X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • madu Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosiu brzuszek piękny, wcale nie za gruby!:)

my dream gratuluje synka:)

Jak mi kawa przed ciąża pomagała, tak i teraz mi pomaga, pół na pół z mlekiem i biegnę pędem;)

polkosia lubi tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj, szczuplejsza to ja raczej od niewielu Was jestem :D 95 kg :D Ale dziękuję, miło słyszeć! Z wesela Wam ładniejsze wrzucę ;)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • agania Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrzucacie tutaj swoje fotki to i ja powinnam jakąś zrobić :P może dzisiaj to uczynię :) ale u mnie brzuszek maleńki jeszcze :)

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    my dream gratulacje synusia , mamy kolejnego mezczyzne <3

Aaaa my też mamy "prawdopodobnie" chłopaka jak to powiedział lekarz:) Bo pewny na 100% nie jest, ale tak mu się "wydaje". :) Nie wiem teraz czy się wstrzymać z zakupami czy ruszać :) Ogólnie cały czas mieliśmy przeczucie, że chłopak będzie :)

szczesliwa_mamusia21, estrella, Lexie, ola.321, lili_madlen, polkosia, Bąbelek, Misiowa, agaton, agu258, soraya lubią tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedzmaMaKota , rozszyfrowałam Cię ! To Twoja piekna syrenka na fb :)

Od razu wszystkiego najlepszego ! :* Mam nadzieje ze sie nie wyglupie i dobrze popatrzylam ale dzis chyba obchodzisz swoje urodziny ;>? :)

Stokrotko ja juz wiedzialam ze bedzie chlopak od 5 tygodnia :D I przeczucie nie zawiodlo , a nie znajac jeszcze plci poczynialam zakupy :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 12:26

stokrotka25, Misiowa lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to dodam jak mi coś urośnie ten brzuchol hihi narazie stanąl w miejscu

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0267d151f02b.jpg

Tak to ja :) i tak mam dziś urodziny :) dziękuję za życzenia :)

Ale powiem Wam w tajemnicy, że wydaje mi się, ze Sarna będzie dziewczynką bo jakby była chłopcem to by jej jajka wystawały :)

szczesliwa_mamusia21, estrella, onka, Lexie, ola.321, nat_alia, jaroszka, BATTINKA, Blondik, Nynusia, linka220, agu258 lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ze mnie detektyw ! :D

No dokladnie nic tam nie wystaje tez obstawiam Syrenke :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka Ja osobiście bym jednak zaczekala bo wiesz jednak i lekarze się mylą :)
    Ja od początku miałam przeczucie, że będzie babeczka i nie wiem czemu ale dalej takie lekkie w podświadomości mam, że lekarz się pomylił. Czekam do następnego usg i nie powiem nic źe znam płeć :) zobaczymy co powie bo niby nam siusiaka pokazał poprzedni lekarz i powiedział że nic się nie zmieni ale tak jakoś nam osobiście słabo to na siusiaka wyglądało hihi

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas np. Wyglądal siusiak o ile to jednak on jak jajka albo cipka z kropka nad mała... Powiedzcie jak te co mają mieć synkow widziały

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona tu jest mój siusiaczek na 100% ,
    nóżka i obok siusiaczek ,
    tak widać u mnie nie wiem czy wczoraj widzialaś to wkleje jeszcze raz

Tak wygladał w 14 tygodniu

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b81ed5e9121.jpg

a tak wczoraj

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d0da7fe0a19.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 12:33

Lexie lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po lewo bardziej nóżka a w środku siusiaczek i potem już jakby brzuchol twój???

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Dziś 10-ty więc wg Belly zostało dokładnie 4 m-ce do mojego porodu :D z tej okazji postanowiłam i ja pochwalić się moim brzuszkiem, oto on:

109fbf090300e43cmed.jpg

Kasia82 koleżanki też mi Jelp polecały więc pewnie coś w tym jest, ciekawi mnie tylko czy kapsułki się sprawdzą, ale widziałam, że w Carrefourze kosztują 18 zł więc to nie majątek, kupię i sprawdzę :)

Lojkalojka, Nynusia i Polkosia macie śliczne brzuszki, od razu widać, że ciążowe :)g

Misiowa to faktycznie beznadziejna lekarka Ci się trafiła, też byłabym niezadowolona gdyby ktoś w taki sposób zachowywał się w stosunku do mnie... ale najważniejsze, że dzidziuś zdrowy i rośnie :)

Natalia trzymam kciuki za siostrę i Stasia, życzę obojgu dużo zdrówka!

