Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
jaroszka wrote:Dziewuszki kochane chciałam sie z Wami podzielić moim doswiadczeniem, temat dość wstydliwy, ale w końcu jesteśmy kobietami w ciazy, a tutaj możemy chyba gadać o wszystkim !
moze któraś tez ma problemy z zaparciami to skorzysta i jej pomogę : )
Od kilku dni miałam problem, a wczoraj to była masakra....czułam, ze mam to w pupie i nie mogłam zasnąć w nocy sie budzilsm, chodziłam do toalety siedziałam po pół godziny i nic....masakra
A zaznaczę, ze nim mi nie pomagało żadne śliwki, morele, płatki z mlekiem.....
Rano to samo i zeszłam na dół wzięłam jogurt naturalny wsypałem tam siemię lniane i musli, popilam kawa, ale prawdziwa z fusami i kobiety pogoniło mnie od razu.....i teraz jest super, nawet nie wiedziałam, ze mozna sie tak cieszyć z powodu kupy hehe....
Sorry jeżeli kogoś ta historia obrzydza lub wprawia w zakłopotanie i żenade, ale ja to naprawdę pisze z dobrej woli i z troski o Was moje internetowe koleżanki ;*
mnie niestety męczą hemoroidybiorę czopki i one trochę pomagają.
-
Jaroszka, wszystkiego najlepszego! Zdróweczka i spełnienia marzeń!
Dziewczynki, co za sprzęty! Co jeden to lepszy!Aż wierzyć mi się nie chce, że takie widoczne. Hehe, a co to będzie jak jeszcze urosną, co przecież nastąpi?
polkosia, madu, szczesliwa_mamusia21, jaroszka, Misiowa, agu258 lubią tę wiadomość
-
Wiedzmamakota wszystkiego najlepszego
estrella piekny brzusio
polkosia słodkie ciazowe sadełko
kasia82 gratuluje córusi
angella też przygotowania do slubu sprawiały mi maaaase radochytak ze ciesz sie tym bo niestety mija szybko
szczęsliwa_mamusia gratuleje syneczka !
misiowa kolejna dziewczynka w naszym gronie gratuluje
madu śłodki usmiechniety Leoś mały model !
agu258 udane zakupy i jeszcze ta cena :)jutro tez wybieram sie do tesco
my_dream gratuluje synka
Jesli chodzi o USG to także mam dopochwowe tzn teraz i dopochwowe i zwykłe a wczesniej tylko dopochwowemadu, szczesliwa_mamusia21, estrella, polkosia, agu258, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
Misiowa chyba Ty pytałaś o USG 3D Poznań ?
Ja się wybieram do Kliniki Promienistej tak koło 20 lipca własnie na 3D
A dziś na 16:00 wybieram sie tam także tam na połówkowe mimo że moj gin. prowadzący pomierzył wszystko 1.06 ale tam maja rewelacyjny sprzet i b.dobra jakość zdjec ew. filmowmam nadzieje ze i dziś bedzie duzo widać
Misiowa lubi tę wiadomość
-
Hey ale naskrobałyście
Ja zajadam banana, truskawki i nektarynki ahh pycha
Wiedzmamakotka i jaroszka wszystkiego najlepszego:*
Ja sisiorka synka pokaże za tydzień jak focie dostaniemy:)
Gratuluje chłopców i dziewczynek :*
My po glukozie, pierwsza godzina to tragedia, nawet krew z nosa poszła a ja sama w poczekalni....
Najpierw dwa wyniki po 93 a trzeci 123 hehe wczorajsza nutella dała o sobie znać chyba , ale musze z czekoladą prystopować :p
Maluszek po wypiciu tak szalał, że najwygodniej byłoby mi gdybym leżała:) paw był blisko, no tragedia, poprzednim razem tak źle nie było...znajoma z terminem na 27.09 tez miała ten test i ta która jutro zaczyna 20tc:/ w jednym dniu hmmm
Biore sie za obiad bo niedługo facet z pracy wracajaroszka, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
Kasiu, gratuluję córeczki!!!
W końcu się doczekałaś, już wiesz kogo nosisz pod sercem
Misiowa, gratuluję córeczki. No to teraz rozsypał się worek z dziewczynkami
Jaroszka wszystkiego najlepszego z okazji imienin!Zdrówka i szczęścia dla Ciebie i Twoich najbliższych!
