X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • madu Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosiu brzuszek piękny, wcale nie za gruby!:)

my dream gratuluje synka:)

Jak mi kawa przed ciąża pomagała, tak i teraz mi pomaga, pół na pół z mlekiem i biegnę pędem;)

polkosia lubi tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj, szczuplejsza to ja raczej od niewielu Was jestem :D 95 kg :D Ale dziękuję, miło słyszeć! Z wesela Wam ładniejsze wrzucę ;)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • agania Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrzucacie tutaj swoje fotki to i ja powinnam jakąś zrobić :P może dzisiaj to uczynię :) ale u mnie brzuszek maleńki jeszcze :)

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    my dream gratulacje synusia , mamy kolejnego mezczyzne <3

Aaaa my też mamy "prawdopodobnie" chłopaka jak to powiedział lekarz:) Bo pewny na 100% nie jest, ale tak mu się "wydaje". :) Nie wiem teraz czy się wstrzymać z zakupami czy ruszać :) Ogólnie cały czas mieliśmy przeczucie, że chłopak będzie :)

szczesliwa_mamusia21, estrella, Lexie, ola.321, lili_madlen, polkosia, Bąbelek, Misiowa, agaton, agu258, soraya lubią tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedzmaMaKota , rozszyfrowałam Cię ! To Twoja piekna syrenka na fb :)

Od razu wszystkiego najlepszego ! :* Mam nadzieje ze sie nie wyglupie i dobrze popatrzylam ale dzis chyba obchodzisz swoje urodziny ;>? :)

Stokrotko ja juz wiedzialam ze bedzie chlopak od 5 tygodnia :D I przeczucie nie zawiodlo , a nie znajac jeszcze plci poczynialam zakupy :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 12:26

stokrotka25, Misiowa lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to dodam jak mi coś urośnie ten brzuchol hihi narazie stanąl w miejscu

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0267d151f02b.jpg

Tak to ja :) i tak mam dziś urodziny :) dziękuję za życzenia :)

Ale powiem Wam w tajemnicy, że wydaje mi się, ze Sarna będzie dziewczynką bo jakby była chłopcem to by jej jajka wystawały :)

szczesliwa_mamusia21, estrella, onka, Lexie, ola.321, nat_alia, jaroszka, BATTINKA, Blondik, Nynusia, linka220, agu258 lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ze mnie detektyw ! :D

No dokladnie nic tam nie wystaje tez obstawiam Syrenke :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka Ja osobiście bym jednak zaczekala bo wiesz jednak i lekarze się mylą :)
    Ja od początku miałam przeczucie, że będzie babeczka i nie wiem czemu ale dalej takie lekkie w podświadomości mam, że lekarz się pomylił. Czekam do następnego usg i nie powiem nic źe znam płeć :) zobaczymy co powie bo niby nam siusiaka pokazał poprzedni lekarz i powiedział że nic się nie zmieni ale tak jakoś nam osobiście słabo to na siusiaka wyglądało hihi

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas np. Wyglądal siusiak o ile to jednak on jak jajka albo cipka z kropka nad mała... Powiedzcie jak te co mają mieć synkow widziały

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona tu jest mój siusiaczek na 100% ,
    nóżka i obok siusiaczek ,
    tak widać u mnie nie wiem czy wczoraj widzialaś to wkleje jeszcze raz

Tak wygladał w 14 tygodniu

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b81ed5e9121.jpg

a tak wczoraj

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d0da7fe0a19.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 12:33

Lexie lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po lewo bardziej nóżka a w środku siusiaczek i potem już jakby brzuchol twój???

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Dziś 10-ty więc wg Belly zostało dokładnie 4 m-ce do mojego porodu :D z tej okazji postanowiłam i ja pochwalić się moim brzuszkiem, oto on:

109fbf090300e43cmed.jpg

Kasia82 koleżanki też mi Jelp polecały więc pewnie coś w tym jest, ciekawi mnie tylko czy kapsułki się sprawdzą, ale widziałam, że w Carrefourze kosztują 18 zł więc to nie majątek, kupię i sprawdzę :)

Lojkalojka, Nynusia i Polkosia macie śliczne brzuszki, od razu widać, że ciążowe :)g

Misiowa to faktycznie beznadziejna lekarka Ci się trafiła, też byłabym niezadowolona gdyby ktoś w taki sposób zachowywał się w stosunku do mnie... ale najważniejsze, że dzidziuś zdrowy i rośnie :)

Natalia trzymam kciuki za siostrę i Stasia, życzę obojgu dużo zdrówka!

