Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
aagatkaa1984 wrote:ja już po usg, z maleństem ok, waga 360g, tydzień temu było 260 g, to teraz maluchy tak szybko przybierają?
Agatka, gratuluję! Moja córcia też waży 360 g.A Ty już znasz płeć czy mnie coś ominęło? Ach ta ciążowa skleroza!
Teraz dzieciaczki bardzo intensywnie rosną, więc możliwe, że tyle przybrała. Może akurat był taki skok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 15:30
-
ola.321 wrote:ufff to dobrze
, napisałam na kontakt do Belly z pytaniem jak to można usunąć, jak mi odpiszą to dam znać to wszystkie będziemy wiedziały bo takie pomyłki mogą się zdarzać
. Mogli przynajmniej opcję "nie lubię" zrobić w innym miejscu a nie w dotychczasowym "lubię".
Mam nadzieję że uda mi się to odkręcić! :*
Spróbuj nacisnąć na tym samym poście "lubię to" to może się usunie samo:) -
Amerie wrote:Spróbuj nacisnąć na tym samym poście "lubię to" to może się usunie samo:)
zaraz po pomyłce tak zrobiłam i nic się nie zmieniło poza tym że dodatkowo jestem w gronie lubiących
PS cały czas czekam na odpowiedź od Belly czy możemy "nie lubię" skasować całkowicie -
Kasia82 wrote:Agatka, gratuluję! Moja córcia też waży 360 g.
A Ty już znasz płeć czy mnie coś ominęło? Ach ta ciążowa skleroza!
Teraz dzieciaczki bardzo intensywnie rosną, więc możliwe, że tyle przybrała. Może akurat był taki skok.
Magnosia, Kasia82, estrella lubią tę wiadomość
-
Agatko, przepraszam, piszę z telefonu. Po co ta opcja i to w takim miejscu?
Imiona oba bardzo mi się podobają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 16:07
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Dziewczyny nie było mnie kilka godzin a już będzie trudno Was nadrobić.. tyle dzisiaj tworzycie
Byłam dzisiaj zawieźć zwolnienie do pracy i już wychodzimy po schodach, a na górę po tych samych schodach wchodzi moja Dyrektorka. Na Jej widok moje dziecko od razu tekst: a my jedziemy do babci pracy nakarmić rybki... no myslałam, że Jej buzię na kłódkę zakleję.. no ale nic nie skomentowała na szczęście moja pani Dyr.. he he
Moje dziecko to Jej imienniczka, więc pewnie mi wybaczy
Stokrotka moja ważyła wczoraj 360gi też określili na 20+5
anggela mi na każdej wizycie ogląda szyjke i bada palpacyjnie, a usg mam tylko przez brzuch już robione..
ss dokałdnie tak było z sudocremem u mojej córki, że ją pdorażniał jeszcze bardziej.
Na Gemini zamawiam już od dawna i jak dla mnie rewelacja i dużo taniej niż w sklepie czy aptece.
onka 800g? No czym go karmisz Kochana?
polkosia śliczny brzucholek! I wcale nie sadło tylko dzidzia
jaroszka ja to nigdy nie mogłam łączyć kawy z jogurtem bo zaraz ubikacja byłana szczęście nie mam takiej potzreby i nie musze łykac tego
ale jeszcze na mnie działa kawa i czekolada
stokrotka to pewnie będzie ten chłopak;)
wiedźmaMaKota i jaroszka wszystkiego najlepszego i od nas
Kasia82 gratuluję córci. U nas też druga córeczka będzie. Ja chciałam synka, a mąż drugą córeczkę, a córka koniecznie siostzryczkę chciała mieć i jest przeszczęśliwawidać dziewczynki wolą siostrzyczki
lili, onka dzięki za namiary. Wybiorę się gdzies na pewno. A kiedy najlpeij robić te 3D/4D? tzn w którym tyg najlepiej wychodzą fotki?
do Kliniki Promienistej chodzi mojego męża bratowa i jest zadowolona.
