Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
WiedźmaMaKota wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0267d151f02b.jpg
Tak to jai tak mam dziś urodziny
dziękuję za życzenia
Ale powiem Wam w tajemnicy, że wydaje mi się, ze Sarna będzie dziewczynką bo jakby była chłopcem to by jej jajka wystawały
Wszystkiego najlepszego!!Super zdjęcie
-
E za dużo mi to nie dało ta stronka bo kiedyś już takie coś widziałam, w tym problem że tu mega wyraźne a na usg takim nie pokażą ci w ten sposób płci żeby było aż tak wyraźnie widać no prócz szczęśliwej mamusi bo jej synek ma wielgachny sprzeciar haha widoczny jak najbardziej
pokaże wam później swoją fotkę ale szaleć nie będę, bd co bd zaczekam do następnego usgszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
madu wrote:dziewczyny spróbujcie kliknac lubię, powinno sie nie lubię skasować
nie działa, bo ja u onki się pierwsza ze wszystkich pomyliłam i nic się nie zmieniło, ale napisałam na kontakt Belly i czekam na odpowiedź to dam Wam znać jak to usunąć - jeżeli się da
. Widzę że pomyłek już trochę więcej jest... też nie wiem po co ta opcja i jeszcze w tym miejscu
.
-
Dziewczyny, ja już jestem po USG. Czekałam, czekałam i się doczekałam.
U nas będzie druga córcia. Moja mała tak liczyła na siostrę, że będzie przeszczęśliwa, jeszcze rano życzyła nam drugiej dziewczynki. ;)Pomiary potwierdzają termin porodu na 21.10., wszystkie z nich są mniej więcej w tym samym czasie - 20 tydz. 6 tydz., plus minus dwa dni. Tylko brzuszek o jakieś siedem dni większy. Mój mąż się śmiał, że tuczę dziecko.
Kolejne USG ok. 9 lipca, wtedy idziemy już ze starszą córcią na to trójwymiarowe.
Mam nadzieję, że większość z Was już zna płeć, a jeśli nie, to że poznacie lada dzień. Trzymam gorąco kciuki za wszystkie wizytujące! W wolnej chwili postaram się nadrobić, co naskrobałyście od rana.agania, onka, Lexie, madu, ola.321, szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, jaroszka, lili_madlen, polkosia, nat_alia, Magnosia, aanaa, Blondik, estrella, Bąbelek, Misiowa, Lucy7, lojkalojka, Nynusia, agaton, agaton, IviQ, linka220, agu258, paula1 lubią tę wiadomość
-
ola myślałam że może to cos da, na chłopski rozum:) Bez sensu faktycznie, że ktoś to umieścił w ogóle i w takim miejscu;/
Co do tych siusiaków to u nas wyglada to tak, że wątpliwości nie ma.
Szczesliwa mamusiu nasi mali mężczyźni są bezdyskusyjnie dobrze wyposażeniWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 13:16
Lexie, ola.321, szczesliwa_mamusia21, lili_madlen, nat_alia, Misiowa, Nynusia, agu258 lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Gratuluję córeczki
No u was to siusiorki no!
Nie wiem kurcze może i faktycznie synus będzie cieszę się bardzo na prawdęale.mam jakieś przeczucie dziwne że to mała dziewczynka rośnie od samego początku ciąży nawet teraz
szczesliwa_mamusia21, madu, Kasia82, agu258 lubią tę wiadomość
-
Chwalicie sie siusiakami swoich synków to i ja wkleję, tutaj raczej nie ma wątpliwości, prawda ?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e2e0fc5443d.jpg
Zdjęcia z 16 tygodniaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 13:27
my dream, szczesliwa_mamusia21, ola.321, lili_madlen, agania, polkosia, madu, nat_alia, Lexie, Blondik, Natka88, Misiowa, lojkalojka, agu258 lubią tę wiadomość
-
Kasia82 wrote:Dziewczyny, ja już jestem po USG. Czekałam, czekałam i się doczekałam.
U nas będzie druga córcia. Moja mała tak liczyła na siostrę, że będzie przeszczęśliwa, jeszcze rano życzyła nam drugiej dziewczynki. ;)Pomiary potwierdzają termin porodu na 21.10., wszystkie z nich są mniej więcej w tym samym czasie - 20 tydz. 6 tydz., plus minus dwa dni. Tylko brzuszek o jakieś siedem dni większy. Mój mąż się śmiał, że tuczę dziecko.
Kolejne USG ok. 9 lipca, wtedy idziemy już ze starszą córcią na to trójwymiarowe.
Mam nadzieję, że większość z Was już zna płeć, a jeśli nie, to że poznacie lada dzień. Trzymam gorąco kciuki za wszystkie wizytujące! W wolnej chwili postaram się nadrobić, co naskrobałyście od rana.
Kasiu gratulacje!!my dream lubi tę wiadomość