Co do ułożenia malucha to moja jest ułożona główkowo i kopniaki czuję w okolicy pępka, ostatnio zdziwiłam się, że tak wysoko :) zresztą wczoraj podczas wizyty jak ginka pokazywała mi kręgosłup to jechała od dołu brzucha do pępka właśnie i znów otworzyłam oczy ze zdumienia, że mój klopsik taki już długi <3

Madu śliczne zdjęcie :D maluszek taki kochany, do schrupania :)

Agu świetne zakupy, masz rację trzeba korzystać z okazji :)

Onka super, że wyniki wyszły dobrze, a maluch jaki duży :D super :)

Nenka2 ale super te body dla tatusiów, chyba zakupię takie dla swojego :P

My dream gratuluję synka :)

Wiedźma ma kota wszystkiego najlepszego! Zdrówka dla Ciebie i dla maluszka i bezproblemowego rozwiązania :)

Nadrobiłam zaległości więc teraz uciekam odkurzyć mieszkanie i zabieram się za obiad :)

szczesliwa_mamusia21, WiedźmaMaKota, Lexie, agania, ola.321, onka, jaroszka, lili_madlen, BATTINKA, polkosia, Blondik, Misiowa, Nynusia, agaton, linka220, agu258 lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Ty jesteś też ode mnie tydzień wyżej z ciąża to siusiaczek może być większy. Ja później odpale filmik na kompie z usg i pstrykne fotkę siusiaczka i Wam pokaże bo sama zglupialam normalnie i potrzebuje pomocy w rozszyfrowaniu, bp lekarka tydzień wcześniej powiedziała że siusiaka nie widzi ten że jest

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona dokladnie tak , wiercil sie ze nie dalo sie uchwycic dwoch nozek , wiec tak jak mowisz jedna nozka i obok siusiak :) Wyzej jest jeszcze zdjecie z 14 tyg. :)

Estrelaa piekny brzusio <3

estrella lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak widziałam :) Ja później Ci wrzucę fotkę mojego siusiaka a raczej syna mojego haha i sama mi powiesz bo serio potrzebuje pomocy bo zmieszana już jestem, na pewno siusiak u nas nie wygląda jak u Twojego syna! Chyba że on ma na prawdę ogromny sprzęt jak na dziecko małe hihi

Lexie lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wydaje mi sie, że siusiaka raczej na 90% na tym etapie nie da sie już pomylić z niczym innym. u mnie wyglądało to jednoznacznie. i myśle sobie, że gdyby to był chłopak to by od razu powiedziała.

http://www.baby2see.com/gender/external_genitals.html

na tej stronce sa zdjęcia, jak wyglądają narządy płciowe w róznych tygodniach. chyba binka, wstawiała ten sam link w któryms wątku.

21.10.2015 Leon <3
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moje wczoraj spało i nie chciało się nic ruszać, nawet jak skakałam i tańczyłam dziką lambadę, nic a nic... tylko 3 razy nogą i spanie dalej :D a jak wyszłam z gabinetu to dostało szału :)

Lexie lubi tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was! :)

Fajnie,że cieszycie sie z nowego mieszkanka razem ze mną,dziękuje za wszystkie miłe wpisy :):) juz się doczekać nie mogę!

Jaroszka dzieki za wpis o zaparciach bo mam je niestety tak jak i hemoroidy :(

Annggela co do obrączek to miałam podobną sytuację,pojechaliśmy po odbiór i okazało się,ze moja jest o cały rozmiar za mała chociaż wzór był klasyczny bez wzorów a paluszki nie spuchnięte.. okazało się,że pan się pomylił i poprawił mi ją na miejscu gratis :)

Gonia81 aptekę gemini naprawde mogę polecic,jest faktycznie taniej :)

Lojkalojka-tez mam jutro połówkowe :)

Misiowa-mam swojego lekarza,który robi 3d i 4d w Klinice Słonecznej w Poznaniu,sprzęt ma super,jestem bardzo zadowolona,mogę polecić Jego jak i drugą panią doktor z tej kliniki,która robiła mi prenatalne a jutro będę mieć u Niej połówkowe :) ps.gratuluję córeczki!!

Madu-Leoś prześliczny,taki słodki mam uśmiech..dobrze Mu u mamy :):) <3

Onka-gratuluję udanej wizyty!

Mydream-super wieści o synku!

Agu258-niebawem ślubujesz.. ale fajnie,chciałabym mieć to jeszcze przed sobą :) Pochwal się potem jak na przymiarce sukni!

Życzę samych przyjemnych chwil wszystkim dziś wizytującym!!! :)

Nat_alia-jeszcze raz,główka do góry!!!

Co to za głupi pomysł z tym nie lubię...

madu, onka, jaroszka, my dream, lojkalojka lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madu ale właśnie u mnie na polowkowym w 18t 5dniach powiedział że chłopak i pokazał niby jajka i siurka. Zaraz lukne to co wrzucilas, dzięki laski za pomoc :)

madu lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 987 988 989 990 991 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