Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No własnie można by zaktualizować pierwszą stronę o daty porodów (mi się zmieniła na przykład:) ) i o płeć żeby było wszystko w jednym miejscu
Ja bym chciała, żeby gin mi jutro przedłużył l4 ale boje się, że powie, że nie ma takiej potrzebyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 22:03
ss, Nynusia, Fatim lubią tę wiadomość
-
Ja tez bardziej myslalam o przygotowaniu do porodu, bo o opieke nad dzieckiem sie nie martwie, nie dosc ze pracowalam jako niania, to 2 lata w przedszkolu prywatnym gdzie dzieci byly od 15 miesiaca zycia to teraz od ponad 3 lat w żlobku.Dziecka sie nie boje;)
polkosia, Natka88 lubią tę wiadomość
-
Ja też właśnie wolałabym, żeby takie informacje były na pierwszej stronie. Tak właśnie sobie zaglądam na inne wątki, widzę w którym najczęściej tygodniu dziewczyny rodzą i jakoś tak fajnie odlicza się do kolejnego miesiąca. Tylko żadna z nas nie ma dostępu, żeby to zaktualizować.
-
Dzień Dobry dziewczyny i maluszki.
Nie mogłam spac dziś bo moj piesio zdecydował ze spi na dworze i co chwila szczekałał a do domu wpadł na chwile i znowu na dwór.Diś jak zawsze bedzie spał w domu.
U mnie tez cesarka.
Arielka wrote:A mi przygotowanie do porodu z kolei nie potrzebne bo będę miała cesarkeCzekamy na ciebie CÓRECZKO -
Hej laski
jeśli chodzi o listę na pierwszej stronie, to żadna z aktualnie udzielających się mam nie ma tam swojego postu. Jedyne wyjście jakie przychodzi mi do głowy to rozbudować exela w poście Malgorzatki i tam powpisywać płcie i inne. Ja z tel nie dam rady więc może inna mama?
-
Witam się z rana
mój suwaczek to kłamczuchteraz będzie 16tc,.... właśnie mam wizyte w czwartek a myślałam że dziś
ppgoda się zepsuła a na urodziny chciałam w niedziele grila. Długi weekend do baninajwyżej tort tylko
Ja też z tel nic nie zrobie...co do tego psiaka dziękuje za podpowiedzi ale młoda mojego R nie ma zamiaru robic nic z tych rzeczy...a ja mam to w nosie bo piesek nie jest mój.
-
A i jeszcze jedno. Dostałam przed świetami od położnej po wizycie gazetki i próbki dla Dziecka i w jednej z gazetek było że od 5miesciąca dzidzia rozróżnia smaki i jeśli będzie się jadło wszystko to po narodzinach przy rozszerzaniu diety maluszek powinien, choć nie musi, pplubić to co właśnie jadl jeszcze będąc w brzuszku
nie wiem czy prawda ale skoro tak to warzywa naparze musze zrobić bo je kocham
Oczywiście kciuki za wizytujące :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 07:41
-
Hej kochane;)
Aanaa ja mogę się podjąć tego ale najwcześniej w weekend bo teraz nie dam rady wiec jeśli żadna nie będzie mogła wcześniej mogę to zrobić
I dziś wielkie odliczanie do spotkania ze skarbusiem co w moim brzuszku rośnie
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! ;*aanaa, Lucy7 lubią tę wiadomość
-
Paulla, wydaje mi się że w wychowywaniu psa najważniejsza jest konsekwencja, ważne żeby wszyscy domownicy się przyłożyli. W innym razie pies zgłupieje i niczego nie zrozumie. Widze to po psie mojej teściowej którego próbowałam oduczyć ujadania jak ktoś wchodzi, nawet domownicy. Widziałam małe postępy i się trochę zniechęciłam że chyba robię coś nie tak. Aż przyuwazylam jak teściowa chwali psinę po takim zachowaniu i mówi ze dobry piesek. Pewnie po to żeby po szczekaniu wiedziała o której do domu wracamy...
-
Czesc kobietki!
Ale emocji sie dzis szykujeInformacje o plci i zdjecia babelkow . Trzymam kciuki i z niecierpliwoscia czekam na relacje
Ja odwczoraj mam takiego lenia , ze nawet wieczorem myc mi sie nie chcialo i padlam jak zwykle na kanapie w salonie .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015