X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Ewalika Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny :) gratuluje tym ktore juz po wizycie i trzymam kciuki za te ktore są przed ;)
    Malgorzatko tak sie zastanawiam czy nie mogli by Ci zalozyc szef albo pesar zeby ske doszlo do rozwarcia? Wspolczuje przezyc ale wiesz ze juz teraz musi byc dobrze :* ♡
    Powiem wam ze do mnie chyba dopiero teraz dochodzi ten caly zastrzyk energii II trymestru ;) juz mnie tak bardzo nie meczą mdlosci i wogole nie mecze sie tak szybko z czego bardzo sie ciesze ;) a weekend majowy zapowiada sie dość intensywnie bo planujemy wycieczke 560 km w jedna strone mam nadzieje ze dam rade na miejscu będziemy 2 dni i wracamy ;)
    Dziewczyny mam pytanie do tych ktore jeżdżą samochodem czy zapinacie pasy? Bo mnie strasznie ten dolny pas uciska wiec ciezko zebym go zapinala a na taka droge to nie bardzo jechac bez pasow.. czy ktoras z was ma adapter do pasow bezpieczenstwa?

relgrl68722yz04m.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgorzatka ściskam mocno i trzymam kciuki wszystko będzie dobrze

Małgorzatka lubi tę wiadomość

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewalijka, ja kupiłam adapter do pasów Tummy Shield - jest rewelacyjny! Ma zapięcie między nogami, dzięki czemu zapominasz, że masz pas - zdarza mi się zerkać czy mam zapięte w trakcie jazdy ;) Szczerze polecam.

Fatim, super :) Musimy zapoznać po porodzie nasze córki :D

Małgosia, oszczędzaj się :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:07

Fatim, Ewalika, Małgorzatka lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka, lepiej zapis pasy, dla bezpieczeństwa twojego i dziecka. Ja adaptera nie używałam, bo ja jestem sknera na takie gadżety ;)ale wkladalam sobie cienka poduszkę typu jasiek pod pas i nic mnie nie uciskalo, można go tez zwinąć w rulonik i wówczas pas w ogóle nie dotyka brzuszka

Ewalika, Małgorzatka lubią tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgorzatka oszczędzaj się :)
    Ewalika ja jeżdżę już chyba od miesiąca w adapterze i berdzo sobie chwalę, pomógł mi już w kilku sytuacjach ;)
    Polkosia koniecznie córy trzeba poznać, jakiś wspólny spacerek,kawka :D

polkosia, Małgorzatka lubią tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia wrote:
    Małgorzatka !!!!! jak dobrze, że jesteś !! Na pewno będzie wszystko dobrze u Was ! Gratuluję córci <3
    Trzymaj się kochana.
    Tęskniłyśmy za Toba!
    :* :*

Nynusia lubi tę wiadomość

"Ręce , które kołyszą kołyskę rządzą światem"
    oar83e3krqgkccev.png
    "Każdy ma chwile że się po cichu modli..."
  • Ewalika Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny chyba zdecyduje się na ten pas ale troszkę tańszy jest BeSafe a że potrzebuje go juz na piątek to mam nadzieję że kupię go dzisiaj w smyku albo empiku :)

relgrl68722yz04m.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim, a myślałaś już nad szpitalem jakimś?

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • agania Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgorzatka jak dobrze, że jesteś! Martwiłyśmy się o Ciebie! Teraz już będzie wszystko dobrze :) trzymamy za Was kciuki <3

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • agania Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim gratuluję!!!! :) :) :)

Jak u nas będzie córeczka to też Oliwka :) <3 :)

Fatim lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Małgorzatka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewalika wrote:
    Witajcie dziewczyny :) gratuluje tym ktore juz po wizycie i trzymam kciuki za te ktore są przed ;)
    Malgorzatko tak sie zastanawiam czy nie mogli by Ci zalozyc szef albo pesar zeby ske doszlo do rozwarcia? Wspolczuje przezyc ale wiesz ze juz teraz musi byc dobrze :* ♡
    Powiem wam ze do mnie chyba dopiero teraz dochodzi ten caly zastrzyk energii II trymestru ;) juz mnie tak bardzo nie meczą mdlosci i wogole nie mecze sie tak szybko z czego bardzo sie ciesze ;) a weekend majowy zapowiada sie dość intensywnie bo planujemy wycieczke 560 km w jedna strone mam nadzieje ze dam rade na miejscu będziemy 2 dni i wracamy ;)
    Dziewczyny mam pytanie do tych ktore jeżdżą samochodem czy zapinacie pasy? Bo mnie strasznie ten dolny pas uciska wiec ciezko zebym go zapinala a na taka droge to nie bardzo jechac bez pasow.. czy ktoras z was ma adapter do pasow bezpieczenstwa?
    Ewalika z tego co ginka mówiła to poki nie ma krwawień jest dobrze ... Szyjka jest zamknięta , ale obciążona łożyskiem na razie dzidzia jest malutka zobaczymy co będzie się działo potem ... Ja mam głęboką nadzieję że chociaż trochę rozciągająca się macica wyciągnie go do góry :) :) żyjemy chwilą :P

