Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyszynszyl wrote:
EwelinaaKa ja dzisiaj byłam na kontrolnym zbadaniu TSH, wyniki jutro. Ogólnie ja zaczynałam ciążę z wynikiem 4,2, ale ft4 w normie więc teraz już tylko tsh mam badać co 4 tygodnie i ewentualnie korygować dawkę leku. U kobiet w ciąży powinno być poniżej 2,5 więc jeśli ft4 będziesz miała w normie to możliwe, że nie będziesz musiała przyjmować leków (mój endokrynolog twierdzi, że wg niego jeśli ft4 jest w normie i tsh (do 4,2) to niekoniecznie trzeba podawać leki, ale nie będzie się kłócił z profesorami ). I w ciąży tsh lubi sobie poszaleć podobno, więc to nie do końca jest wykładnik
monami lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blu wrote:Aaa przypadkiem zobaczyłam, że już przegoniłyśmy wrześniówki 2016 w liczbie stron na naszym wątku! Brawo MY!
Zdrowych brzuchów życze ... a czemu Wy macie nowy watek??? -
nick nieaktualny
-
Anoolka wrote:Mizzelka ja biorę prenatal uno,tam jest kwas, jod, wit b6 i b12 i wit D ale się zastanawiam czy skoro karmię to nie powinny być to witaminy dla bardziej zaawansowanej ciąży, jak myślisz?
No właśnie ja też jestem na prenatalu uno. tam jest też imbir, pomaga na mdłości (na mnie przynajmniej podziałało)Maminka223 -
Kochane widzę że niektóre zawiodły się na mnie jako założycielce wątku. Niestety aktualizacja wiadomości kilka razy dziennie po prostu nie na moje możliwości. Dwójka dzieci, do tego dom na głowie i złe samopoczucie nie pozwalały na codzienne uaktywnianie się, Powodzenia na nowym wątku...Czytam Was codziennie... Trzymajcie się ciepło...
-
a.badziak wrote:Kochane widzę że niektóre zawiodły się na mnie jako założycielce wątku. Niestety aktualizacja wiadomości kilka razy dziennie po prostu nie na moje możliwości. Dwójka dzieci, do tego dom na głowie i złe samopoczucie nie pozwalały na codzienne uaktywnianie się, Powodzenia na nowym wątku...Czytam Was codziennie... Trzymajcie się ciepło...
-
nick nieaktualnykontynuacja tego wątku na wątku Październikowe Mamusie 2016
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/pazdziernikowe-mamusie-2016,9695.html
a.badziak co ty gadasz, nikt się nie zawiódł... rozumiem, że nie masz czasu... ja nie mam dzieci, jestem na zwolnieniu, więc mogę ogarniać listę, choć nie powiem, roboty co nie miara, bo trzeba czytać każdy post. Czasem jak wejdę po całym dniu nieobecności, to mam do przeczytania kilka stron.
a.badziak bądź z nami, cieszymy się, że jesteś, dawaj znać co u Ciebie.
Chodź na nowy wątek. -
nick nieaktualny
-
Witam serdecznie wszystkie październikowe mamusie Chciałam się z Wami podzielić moja historią. A więc 2 kreski pojawiły się 16.02, a potwierdzone przez lekarza 08.03,czyli najlepszy dzień kobiet w moim życiu, obecnie jestem w 8tygodniu od OM.,czyli 6tygodni ma maleństwo, jestem bardzo szczęśliwa,gdyż we wrześniu zeszłego roku ponieslismy stratę.Mam nadzieję że w tym wypadku będzie wszystko dobrze. Pozdrawiam Was serdecznie
[*] Nasze kochane Maleństwo [*] -