Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Ja dziś rano powtórzyłam test bo do tej pory były takie bladziochy ale dzisiaj piękne krechy jak dwa baty (będzie pamiąteczka, z poprzedniej ciąży mam takie dwa)
Rano przed 5 przed wysiusianiem miałam takie ciągnięcie w dole brzucha promieniujące do obu pachwin ale trwało to tylko chwilę. Leżałam wtedy na wznak.
Nie wiem czy już powinnam na boczkach spać, ale chyba jeszcze za wcześnie, żeby to miało znaczenie. -
Mnie bolą zatoki znowu. Wczoraj poszłam do stomatologa bo mialam powiększony węzeł chłonny przyzuchwowy, ale to nie ząb żaden, tylko znowu zatoki właśnie No i niezła biegunka mnie wczoraj męczyła..
Powitałam mało radośnie również i mdlości.
Rodzina wie i wszyscy nam gratulowali Babcia od str mojej mamy tak się popłakała, że aż my oboje łzy w oczach mieliśmy
W nocy bezsennie miałam 1h koło 4. I 4x na siku wstawałamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 10:35
-
Hej wszystkim widzę że dzisiaj wszystkie wstają z nudnościami ja to samo eh już normalnie się poddaje i zaczynam przyzwyczajać do złego samopoczucia . ..
Witaj arielka gratuluję Napisz mi datę porodu i imię dopisze cię do naszej listy tak samo Rewianka
My się zbieramy do kościoła odezwę się potem buziaki miłego dnia :-*
Zakocona współczuję kuruj się ...
Polkosia przytulam i odpoczywaj , może chłodny okład na głowę? może da radę i pomoże na ból~Rewianka~ lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny. Ja mam odwrotnie... śpię jak zabita. Dzisiaj nawet moj mąż wstał wcześniej. Ale mam niesmak do jedzenia. Dostałam dzisiaj kanapeczki do łóżka... ale zjadłam tylko bułkę z masłem. Mdłości na razie nie ma...
Życzę wszystkim chorowitkom powrotu do zdrowiaNynusia lubi tę wiadomość
-
Witam U mnie dziś mdłości nie zawitały i całe szczęście. Za to głodomorra jest straszna Całe szczęście, że waga stoi w miejscu. Wczoraj miałam takie ssanie w żołądku, a najgorsze było to, że nie mogłam wymyślić na co mam ochotę. Wszystko wymieniłam i byłam bezsilna, bo głodna, ale co bym nie wymyśliła to nie to! I w końcu mnie olśniło, ziemniaki z jogurtem naturalnym LOL
Zaraz się chwytam sprzątania, bo w sobotę raczej odpoczywam, a w niedzielę już mam siłę i sprzątam
Życzę udanej niedzieli!Nynusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySoraya - serdeczne gratulacje! Łączę się z Tobą w walce z przeziębieniem
Zakocona, bardzo współczuję choroby zatok, mam nadzieję, że szybko nastąpi poprawa.
I życzę Wszystkim z bolącymi głowami, żeby natychmiast przestały boleć.
Małgosiu, belly wyliczył mi termin na 16.10.2015.
Amerie lubi tę wiadomość