A pasy zapinam zawsze :) ten biodrowy na udach mi się ładnie trzyma a drugi nad brzuchem :) Tu też o Twoje życie chodzi :)

agu258, Ewalika lubią tę wiadomość

oar83e3krqgkccev.png
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgorzatko! Będzie dobrze, uważaj na siebie i dużo odpoczywajcie z córeczką :-)

Fatim gratuluje córeczki :-)

Ja mam USG za dwa dni, ale juz nie możemy się doczekać z moim M. :-)

Ja tez w ogóle nie tyje, az mnie to zaczyna zastanawiać :-P

Dzisiaj moj M. ma wolne i zaraz jedziemy załatwiać rożne formalności związane ze ślubem w USC, później jeszcze chyba kupimy napoje na wesele, przynajmniej pepsi, bo niestety nie udało nam się kupić w kauflandzie, jak była promocja, były wymiecione półki.

Z pewnością będę wieczorkiem, buziaczki i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty - będzie dobrze - musi byc! :-) :*

Małgorzatka, Fatim lubią tę wiadomość

11.10.2015 :-) Synuś
    f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim gratuluje tej wspaniałej wieści !!!! :)

Małgorzatka witaj :) oszczedzaj się a ja 3mam mocno kciuki i wierze że teraz juz bedzie TYLKO DOBRZE ;)

3mam także kciuki za kolejne wizyty i także niecierpliwie czekam na fotorelacje :)

Fatim, Małgorzatka lubią tę wiadomość

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wizytę z USG w sobotę :) Więc już niedługo. Następna 14.05 po skierowanie na połówkowe i pod koniec maja USG połówkowe :D A na razie wyczekuję do soboty, będzie to jeszcze inny lekarz, więc jak będzie miły, to zapytam raz jeszcze o płeć :D

Małgorzatka, Fatim lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam BeSafe i jestem zadowolona :)
    Polkosia szpital mam już wybrany od dłuższego czasu, nawet zapisałam się tam do poradni ginekologicznej żeby mieć pierszeństwo w przyjęciu podczas porodu, chcę rodzić w MSWiA tylko ze szkołą rodzenia mam jeszcze problem :/ polecacie jakąś bezpłatnąw Warszawie ?

Ewalika lubi tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lili_madlen wrote:
    Fatim gratuluje tej wspaniałej wieści !!!! :)

Małgorzatka witaj :) oszczedzaj się a ja 3mam mocno kciuki i wierze że teraz juz bedzie TYLKO DOBRZE ;)

3mam także kciuki za kolejne wizyty i także niecierpliwie czekam na fotorelacje :)

Dziękuję :*

oar83e3krqgkccev.png
  • Ewalika Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgorzatko na pewno już będzie dobrze musisz myśleć pozytywnie nie możesz sie martwić bo wiesz że to na córeczkę wpływa ;)
    coś mi się wydaje że teraz przewaga na forum jest dziewczynek :D czy się mylę ale co czytam to córeczki będą :)

relgrl68722yz04m.png
  • Małgorzatka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Ja mam wizytę z USG w sobotę :) Więc już niedługo. Następna 14.05 po skierowanie na połówkowe i pod koniec maja USG połówkowe :D A na razie wyczekuję do soboty, będzie to jeszcze inny lekarz, więc jak będzie miły, to zapytam raz jeszcze o płeć :D

Fajnie że wróciłyście kobiety :P

To już tylko formalność ;) będzie Dziewuszka tak jak chciałaś od początku :P

polkosia lubi tę wiadomość

oar83e3krqgkccev.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewalika mnie też pas uciska i zastanawiałam się co tu zrobić bo boje się jeździć bez pasów a jezdzę bardzo duzo samochodem. W sumie w tym większym pasy są troszkę inne i nie uciskaja tak bardzo a w moim cukiereczku co chwile poprawiam i mnie to strasznie dekoncentruje...
    chyba też zainwestuję w adapter.

l22nhdgeccid541p.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewalika wrote:
    Małgorzatko na pewno już będzie dobrze musisz myśleć pozytywnie nie możesz sie martwić bo wiesz że to na córeczkę wpływa ;)
    coś mi się wydaje że teraz przewaga na forum jest dziewczynek :D czy się mylę ale co czytam to córeczki będą :)
    :* :* :* to ładnie a miało być odwrotnie :P ja mam tyle ubranek dla chłopca :) Kiedyś wam pisałam że mojego męża ponosi fantazja ;)

oar83e3krqgkccev.png
‹‹ 716 717 718 719 720 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