Co do ułożenia malucha to moja jest ułożona główkowo i kopniaki czuję w okolicy pępka, ostatnio zdziwiłam się, że tak wysoko :) zresztą wczoraj podczas wizyty jak ginka pokazywała mi kręgosłup to jechała od dołu brzucha do pępka właśnie i znów otworzyłam oczy ze zdumienia, że mój klopsik taki już długi <3

Madu śliczne zdjęcie :D maluszek taki kochany, do schrupania :)

Agu świetne zakupy, masz rację trzeba korzystać z okazji :)

Onka super, że wyniki wyszły dobrze, a maluch jaki duży :D super :)

Nenka2 ale super te body dla tatusiów, chyba zakupię takie dla swojego :P

My dream gratuluję synka :)

Wiedźma ma kota wszystkiego najlepszego! Zdrówka dla Ciebie i dla maluszka i bezproblemowego rozwiązania :)

Nadrobiłam zaległości więc teraz uciekam odkurzyć mieszkanie i zabieram się za obiad :)

szczesliwa_mamusia21, WiedźmaMaKota, Lexie, agania, ola.321, onka, jaroszka, lili_madlen, BATTINKA, polkosia, Blondik, Misiowa, Nynusia, agaton, linka220, agu258 lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Ty jesteś też ode mnie tydzień wyżej z ciąża to siusiaczek może być większy. Ja później odpale filmik na kompie z usg i pstrykne fotkę siusiaczka i Wam pokaże bo sama zglupialam normalnie i potrzebuje pomocy w rozszyfrowaniu, bp lekarka tydzień wcześniej powiedziała że siusiaka nie widzi ten że jest

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona dokladnie tak , wiercil sie ze nie dalo sie uchwycic dwoch nozek , wiec tak jak mowisz jedna nozka i obok siusiak :) Wyzej jest jeszcze zdjecie z 14 tyg. :)

Estrelaa piekny brzusio <3

estrella lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak widziałam :) Ja później Ci wrzucę fotkę mojego siusiaka a raczej syna mojego haha i sama mi powiesz bo serio potrzebuje pomocy bo zmieszana już jestem, na pewno siusiak u nas nie wygląda jak u Twojego syna! Chyba że on ma na prawdę ogromny sprzęt jak na dziecko małe hihi

Lexie lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wydaje mi sie, że siusiaka raczej na 90% na tym etapie nie da sie już pomylić z niczym innym. u mnie wyglądało to jednoznacznie. i myśle sobie, że gdyby to był chłopak to by od razu powiedziała.

http://www.baby2see.com/gender/external_genitals.html

na tej stronce sa zdjęcia, jak wyglądają narządy płciowe w róznych tygodniach. chyba binka, wstawiała ten sam link w któryms wątku.

21.10.2015 Leon <3
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moje wczoraj spało i nie chciało się nic ruszać, nawet jak skakałam i tańczyłam dziką lambadę, nic a nic... tylko 3 razy nogą i spanie dalej :D a jak wyszłam z gabinetu to dostało szału :)

Lexie lubi tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was! :)

Fajnie,że cieszycie sie z nowego mieszkanka razem ze mną,dziękuje za wszystkie miłe wpisy :):) juz się doczekać nie mogę!

Jaroszka dzieki za wpis o zaparciach bo mam je niestety tak jak i hemoroidy :(

Annggela co do obrączek to miałam podobną sytuację,pojechaliśmy po odbiór i okazało się,ze moja jest o cały rozmiar za mała chociaż wzór był klasyczny bez wzorów a paluszki nie spuchnięte.. okazało się,że pan się pomylił i poprawił mi ją na miejscu gratis :)

Gonia81 aptekę gemini naprawde mogę polecic,jest faktycznie taniej :)

Lojkalojka-tez mam jutro połówkowe :)

Misiowa-mam swojego lekarza,który robi 3d i 4d w Klinice Słonecznej w Poznaniu,sprzęt ma super,jestem bardzo zadowolona,mogę polecić Jego jak i drugą panią doktor z tej kliniki,która robiła mi prenatalne a jutro będę mieć u Niej połówkowe :) ps.gratuluję córeczki!!

Madu-Leoś prześliczny,taki słodki mam uśmiech..dobrze Mu u mamy :):) <3

Onka-gratuluję udanej wizyty!

Mydream-super wieści o synku!

Agu258-niebawem ślubujesz.. ale fajnie,chciałabym mieć to jeszcze przed sobą :) Pochwal się potem jak na przymiarce sukni!

Życzę samych przyjemnych chwil wszystkim dziś wizytującym!!! :)

Nat_alia-jeszcze raz,główka do góry!!!

Co to za głupi pomysł z tym nie lubię...

madu, onka, jaroszka, my dream, lojkalojka lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madu ale właśnie u mnie na polowkowym w 18t 5dniach powiedział że chłopak i pokazał niby jajka i siurka. Zaraz lukne to co wrzucilas, dzięki laski za pomoc :)

madu lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 987 988 989 990 991 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