Magnosia super wymyslił Twój;)
aanaa ja korzystam z kompa, więc otwieram w nowej karcie i pisze na bieżąco.. w życiu bym nie zapamiętała co której odp
aanaa, Lexie, stokrotka25, Magnosia, Kasia82, jaroszka, lili_madlen, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-71913.png -
nick nieaktualnyMisiowa wrote:onka 800g? No czym go karmisz Kochana?
uwierz mi, też zbierałam szczękę z podłogi jak to usłyszałam, szczególnie że 2,5 tygodnia temu ważył 450 g i brzuch miał nawet proporcjonalnie za mały. może się tak przejęłam, że psychiką go podtuczyłam, bo diety nie zmieniałamna marginesie, najlepsze jest to, że kość udową ma na 27t0d!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 16:32
estrella, Misiowa lubią tę wiadomość
-
moja lekarka tez mowiła, że najlepsze wychodzą ok 30-32 tygodnia, ale powiedziała, że jak dziecko będzie w polozeniu niezdjęciowym czyli buźką do pleców, albo rączkami pozakrywane to i tak żadnego zdjęcia nie będzie i spacery i cukierki juz tutaj raczej nie pomogą, dlatego powiedziała że taka posrednia opcja jest koło 26-28 tygodnia, gdzie jeszcze można się z dzidzią trochę dogadać
Misiowa lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Solenizantkom wiedźmaMaKota i jaroszka Wszystkiego Najlepszego !!!
Jesli mowa o przyrodzeniu naszych synkow to macie tu przyklad mojego :
14 tydzien
19 tydzien
Zdjecia w pozycji sedesowej
Musze sie zmobilizowac i ogarnac dom .Matko jak mi sie nie chce .Len chyba wygraWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 16:36
madu, nat_alia, Bąbelek, estrella, jaroszka, Misiowa, lili_madlen, Nynusia, agu258, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Hej kochane!
Solenizantka oczywiście życzę wszystkiego najlepszego i przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania;*
Polkosia brzusio masz prześliczny
Kasiu cały dzień pamiętałam o Tobie ale nie miałam jak wejść na forum GRATULUJĘ !!;* no i witam w gronie mamus noszących córeczki pod serduszkiem hihi
Oczywiście wszystkim wizytujacym gratuluję udanych wizyt i podgladania dzidziusiow. Macie super foty ja od 2 wizyt nie dostałam ani jednej fociszczesliwa_mamusia21, polkosia, Kasia82, jaroszka, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
Onka, to ja sie boje co dzis uslysze co do wagi, bo skoro rzekomo moja cora wazyla 2 tygodnie temu 730g, to ile będzie dzis?!
szczesliwa_mamusia21, Magnosia, onka, Misiowa, agu258 lubią tę wiadomość
-
Karina
piekne imie ! Mam tak na drugie i zawsze zalowalam ze jednak nie zostało to moim pierwszym imieniem , nie bylabym jedna z 10 Ań w klasie tylko jedna Karina ahhh
No super te fotki i gadzety tych naszych skarbow małych !
Natka koniecznie daj znakaCiekawe ktorej dzidzius osiagnie pierwszy 1KG
Ja niestety sie nie dowiem bo moj lekarz nie wazyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 16:58
-
Tylko się cieszyć, że dzieciaki tak rosną. Ja czekam do magicznej granicy przeżywalności (koniec 24 tygodnia).
szczesliwa_mamusia21, polkosia, estrella lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
szczesliwa_mamusia21 wrote:Karina
piekne imie ! Mam tak na drugie i zawsze zalowalam ze jednak nie zostało to moim pierwszym imieniem , nie bylabym jedna z 10 Ań w klasie tylko jedna Karina ahhh
No super te fotki i gadzety tych naszych skarbow małych !
O tak Karina to magiczne imie
To tez moja corka Carinaszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015