witajoszczedzaj się a ja 3mam mocno kciuki i wierze że teraz juz bedzie TYLKO DOBRZE
3mam także kciuki za kolejne wizyty i także niecierpliwie czekam na fotorelacjeFatim, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Ja mam wizytę z USG w sobotę
Więc już niedługo. Następna 14.05 po skierowanie na połówkowe i pod koniec maja USG połówkowe
A na razie wyczekuję do soboty, będzie to jeszcze inny lekarz, więc jak będzie miły, to zapytam raz jeszcze o płeć
Małgorzatka, Fatim lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja mam BeSafe i jestem zadowolona
Polkosia szpital mam już wybrany od dłuższego czasu, nawet zapisałam się tam do poradni ginekologicznej żeby mieć pierszeństwo w przyjęciu podczas porodu, chcę rodzić w MSWiA tylko ze szkołą rodzenia mam jeszcze problempolecacie jakąś bezpłatnąw Warszawie ?
Ewalika lubi tę wiadomość
-
lili_madlen wrote:Fatim gratuluje tej wspaniałej wieści !!!!
Małgorzatka witajoszczedzaj się a ja 3mam mocno kciuki i wierze że teraz juz bedzie TYLKO DOBRZE
3mam także kciuki za kolejne wizyty i także niecierpliwie czekam na fotorelacje
Dziękuję :* -
Małgorzatko na pewno już będzie dobrze musisz myśleć pozytywnie nie możesz sie martwić bo wiesz że to na córeczkę wpływa
coś mi się wydaje że teraz przewaga na forum jest dziewczynekczy się mylę ale co czytam to córeczki będą
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Ja mam wizytę z USG w sobotę
Więc już niedługo. Następna 14.05 po skierowanie na połówkowe i pod koniec maja USG połówkowe
A na razie wyczekuję do soboty, będzie to jeszcze inny lekarz, więc jak będzie miły, to zapytam raz jeszcze o płeć
Fajnie że wróciłyście kobiety
To już tylko formalnośćbędzie Dziewuszka tak jak chciałaś od początku
polkosia lubi tę wiadomość
-
Ewalika mnie też pas uciska i zastanawiałam się co tu zrobić bo boje się jeździć bez pasów a jezdzę bardzo duzo samochodem. W sumie w tym większym pasy są troszkę inne i nie uciskaja tak bardzo a w moim cukiereczku co chwile poprawiam i mnie to strasznie dekoncentruje...
chyba też zainwestuję w adapter.
-
Ewalika wrote:Małgorzatko na pewno już będzie dobrze musisz myśleć pozytywnie nie możesz sie martwić bo wiesz że to na córeczkę wpływa
coś mi się wydaje że teraz przewaga na forum jest dziewczynekczy się mylę ale co czytam to córeczki będą
ja mam tyle ubranek dla chłopca
Kiedyś wam pisałam że mojego męża ponosi fantazja