X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka z tymi bujanymi gondolkami mnostwo razy sie juz spotkalam :)
    i to 3 lata temu nawet, wiec raczej zadna nowosc. :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wogole dziewczyny, wiecie ze ja cala ciaze jestem chora? Masakra jakas.. w 5 tyg ostra grypa, to bylo niebezpieczne dla maluszka ale dobrze sie rozwija, potem ciagle katar i kaszel, zapalenie krtani.. i terazw 5 miesiacy kaszle az sie dusze, nie moge sie wyleczyc.
    co ciekawe moja siostra z synem w ciazy tez ciagle chora byla, a ja z corka zdrowa jak rybka nawet jak wszyscy wokol kichali.
    A teraz oczekuje synka i same widzicie, ciekawe czy to ma cos wspolnego hm..

• Magnosia Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim,
    Bąbelku, smakowicie wygląda :)
    Polkosia - gratuluję ruchów :)

Dziewczyny, jak znosicie upały? Ja chyba zdecydowanie gorzej teraz reaguję na gorąco. Duszno, ciężko i w ogóle... Ale nie marudzę ;)

Co do łóżeczka turystycznego, to ja właśnie takie dostałam od koleżanki. Ma dwa poziomy i jest całkiem spore (120cm/70). Nie wiem tylko, czy muszę do niego dokupić materacyk. Będziemy go używać raczej tylko na wyjazdy. Niby ten górny poziom jest miękki, jednak na pewno nie tak wygodny, jak materac.

Lęcę zaraz na zakupy, miłego dnia ;)

polkosia, lili_madlen lubią tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, camarelo i roko nano mają na przykład funkcje bujania w gondolach. Zastanawiam się właśnie nad tym. Myślicie, że te gondolki sprawdzają się jako domowe kołyski?

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! w sobotę jedziemy na Hel:) nareszcie:) czy możecie polecić jakiś dobry szpital gin-położniczy w razie czego? Mam nisko połozone łozysko i w razie jakichkolwiek plamień bądź krwawień mam sie pakować i jechać na IP. Oczywiście pewnie nic się nie wydarzy, ale przezorny zawsze ubezpieczony:)
    No i Wy jesteście najlepszą encyklopedią!:)

estrella lubi tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia wrote:
    Jaroszka, camarelo i roko nano mają na przykład funkcje bujania w gondolach. Zastanawiam się właśnie nad tym. Myślicie, że te gondolki sprawdzają się jako domowe kołyski?

Ja uwazam ze tak, ale moja mama mi zawsze tylek trula, ze na podlodze to zimno :P hehe

Magnosia, Misiowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jacusianka wrote:
    Dziewczyny! w sobotę jedziemy na Hel:) nareszcie:) czy możecie polecić jakiś dobry szpital gin-położniczy w razie czego? Mam nisko połozone łozysko i w razie jakichkolwiek plamień bądź krwawień mam sie pakować i jechać na IP. Oczywiście pewnie nic się nie wydarzy, ale przezorny zawsze ubezpieczony:)
    No i Wy jesteście najlepszą encyklopedią!:)

U mnie w wejherowie(dosyc blisko helu) jest najlepsza porodowka, a co do patologi to nie wiem niestety

• jacusianka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogóle...Polkosia, gratuluję kopniaków:)

polkosia lubi tę wiadomość

• agania Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wybieramy się z mężem nad morze na tydzień w lipcu. Nie wiemy dokładnie do jakiej miejscowości, ale gdzieś pomiędzy Międzyzdrojami a Mielnem. Może macie jakieś ośrodki godne polecenia?
    Muszę zwrócić uwagę też na to, żeby w razie czego gdyby się coś działo był w pobliżu szpital...

