Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:my dream gratulacje synusia , mamy kolejnego mezczyzne
Aaaa my też mamy "prawdopodobnie" chłopaka jak to powiedział lekarz:) Bo pewny na 100% nie jest, ale tak mu się "wydaje".Nie wiem teraz czy się wstrzymać z zakupami czy ruszać
Ogólnie cały czas mieliśmy przeczucie, że chłopak będzie
szczesliwa_mamusia21, estrella, Lexie, ola.321, lili_madlen, polkosia, Bąbelek, Misiowa, agaton, agu258, soraya lubią tę wiadomość
-
WiedzmaMaKota , rozszyfrowałam Cię ! To Twoja piekna syrenka na fb
Od razu wszystkiego najlepszego ! :* Mam nadzieje ze sie nie wyglupie i dobrze popatrzylam ale dzis chyba obchodzisz swoje urodziny ;>?
Stokrotko ja juz wiedzialam ze bedzie chlopak od 5 tygodniaI przeczucie nie zawiodlo , a nie znajac jeszcze plci poczynialam zakupy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 12:26
stokrotka25, Misiowa lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0267d151f02b.jpg
Tak to jai tak mam dziś urodziny
dziękuję za życzenia
Ale powiem Wam w tajemnicy, że wydaje mi się, ze Sarna będzie dziewczynką bo jakby była chłopcem to by jej jajka wystawałyszczesliwa_mamusia21, estrella, onka, Lexie, ola.321, nat_alia, jaroszka, BATTINKA, Blondik, Nynusia, linka220, agu258 lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Stokrotka Ja osobiście bym jednak zaczekala bo wiesz jednak i lekarze się mylą
Ja od początku miałam przeczucie, że będzie babeczka i nie wiem czemu ale dalej takie lekkie w podświadomości mam, że lekarz się pomylił. Czekam do następnego usg i nie powiem nic źe znam płećzobaczymy co powie bo niby nam siusiaka pokazał poprzedni lekarz i powiedział że nic się nie zmieni ale tak jakoś nam osobiście słabo to na siusiaka wyglądało hihi
-
Zakrecona tu jest mój siusiaczek na 100% ,
nóżka i obok siusiaczek ,
tak widać u mnie nie wiem czy wczoraj widzialaś to wkleje jeszcze raz
Tak wygladał w 14 tygodniu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b81ed5e9121.jpg
a tak wczoraj
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d0da7fe0a19.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 12:33
Lexie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Dziś 10-ty więc wg Belly zostało dokładnie 4 m-ce do mojego poroduz tej okazji postanowiłam i ja pochwalić się moim brzuszkiem, oto on:
Kasia82 koleżanki też mi Jelp polecały więc pewnie coś w tym jest, ciekawi mnie tylko czy kapsułki się sprawdzą, ale widziałam, że w Carrefourze kosztują 18 zł więc to nie majątek, kupię i sprawdzę
Lojkalojka, Nynusia i Polkosia macie śliczne brzuszki, od razu widać, że ciążowe :)g
Misiowa to faktycznie beznadziejna lekarka Ci się trafiła, też byłabym niezadowolona gdyby ktoś w taki sposób zachowywał się w stosunku do mnie... ale najważniejsze, że dzidziuś zdrowy i rośnie
Natalia trzymam kciuki za siostrę i Stasia, życzę obojgu dużo zdrówka!
Co do ułożenia malucha to moja jest ułożona główkowo i kopniaki czuję w okolicy pępka, ostatnio zdziwiłam się, że tak wysokozresztą wczoraj podczas wizyty jak ginka pokazywała mi kręgosłup to jechała od dołu brzucha do pępka właśnie i znów otworzyłam oczy ze zdumienia, że mój klopsik taki już długi
Madu śliczne zdjęciemaluszek taki kochany, do schrupania
Agu świetne zakupy, masz rację trzeba korzystać z okazji
Onka super, że wyniki wyszły dobrze, a maluch jaki dużysuper
Nenka2 ale super te body dla tatusiów, chyba zakupię takie dla swojego
My dream gratuluję synka
Wiedźma ma kota wszystkiego najlepszego! Zdrówka dla Ciebie i dla maluszka i bezproblemowego rozwiązania
Nadrobiłam zaległości więc teraz uciekam odkurzyć mieszkanie i zabieram się za obiad
szczesliwa_mamusia21, WiedźmaMaKota, Lexie, agania, ola.321, onka, jaroszka, lili_madlen, BATTINKA, polkosia, Blondik, Misiowa, Nynusia, agaton, linka220, agu258 lubią tę wiadomość
-
No właśnie Ty jesteś też ode mnie tydzień wyżej z ciąża to siusiaczek może być większy. Ja później odpale filmik na kompie z usg i pstrykne fotkę siusiaczka i Wam pokaże bo sama zglupialam normalnie i potrzebuje pomocy w rozszyfrowaniu, bp lekarka tydzień wcześniej powiedziała że siusiaka nie widzi ten że jest
-
Tak widziałam
Ja później Ci wrzucę fotkę mojego siusiaka a raczej syna mojego haha i sama mi powiesz bo serio potrzebuje pomocy bo zmieszana już jestem, na pewno siusiak u nas nie wygląda jak u Twojego syna! Chyba że on ma na prawdę ogromny sprzęt jak na dziecko małe hihi
Lexie lubi tę wiadomość
-
wydaje mi sie, że siusiaka raczej na 90% na tym etapie nie da sie już pomylić z niczym innym. u mnie wyglądało to jednoznacznie. i myśle sobie, że gdyby to był chłopak to by od razu powiedziała.
http://www.baby2see.com/gender/external_genitals.html
na tej stronce sa zdjęcia, jak wyglądają narządy płciowe w róznych tygodniach. chyba binka, wstawiała ten sam link w któryms wątku.21.10.2015 Leon -
Witam Was!
Fajnie,że cieszycie sie z nowego mieszkanka razem ze mną,dziękuje za wszystkie miłe wpisyjuz się doczekać nie mogę!
Jaroszka dzieki za wpis o zaparciach bo mam je niestety tak jak i hemoroidy
Annggela co do obrączek to miałam podobną sytuację,pojechaliśmy po odbiór i okazało się,ze moja jest o cały rozmiar za mała chociaż wzór był klasyczny bez wzorów a paluszki nie spuchnięte.. okazało się,że pan się pomylił i poprawił mi ją na miejscu gratis
Gonia81 aptekę gemini naprawde mogę polecic,jest faktycznie taniej
Lojkalojka-tez mam jutro połówkowe
Misiowa-mam swojego lekarza,który robi 3d i 4d w Klinice Słonecznej w Poznaniu,sprzęt ma super,jestem bardzo zadowolona,mogę polecić Jego jak i drugą panią doktor z tej kliniki,która robiła mi prenatalne a jutro będę mieć u Niej połówkoweps.gratuluję córeczki!!
Madu-Leoś prześliczny,taki słodki mam uśmiech..dobrze Mu u mamy
Onka-gratuluję udanej wizyty!
Mydream-super wieści o synku!
Agu258-niebawem ślubujesz.. ale fajnie,chciałabym mieć to jeszcze przed sobąPochwal się potem jak na przymiarce sukni!
Życzę samych przyjemnych chwil wszystkim dziś wizytującym!!!
Nat_alia-jeszcze raz,główka do góry!!!
Co to za głupi pomysł z tym nie lubię...
madu, onka, jaroszka, my dream, lojkalojka lubią tę wiadomość