Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
onka wrote:nie no cos Ty, nie obrazam sie przeciez
ale na pewno dobrze bedzie wiedziec, jak usunac
ufff to dobrze, napisałam na kontakt do Belly z pytaniem jak to można usunąć, jak mi odpiszą to dam znać to wszystkie będziemy wiedziały bo takie pomyłki mogą się zdarzać
. Mogli przynajmniej opcję "nie lubię" zrobić w innym miejscu a nie w dotychczasowym "lubię".
Mam nadzieję że uda mi się to odkręcić! :*onka, estrella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny mam synka
ma już 434 g
nat_alia, onka, ZakręconaOna, agania, szczesliwa_mamusia21, stokrotka25, ola.321, polkosia, jaroszka, madu, Lexie, estrella, Magnosia, lili_madlen, BATTINKA, Bąbelek, lojkalojka, Lucy7, Nynusia, agaton, IviQ, linka220, agu258, paula1, soraya lubią tę wiadomość
-
Jak.Nie chciała Ci.płci podać? Co.to za.lekarz? :-o w szoku aż jestem. Przecież lekarze jak sami znają płeć to pytają czy rodzice chcą ja poznać czy nie i to Ty o.tym decydujesz a nie lekarz.
Co do szyjki Ja mam badana co miesiąc palcowo a raz miałam ostatnio usg dopochwowo robione u innej lekarki tylko do.sprawdzenia szyjki a później przez brzuch to.moja szyjka ma ponad 4,5 cm także jest dlugasna... Moja dzisiaj w 18 tc 5 dni miała 17 cm plus udka które mają 4 cm i plus lydeczkimniej więcej ma ok jak lekarz strzelał bo teraz ciężko.już określać wzrost 23 cm coś takiego.A ważyl w tym tyg 250 prawie g
paula1 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, wpadłam na chwilę, bo strzeliłam sobie szybko fotę "sadełka"
Wybaczcie brudne lustro
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0dd8d59c46a4.jpgola.321, WiedźmaMaKota, onka, jaroszka, szczesliwa_mamusia21, madu, ZakręconaOna, agania, stokrotka25, Lexie, estrella, Magnosia, nat_alia, annggela, meeegi1771, lili_madlen, BATTINKA, Blondik, Misiowa, Lucy7, lojkalojka, Nynusia, zetaaa, agaton, agu258, paula1, soraya lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dziewuszki kochane chciałam sie z Wami podzielić moim doswiadczeniem, temat dość wstydliwy, ale w końcu jesteśmy kobietami w ciazy, a tutaj możemy chyba gadać o wszystkim !
moze któraś tez ma problemy z zaparciami to skorzysta i jej pomogę : )
Od kilku dni miałam problem, a wczoraj to była masakra....czułam, ze mam to w pupie i nie mogłam zasnąć w nocy sie budzilsm, chodziłam do toalety siedziałam po pół godziny i nic....masakra
A zaznaczę, ze nim mi nie pomagało żadne śliwki, morele, płatki z mlekiem.....
Rano to samo i zeszłam na dół wzięłam jogurt naturalny wsypałem tam siemię lniane i musli, popilam kawa, ale prawdziwa z fusami i kobiety pogoniło mnie od razu.....i teraz jest super, nawet nie wiedziałam, ze mozna sie tak cieszyć z powodu kupy hehe....
Sorry jeżeli kogoś ta historia obrzydza lub wprawia w zakłopotanie i żenade, ale ja to naprawdę pisze z dobrej woli i z troski o Was moje internetowe koleżanki ;*szczesliwa_mamusia21, WiedźmaMaKota, ZakręconaOna, madu, stokrotka25, onka, Lexie, estrella, Magnosia, nat_alia, annggela, lili_madlen, BATTINKA, Blondik, Bąbelek, Misiowa, lojkalojka, Nynusia, agaton, linka220, agu258, soraya lubią tę wiadomość
-
my dream gratulacje synusia , mamy kolejnego mezczyzne
Polkosiu piekne Twoje "sadelko" ale mnie tym rozbawilas ! Masz sliczny brzuchol :*
Jaroszku mi ta historia bardzo sie spodobala ! Co prawda nie mam problemu z zaparciami ale z innymi rzeczami , wiec jak jakas mamusia ktora ma zaparcia sobie przeczyta to na pewno sie ucieszy ! Mnie to wcale nie wpedzilo w zaklopotanie
Ciesze sie ze taka mieszanka Ci pomoglapolkosia, jaroszka lubią tę wiadomość