Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiaa trzymam kciuki - ja też mam jutro wizytę to nasz wielki dzień
zetzet - to musi być wspaniałe uczucie, wyślij nam jakąś fotkę jak masz
Evee - gratuluję udanej wizyty, też marzy mi się usłyszeć serducho!
Visenna - powroty do pracy są straszne...doskonale wiem co czujesz. Ja wróciłam w zeszły czwartek i czuje się jak nie ten człowiek. Mam na wszystko wyrąbane myślę tylko o maluchu i jestem ciekawa co tam naskrobałyście...
Dziewczyny ja poukładałam sobie w głowie to co pisałyście na temat mojego pójścia na L4. Szkoda mi nerwów, ciągłego wkurw... się w pracy. To nie jest wskazane w obecnym stanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 19:17
-
nick nieaktualnypielegniarka_w_mundurze wrote:Medicover na Pradze. Dr. O.M. Tylko USG tam robi.
Sprawdziłam go od razu jak napisałaś na stronie Medicover. Jest. Tylko jeden od usg ma inicjały M.O. Popatrzyłam na opinie na znany lekarz - dużo opinii jest negatywnych podobnych do twoich doświadczeń. Mam nadzieję, że nigdy nawet przypadkiem do niego nie trafię. Masakra, jak tak można potraktować pacjentkę. Nawet jeśli nic nie widział (bo się g*wno zna), to są delikatniejsze sposoby na przekaznie złych wieści. Dobrze, że w Medicover się na nim poznali, bo skoro lekarka zobaczyła, kto Ci robił usg, natychmiast zleciła kolejne. -
szynszyl wrote:Przyszła do mnie paczuszka z olejami. Kokos- jak zawsze oszałamiająco piękny, migdal bardzo subtelny, ale masełko shea pachnie trochę inaczej niż się spodziewałam, może dlatego, że w balsamie jaki miałam z masłem shea były też inne składniki i wkręciłam sobie, że tak pachnie
ADRENALINA, ZETZET, PIELĘGNIARKA - GRATULACJE!!
Na te cholerne mdłości jest preparat imbirowy MAMARIN MAMMA
Już nie łapie kogo mdli MIZZELKA? OLA_85 ?
Mam problemy z koncentracją zakręcona jestem odkąd noszę w sobie maleństwo
Tarczyce oczywiście zbadam we własnym zakresie
Ale jazda z tym lekarzem z Medicover'a, jestem w szoku że tacy w ogole przyjmująadrenalina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rutelka wrote:Sprawdziłam go od razu jak napisałaś na stronie Medicover. Jest. Tylko jeden od usg ma inicjały M.O. Popatrzyłam na opinie na znany lekarz - dużo opinii jest negatywnych podobnych do twoich doświadczeń. Mam nadzieję, że nigdy nawet przypadkiem do niego nie trafię. Masakra, jak tak można potraktować pacjentkę. Nawet jeśli nic nie widział (bo się g*wno zna), to są delikatniejsze sposoby na przekaznie złych wieści. Dobrze, że w Medicover się na nim poznali, bo skoro lekarka zobaczyła, kto Ci robił usg, natychmiast zleciła kolejne.
-
nick nieaktualny
-
Rutelka ja kupiłam m.in. takie oleje:
http://allegro.pl/luksusowy-olej-kokosowy-nierafinowany-300-ml-i5004404795.html
http://allegro.pl/maslo-shea-nierafinowane-100-organiczne-300-ml-i5008165153.html
http://allegro.pl/show_item.php?item=5377466101
zamierzam stosować jako balsam do ciała, co by zapobiec ewentualnym rozstępom i na włosy, bo mam manie na punkcie dbania o nie i lubię sobie je olejować
Rutelka lubi tę wiadomość
-
Bąbel ma 4,1mm, jego mieszkanko, tj. pecherzyk 2,6cm. Wymiary są zgodne z 6t1d (a dziś jest 6t0d), więc idealnie. Serduszko pika. Doktorek nie znalazł żadnego niepokojącego źródła plamienia. Mam się przestać denerwować bo to nam teraz najbardziej szkodzi i żyć spokojnie i oszczędnie. Byłam tak zdenerwowana, że zapomniałam wziąć zdjęcia. Dalej mam tętno 200, ale cieszę się ogromnie.
LillaMy, Basia1771, Jacqueline, Blu, Zetzet, kehlana_miyu, MMM2016, Limerikowo, vella, Visenna, Sunflower, Sylwia_i_Niki, Dea28, Anoolka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykkkaaarrr wrote:Bąbel ma 4,1mm, jego mieszkanko, tj. pecherzyk 2,6cm. Wymiary są zgodne z 6t1d (a dziś jest 6t0d), więc idealnie. Serduszko pika. Doktorek nie znalazł żadnego niepokojącego źródła plamienia. Mam się przestać denerwować bo to nam teraz najbardziej szkodzi i żyć spokojnie i oszczędnie. Byłam tak zdenerwowana, że zapomniałam wziąć zdjęcia. Dalej mam tętno 200, ale cieszę się ogromnie.
No to super kkkaaarrr Boże jakie dobre wieści. Radocha. -
A tak z innej beczki...jak Wasi Panowie żyją z tą myślą? U mnie mam wrażenie ze wow było podczas kiedy się dowiedział że są dwie kreski a teraz już jak gdyby nic zero przeżywania tego wszystkiego ze mną. Ja tu wychodzę z siebie przed jutrzejsza wizyta a on martwi się jakie formalności ma do załatwienia w związku z założeniem biznesu. Jestem zła i mi przykro.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 19:56
-
Kkkaaarrr - GRATULACJE Doktorek ma rację, nie denerwuj się Jej tak si cieszę strasznie, że wszystko dobrze12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Mam trochę takie pytanie wybiegające w czasie trochę, dziewczyny jak to w późniejszej ciąży jest z butami na obcasie? ciężko się chodzi?
Basia mój mąż cały czas jest aktywny, pyta się o mnóstwo rzeczy i ogólnie strasznie o mnie dba, ale to może dlatego, że się długo staraliśmyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 19:59
-
szynszyl wrote:Mam trochę takie pytanie wybiegające w czasie trochę, dziewczyny jak to w późniejszej ciąży jest z butami na obcasie? ciężko się chodzi?
Basia mój mąż cały czas jest aktywny, pyta się o mnóstwo rzeczy i ogólnie strasznie o mnie dba, ale to może dlatego, że się długo staraliśmy
My się staraliśmy ponad 3 lata. Nie wiem co myśleć. Mam wrażenie że teraz to zły moment bo on ma co innego na głowie.Tak mi smutno bo się tak bardzo cieszę wiem że jeszcze nie ma tej pewności ale i tak po 3 latach zobaczyć dwie kreski...tak bardzo to przeżywam i czuję że nie mam wsparcia. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:06
Basia1771, szynszyl, adrenalina, Jacqueline, Rutelka, Blu, kkkaaarrr, kehlana_miyu, LillaMy, marti_88, Limerikowo, Sunflower, lu.iza, Sylwia_i_Niki, Asia_08, Dea28, Anoolka lubią tę wiadomość
-
Zetzet śliczniutkie
Basia, przykro mi, Panowie jakoś inaczej to wszystko czują i są wzrokowcami, może jak będzie widać tą ciążę to bardziej się zaangażuje a na pewno Twój ukochany teraz kombinuje jak zapewnić Wam i dziecku jak najlepsza przyszłość!