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pokecam Swinoujscie najpiekniejsza plaza

onka lubi tę wiadomość

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Nenka:)

nenka2 lubi tę wiadomość

• polkosia Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja umieram na zewnątrz. Cały dzień siedzę w domu, mamy 3-warstwowe, stare mury i jest prawie jak w klimatyzowanym pomieszczeniu, ale na dworzu nie wytrzymuję nawet w cieniu.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! :-)
    Ja wczoraj troszeczke siedzialam na słoneczku :-) lekko opalona jestem ale tym razem nie spalilam się :-P

Polkosia super ze juz czujesz ruchy :-)
    Moje maleństwo wczoraj chyba miało czkawke heheh :-D

Mój M. ma wolne od dzisiaj wiec leniuchujemy razem w lozeczku, później zamierzamy jechać na miasto kupic wódkę i soki pomaranczowe na wesele bo cos kurcze ciężko nam się zebrać, a bardziej mojemu przyszłemu :-P i trzeba obkupic się na grilla bo jutro zamierzamy zrobić :-)

Jutro ide tez do mojego gin na powtórkowe połówkowe przez te zgubione wyniki i kończy mi się zwolnienie więc tez muszę po to iść :-)

Za tydzień odbieram suknie ślubną wiec juz się nie mogę doczekać :-D

A dzisiaj jeszcze zrobię ciasto z truskawkami :-) mmmm pychotka! :-)

Co do lozeczek to ja na pewno kupie drewniane, a z wózkiem wciąż nie mamy żadnych konkretow :-P

Ursa, estrella, Misiowa lubią tę wiadomość

11.10.2015 :-) Synuś
    f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też drewniane. Te turystyczne jakoś nie wzbudzają we mnie pozytywnych uczuć :P

BATTINKA, Natalia85 lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu - ciasto z truskawkami mniam :) ja uwielbiam biszkopt z bitą śmietaną i truskawkami i galaretką :)

A ja mam zamiar kupić drewniane i turystyczne na wyjazdy i tak się rozglądam, drewniane to raczej w IKEA kupię a co do turystycznego to jeszcze nie mam typu :).

Widzę że glukozę robicie... ja mam wizytę w poniedziałek i pewnie moja gin zaleci mi to badanie - pewnie w przyszłym tygodniu mnie czeka :).

zetaa - my też z M lubimy Świnoujście, byliśmy ze 3 razy :)

Miłego dnia :)

agu258 lubi tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • agania Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dzisiaj pierogi z truskawkami ;)

Pomyślimy nad Świnoujściem ;)

Misiowa lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja napewno turystycznego nie wybiore,ale moze dlatego ze pracuje z maluszkami i mam wyrobione zdanie do wielu rzeczy, ale to dobrze bo przynajmniej teraz wiem czego chce;) turystyczne jest miekkie co dla kregoslupa absolutnie nie jest dobre, sama tez bym nie chciala spac na co dzien w takim turystycznym wiec synkowi tez tego nie bede serwowac, a do tego to material , ktory przyciaga kurz, a drewniane szczebelki mozna latwo przetrzec.dlatego na wyjazd jak najbardziej ale na codzien napewno nie:)

polkosia, agu258, Magnosia, Kasia82, estrella, ~Rewianka~, Misiowa lubią tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane ! :)
    Gonia dziekuje na pewno to sprawdze !

Polkosiu super ze poczulas malenstwo <3 <3

A co do upałów wyjezdzalam z Pl bylo cieplutko mama mi mowi ze teraz tak goraco u nic ... u mnie wiatr deszcz ja nie wiem co sie dzieje ! Ale uwierzcie ze wam zazdrszcze ! Bo lepiej sie schowac przed sloneczkiem niz zeby go nie bylo:(

A u nas otworzyli basem odkryty juz na przeciwko mnie ... mam zamiar codziennie na niego chodzic ale gdzie moje sloneczko !!! :)

BATTINKA, nenka2 lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam wolę deszcz niż słońce :P

Magnosia, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Ja umieram na zewnątrz. Cały dzień siedzę w domu, mamy 3-warstwowe, stare mury i jest prawie jak w klimatyzowanym pomieszczeniu, ale na dworzu nie wytrzymuję nawet w cieniu.

Polkosia oddaj trochę słońca...;)
    Kurde wszędzie ciepło, gorąco ( z tego co piszecie) tylko w zachodniopomorskim dupa dupa dupa a nie pogoda... :( pochmurnie i nie za ciepło...jak ja uwielbiam słońce mogłabym na nim siedzieć godzinami... :D
    Dziewczyny chyba upiekę dziś ciasto coś mnie ochota naszła na murzynka proste i smaczne :)

Misiowa lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
‹‹ 931 932 933 934 935 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