Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak wogole dziewczyny, wiecie ze ja cala ciaze jestem chora? Masakra jakas.. w 5 tyg ostra grypa, to bylo niebezpieczne dla maluszka ale dobrze sie rozwija, potem ciagle katar i kaszel, zapalenie krtani.. i terazw 5 miesiacy kaszle az sie dusze, nie moge sie wyleczyc.
co ciekawe moja siostra z synem w ciazy tez ciagle chora byla, a ja z corka zdrowa jak rybka nawet jak wszyscy wokol kichali.
A teraz oczekuje synka i same widzicie, ciekawe czy to ma cos wspolnego hm.. -
Hej wszystkim,
Bąbelku, smakowicie wygląda
Polkosia - gratuluję ruchów
Dziewczyny, jak znosicie upały? Ja chyba zdecydowanie gorzej teraz reaguję na gorąco. Duszno, ciężko i w ogóle... Ale nie marudzę
Co do łóżeczka turystycznego, to ja właśnie takie dostałam od koleżanki. Ma dwa poziomy i jest całkiem spore (120cm/70). Nie wiem tylko, czy muszę do niego dokupić materacyk. Będziemy go używać raczej tylko na wyjazdy. Niby ten górny poziom jest miękki, jednak na pewno nie tak wygodny, jak materac.
Lęcę zaraz na zakupy, miłego dniapolkosia, lili_madlen lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Jaroszka, camarelo i roko nano mają na przykład funkcje bujania w gondolach. Zastanawiam się właśnie nad tym. Myślicie, że te gondolki sprawdzają się jako domowe kołyski?Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Dziewczyny! w sobotę jedziemy na Hel:) nareszcie:) czy możecie polecić jakiś dobry szpital gin-położniczy w razie czego? Mam nisko połozone łozysko i w razie jakichkolwiek plamień bądź krwawień mam sie pakować i jechać na IP. Oczywiście pewnie nic się nie wydarzy, ale przezorny zawsze ubezpieczony:)
No i Wy jesteście najlepszą encyklopedią!estrella lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualnyMagnosia wrote:Jaroszka, camarelo i roko nano mają na przykład funkcje bujania w gondolach. Zastanawiam się właśnie nad tym. Myślicie, że te gondolki sprawdzają się jako domowe kołyski?
Ja uwazam ze tak, ale moja mama mi zawsze tylek trula, ze na podlodze to zimnohehe
Magnosia, Misiowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjacusianka wrote:Dziewczyny! w sobotę jedziemy na Hel:) nareszcie:) czy możecie polecić jakiś dobry szpital gin-położniczy w razie czego? Mam nisko połozone łozysko i w razie jakichkolwiek plamień bądź krwawień mam sie pakować i jechać na IP. Oczywiście pewnie nic się nie wydarzy, ale przezorny zawsze ubezpieczony:)
No i Wy jesteście najlepszą encyklopedią!
U mnie w wejherowie(dosyc blisko helu) jest najlepsza porodowka, a co do patologi to nie wiem niestety -
Dziewczyny, wybieramy się z mężem nad morze na tydzień w lipcu. Nie wiemy dokładnie do jakiej miejscowości, ale gdzieś pomiędzy Międzyzdrojami a Mielnem. Może macie jakieś ośrodki godne polecenia?
Muszę zwrócić uwagę też na to, żeby w razie czego gdyby się coś działo był w pobliżu szpital... -
Cześć!
Ja wczoraj troszeczke siedzialam na słoneczkulekko opalona jestem ale tym razem nie spalilam się
Polkosia super ze juz czujesz ruchy
Moje maleństwo wczoraj chyba miało czkawke heheh
Mój M. ma wolne od dzisiaj wiec leniuchujemy razem w lozeczku, później zamierzamy jechać na miasto kupic wódkę i soki pomaranczowe na wesele bo cos kurcze ciężko nam się zebrać, a bardziej mojemu przyszłemui trzeba obkupic się na grilla bo jutro zamierzamy zrobić
Jutro ide tez do mojego gin na powtórkowe połówkowe przez te zgubione wyniki i kończy mi się zwolnienie więc tez muszę po to iść
Za tydzień odbieram suknie ślubną wiec juz się nie mogę doczekać
A dzisiaj jeszcze zrobię ciasto z truskawkamimmmm pychotka!
Co do lozeczek to ja na pewno kupie drewniane, a z wózkiem wciąż nie mamy żadnych konkretowUrsa, estrella, Misiowa lubią tę wiadomość
-
agu - ciasto z truskawkami mniam
ja uwielbiam biszkopt z bitą śmietaną i truskawkami i galaretką
A ja mam zamiar kupić drewniane i turystyczne na wyjazdy i tak się rozglądam, drewniane to raczej w IKEA kupię a co do turystycznego to jeszcze nie mam typu.
Widzę że glukozę robicie... ja mam wizytę w poniedziałek i pewnie moja gin zaleci mi to badanie - pewnie w przyszłym tygodniu mnie czeka.
zetaa - my też z M lubimy Świnoujście, byliśmy ze 3 razy
Miłego dniaagu258 lubi tę wiadomość
-
Ja napewno turystycznego nie wybiore,ale moze dlatego ze pracuje z maluszkami i mam wyrobione zdanie do wielu rzeczy, ale to dobrze bo przynajmniej teraz wiem czego chce;) turystyczne jest miekkie co dla kregoslupa absolutnie nie jest dobre, sama tez bym nie chciala spac na co dzien w takim turystycznym wiec synkowi tez tego nie bede serwowac, a do tego to material , ktory przyciaga kurz, a drewniane szczebelki mozna latwo przetrzec.dlatego na wyjazd jak najbardziej ale na codzien napewno nie:)
polkosia, agu258, Magnosia, Kasia82, estrella, ~Rewianka~, Misiowa lubią tę wiadomość
-
Hej kochane !
Gonia dziekuje na pewno to sprawdze !
Polkosiu super ze poczulas malenstwo
A co do upałów wyjezdzalam z Pl bylo cieplutko mama mi mowi ze teraz tak goraco u nic ... u mnie wiatr deszcz ja nie wiem co sie dzieje ! Ale uwierzcie ze wam zazdrszcze ! Bo lepiej sie schowac przed sloneczkiem niz zeby go nie bylo:(
A u nas otworzyli basem odkryty juz na przeciwko mnie ... mam zamiar codziennie na niego chodzic ale gdzie moje sloneczko !!!BATTINKA, nenka2 lubią tę wiadomość
-
polkosia wrote:Ja umieram na zewnątrz. Cały dzień siedzę w domu, mamy 3-warstwowe, stare mury i jest prawie jak w klimatyzowanym pomieszczeniu, ale na dworzu nie wytrzymuję nawet w cieniu.
Polkosia oddaj trochę słońca...
Kurde wszędzie ciepło, gorąco ( z tego co piszecie) tylko w zachodniopomorskim dupa dupa dupa a nie pogoda...pochmurnie i nie za ciepło...jak ja uwielbiam słońce mogłabym na nim siedzieć godzinami...
Dziewczyny chyba upiekę dziś ciasto coś mnie ochota naszła na murzynka proste i smaczneMisiowa lubi tę wiadomość