Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie w 11dpo beta wyniosła 41 przy normie 0-3 Od 12dpo codziennie ale tylko wieczorem mam gorączke do 39C którą zbijam apapem ,dodam ze nie jestem przeziebiona nie mam kataru ani grypopodobnych objawów.
Czy to jest normalne??Mam tak od 3dni a dzis 14dpo -
mlenaxoxox Trzymamy kciuki, żeby to nie było nic groźnego...wiele kobiet na początku ciąży ma plamienia. Może to niedobór progesteronu, który można wspomóc luteiną, czy duphastonem. Na pewno wszystko będzie dobrze:)
monik a nie robiłaś drugiej bety? Stan podgorączkowy w ciąży jest naturalny ale jeżeli temp przekracza 38 stopni to już chyba nie jest spowodowane ciążą. Może masz jakiegoś wirusa, albo bakterie a Twoj organizm podjął walkę immunologiczną. Jeżeli taki stan się utrzymuje dłużej niż 2 dni a nie masz objawów grypopodobnych to powinnaś skontaktować się z lekarzemw celu wyjaśnienia skąd ta gorączka. -
Amerie wrote:mlenaxoxox Trzymamy kciuki, żeby to nie było nic groźnego...wiele kobiet na początku ciąży ma plamienia. Może to niedobór progesteronu, który można wspomóc luteiną, czy duphastonem. Na pewno wszystko będzie dobrze:)
monik a nie robiłaś drugiej bety? Stan podgorączkowy w ciąży jest naturalny ale jeżeli temp przekracza 38 stopni to już chyba nie jest spowodowane ciążą. Może masz jakiegoś wirusa, albo bakterie a Twoj organizm podjął walkę immunologiczną. Jeżeli taki stan się utrzymuje dłużej niż 2 dni a nie masz objawów grypopodobnych to powinnaś skontaktować się z lekarzemw celu wyjaśnienia skąd ta gorączka.
dziekuje. biore duphaston teraz i kwas foliowy a jednak plamienia byly -
Bete powtarzałam w piatek ale w mojej malej miescinie wynik bedzie dopiero w poniedzialek
Wczoraj pisalam o tym ginowi napisal ,,zebym brala dalej apap i mam obserwowac co sie wydarzy''
No i dzisiaj znowu goraczka przyszla ale jak juz zobaczyłam 38,5 to odrazu wzielam tabletke i spadla do 37,7 i tak teraz mam
Nie wiem czy znowu mu pisac o tym żeby nie uznal mnie zaraz za jakąś histeryczke ale ja sie po prostu boje....
-
Melena trzymam kciuki! Na pewno wszystko będzie dobrze, w ostatnich czasach plamienia to jeden z objawów ciąży Najważniejsze, że zareagowałaś i jesteś pod najlepszą opieką
Monik, mam nadzieję, że wszystko się uspokoi Zdrówka, życzę A zdaniem Gina się nie martw on już takich "panikar" jak ty troszkę przerobił. DObry Ginekolog to też dobry psycholog Zawsze gotowy uspokoic Przecież troska o nasze maleństwa jest niejako zaprogramowana przez naturę już od pierwszych chwil Najważniejsze to nie dac się zwariowac i opanowac stresowi. Pozytywne myślenie
Cześc Arielka -
Witaj Arielka:)Życzę spokojnej i bezstresowej ciąży:)
Monik nie krępuj się chodzi o zdrowie Twoje i Twojego maluszka:) A do poniedziałku jak nie przejdzie to idź do internisty może zaleci Ci jakieś badania krwi, bo jeśli to wirus to sobie Twój organizm jakoś poradzi, ale jeżeli bakteria to będziesz potrzebowała bardziej zaawansowanych środków. Trzymam kciuki, aby Ci do jutra przeszło:) -
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny, to ja dziś wstaję pjerwsza☺ Niestety, po nieprzespanej nocy. Do 1 męczyłam się z katarem, aż w końcu użyłam otrivinu, bo bym chyba nie zasnęła. Później obudził mnie silny ból brzucha, a następnie krwotok z nosa nad ranem. Teraz już mnie ogarnął stres, czy wszystko ok. Jutro rano idę powtórzyć betę - oby pięknie przyrosła. Jak człowiek jest nieświadomy ciąży, to poziom stresu znacznie łatwiej kontrolować
-
nick nieaktualny