Wiedźma ma kota - 100 lat, uśmiechu i dużo, dużo zdrowia dla Ciebie i Twojej rodzinki!
Polkosia, brzuszek ładny i widać, że to nie tłuszczyk tylko Klementysia
Estrella, Twój brzuszek też piękny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 13:34
estrella, agania, Lexie, Misiowa, Nynusia, jaroszka, agu258, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
nick nieaktualny
-
Och, zapomniałam:
My Dream, gratuluję Synka
Jak wchodzę po kilku godzinach, to mam problem, by wszystko zapamiętać. Przepraszam, jeśli jeszcze kogoś pominęłam.Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Hejj mamuśki
Ciężko Was nadrobić, ale co nieco przeczytałam.
my dream , stokrotka15 - gratuluję SYNKA
jaroszka, dobrze, że ta mieszanka Cię odblokowała
estrella, widzę, że mamy podobny brzuszek, tylko że u mnie to 20tydz
kasia 82 gratuluję CÓRECZKI
Piszę do Was i właśnie mi w brzuchu KTOŚ wierciUSG mamy pojutrze.
Weekend mi zleciał całkiem przyjemnie, nawet wymoczyłam na działce nóżki w basenie u teściówNatomiast ten weekend znowu działkowo się zapowiada, tyle że u moich rodziców. Szykujemy się na piątkowe przywitanie mojego bratanka z Chile
Mamuśka mi coś szepnęła, że brat kupił dwie pary skarpetek: różowe i niebieskie i mam wybrać
także zobaczymy co USG pokaże heehe. Tak myslę, że zrobię im psikusa wezmę dwa kolory, w końcu ten drugi przyda się na później
agania, Kasia82, Magnosia, BATTINKA, stokrotka25, estrella, jaroszka, agu258 lubią tę wiadomość
-
ja już po usg, z maleństem ok, waga 360g, tydzień temu było 260 g, to teraz maluchy tak szybko przybierają?
aanaa, madu, Kasia82, Magnosia, szczesliwa_mamusia21, Lexie, BATTINKA, Nynusia, stokrotka25, nat_alia, estrella, agaton, Lucy7, linka220, paula1, agu258 lubią tę wiadomość
-
stokrotka25 wrote:Witam dziewczyny, gratuluję udanych wizyt
Ja z innej beczki: wiecie jaką macie długość szyjki? Macie mierzoną na każdej wizycie? Bo ja po wczorajszej muszę iść założyć pessar, mam 2,6cm .., skróciła się ok pół cm. przez 3 tygodnie.
A i dzięki za informacje o wyprzedaży w Tesco:) Ja mogę jechać dopiero w niedzielę, ale może coś jeszcze się uchowa
Pozdrawiam!
Ja miałam skróconą do 33mm, i zrobił mi sie objaw lejka i już musiałam leżeć, na ostatniej wizycie szyjka miała już 35 mm i lekarz powiedział, że jest bardzo dobrze, ale nadal mam wiekszośc dnia polegiwać. Mówił też, że szyjka poniżej 25 nadaje się do chirurgicznej interwencji co pewnie oznaczało ten pessar. Mi lekarz zrobił USG dopochwowe dopiero jak w badaniu na fotelu coś mu się nie spodobało.
Co do ruchów to moje dziecko chyba nigdy nie śpi:)Czuje ją prawie cały dzień, a najbardziej wariuje wieczorem:)
-
Polkosia, dobrze, że dziewczyny wyżej napisały, że wstawiłaś brzuszek, bo nie zdążyłam nadrobić i bym pominęła. Tyle dziś piszecie. Opętało Was, czy co?
Brzuszek superowy, a ja już Ci pisałam, że żadna kobieta w ciąży nie jest gruba. Tego się trzymajmy.agania, BATTINKA, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Podziwiam Was, że się odnosicie do wypowiedzi dziewczyn zamieszczonych wcześniej, ja z moją sklerozą, nadrabiając 3-4 godz mojej nieobecności na forum musiałam sobie zapisać kto dziś ma urodziny i imieniny, bo już bym zapomniała złożyć życzenia
Jestem na etapie zapominania imion koleżanek z pracy, z którymi rozmawiam codziennieNie tyle, że nie pamiętam, ile mam wątpliwość czy to na pewno jej imię
po prostu wstydmadu, szczesliwa_mamusia21, jaroszka, agu258, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość