Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześc Kochane piękne słoneczny dzień u mnie spacer zaliczę z przyjemnością
Muszę zmienić sobie termin na belly bo liczy mi od OM a lekarz mowil ze przy cyklach dluzszych niz 28 liczyc mam od owulacji a nie @
I faktycznie zgadzałoby się wszystko... na kazdym USG wychodza mi 4 dni roznicy miedzy ciążą wg OM a wg USG
Martwilam sie ze moze dziecko za male... ale to nie w tym rzecz ponoć
Terminy wg OM sa dla cykli mega ksiązkowych, 28 dniowych z owulacja w 14 dniu a ja mialam owulację w 17/18 dniu cyklu wiec idealnie 3/4 dni opoznienia mam
Dzisiaj weszlam na wagę... na minusie mam 2 kg -
Pokażę Wam jakie łóżeczko nabyłam, celowo mobilne z kółkami zeby moc np na taras spokojnie je wytargac bo takie drewniane to ciężko No i moje dziewczyny się mocno poobijały w drewnianym łóżeczku (mimo ze mialam łóżeczko porzadne, Vox'a) - starsza rozwaliła usta, bo stojąc w łóżeczku podskakiwala i strzeliła brodą w barierkę przygryzając usta... młodsza walnęła nosem a jak byla maleńka wlozyla nózke miedzy szczebelki i przewrocila sie na brzuszek wykrecajac nóżkę w kolanie ja juz podziekuję za drewniany mebel musialabym chyba z kazdej strony poduchami wszystko oblozyc bo sam ochraniacz nie daje rady
Dokupię jakis super materac do tego łózeczka i bedzie mega
2 poziomy są, jest bezpieczne, mobline, ma przewijak i nne pierdoły no i kolor... z kolorem bylo ciężko mnie zadowolic a tu idealnie choc mogloby byc w szarosciach ale juz nie wybrzydzam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:14
angelstw, LillaMy, Lusia8998, Auro, Rutelka lubią tę wiadomość
-
Urocza, Może trzeba zdemaskowac trolla?
Ale naprodukowałyscie wieczorem jeszcze ja coś powiem o kp, bo bardzo podobnie również córkę odstawiłam stopniowo i ostatecznie jak dowiedziałam się o ciąży, czyli jak mała miała 7 i pół miesiąca. Strasznie walczyłam o kp najpierw ściągałam pokarm przez 3 miesiące, później mała jadła przez nakładki, po 4 miesiącach nauczyła się ssać pierś teraz już mam doświadczenie wiec mam nadzieje ze pójdzie łatwiej a wydawałoby się ze karmienie piersią przychodzi tak łatwo i naturalnie, przecież to biologia.... heh
Pozdrawiam koleżanki z południa Polski, ja pochodzę z małopolski
LillaMy lubi tę wiadomość
-
W sumie cz y jest jakiś trol czy nie.... nie znam się na tym i w sumie dla mnie nie robi to różnicy. Przecież nigdy nie wiemy kto jest po drugiej stronie?
Ja, póki co, jak mam jakieś wątpliwości czy po prostu chce się czymś podzielić - to piszę. Dostaję odpowiedź i wsparcie...czyli to na czym mi zależy...
Mam nadzieję, ze zwrotnie też potrafię coś komuś odpisać (na ile mam doświadczenie i możliwość)
Czyli jest ok. Na ludzi chorych i oszustów - nie mam wpływu.
Dziewczyny, dziś o 18.00 mam usg (pisze to z trzeci raz )
Denerwuję się...
Blu, angelstw, LillaMy, kkkaaarrr, Auro, Zetzet, Ibiza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pielegniarka_w_mundurze wrote:Tak się zastanawiam czy dobrze z mężem zrobiliśmy.
Oczywiście namówiła mnie siostra. Wyjazd nad nasze morze, pod koniec czerwca.
Wyjdzie 6 mc. Chyba tego nie przemyślałam, tyle godzin jechania. Kurcze, zaliczka wpłacona. Na początku roku oglądałam wycieczki do Grecji, fajną znalazłam. Mój mąż powiedział, żeby się wstrzymać z zaliczkami bo może w końcu się uda. Miał przeczucie
a Wy macie jakieś plany urlopowo-zwolnieniowe?
Jakbyśmy jednak dopisywały miasta to ja Wwa.
Druga połowa czerwca Chorwacja... samochodem w dodatku i z 3 dzieci (bo biorę jedno nie swoje) i psemangelstw, LillaMy lubią tę wiadomość
-
Anulka łóżeczko mega! Jasiek tez spi w turystycznym drewniane z racji tego ze bylo stare trzeszczalo mocno jak sie przekrecal i czesto sie wybudzal. A teraz w turystycznym nie mam obawy ze wlozy,noge w szczebelki a wiem ze robilby to nagminnie
-
Blu wrote:MMM 2016, trzymam kciuki za wizytę!
Osobiście wolę wiedzieć kto oszukuje....
Bez sensu -
pielegniarka_w_mundurze wrote:Tak się zastanawiam czy dobrze z mężem zrobiliśmy.
Oczywiście namówiła mnie siostra. Wyjazd nad nasze morze, pod koniec czerwca.
Wyjdzie 6 mc. Chyba tego nie przemyślałam, tyle godzin jechania. Kurcze, zaliczka wpłacona. Na początku roku oglądałam wycieczki do Grecji, fajną znalazłam. Mój mąż powiedział, żeby się wstrzymać z zaliczkami bo może w końcu się uda. Miał przeczucie
a Wy macie jakieś plany urlopowo-zwolnieniowe?
Jakbyśmy jednak dopisywały miasta to ja Wwa.
Ja bym jechala jesli wszystko bedzie wporzadku z Jaskiem w 33tc jechalam 350km do rodzicow na swieta -
Ja też miałam zarezerwowaną Chorwację od 15 sierpnia, ale u mnie odpada bo niewiadomo czy nie bede juz w szpitalu... ehhhh trudno - mój bąbelek najważniejszy . Wybierzemy sie pewnie gdzies tutaj niedaleko w lipcu hehe może wstąpimy do Wisły anelstw
LillaMy lubi tę wiadomość
-
inaa wrote:Ja też miałam zarezerwowaną Chorwację od 15 sierpnia, ale u mnie odpada bo niewiadomo czy nie bede juz w szpitalu... ehhhh trudno - mój bąbelek najważniejszy . Wybierzemy sie pewnie gdzies tutaj niedaleko w lipcu hehe może wstąpimy do Wisły anelstw
Zapraszam zorganizujemy spotkanie brzuszkow przy soczkuLillaMy lubi tę wiadomość
-
angelstw wrote:Anulka łóżeczko mega! Jasiek tez spi w turystycznym drewniane z racji tego ze bylo stare trzeszczalo mocno jak sie przekrecal i czesto sie wybudzal. A teraz w turystycznym nie mam obawy ze wlozy,noge w szczebelki a wiem ze robilby to nagminnie
Poki dziecko male to łóżeczko bedzie u nas na dole a tu mamy wyjscie do ogrodu wiec z łóżeczkiem z kółkach moge sobie spokojnie wyjechac na taras i dzieciaka polozyc spac na swiezym powietrzu na czym bardzo mi zalezyLillaMy lubi tę wiadomość
-
apropo trolli to zależy kim dla was jest trol. Ja jestem z założycielką takiego wątku na ovu bo miałam dość jak niektóre wyśmiewały się z dziewczyn które pytały o cos ... itp itd. Mamy tam świetną grupkę, dziewczyny są super.
LillaMy, antylopaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny