X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2016
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2016

Oceń ten wątek:
  • Visenna Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evee wrote:
    A co do lekarzy z Warszawy , to ja mogę polecić , chodzę rownież z polecenia :) do świetnego specjalisty i przede wszystkim świetnego człowieka , wiem ze on będzie rownież odbierał moj poród , jest rownież na znany lekarz można poczytać opinie , jak któraś chce to podam :)

Podaj, podaj... :)

Pielęgniarka - dobrze by było gdybyś też podała nazwisko tego konowała. Przed takimi ludźmi trzeba ostrzegać.

Wróciłam z pracy i nadrobiłam wszystko. Gratuluję serduszek i dobrych wieści, mam nadzieję, że to nie ostanie na dziś :) Niestety na indywidualne wyróżnienia nie mam siły :|

Kropek nie polubił pracy. Mdłości 3x mocniejsze, ból brzucha, zawroty i przywitałam się dziś dwukrotnie z kibelkiem. Ech.
    Idę umierać dalej!

Miłego wieczoru! :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 18:23

oar8vfxmctme5m5e.png
    PCOS + NT + IO + hiperinsulinemia + hiperprolaktynemia. I poronienie.
  • Ola_85 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blu wrote:
    Zetzet - to musi być ekstra zobaczyć dwa małe serduszka :) gratuluję!

Pielęgniarka - tez czytam i nie wierzę w to co Ci się przytrafiło. Nie ma tego lekarza na "znanym lekarzu"? Jak nie jestem złośliwa, tak chyba napisała bym o nim kilka słów ku przestrodze innych...
    ja bym napisala skarge na tego lekarza,to twoje zycie i zdrowie nie mozna tak podchodzic do pacjenta.

km5s8ribs34fnes6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evee wrote:
    Dziewczyny , mam znów dobre wieści .... u mnie 7 tydzień , drugi dzień , i całe 11 mm szczęścia z pięknym serduszkiem , usłyszeć bicie serca - nie do opisania !!! Mam juz kartę ciąży , badania wyszły prawidłowo , jestem przeszczęśliwa ; ) miałam tez pierwsze usg przez brzuch :) termin porodu 10.10.2016

Super!!!!!!! Gratulacje. :) Wpisuję na listę i aktualizuję ją. :)

• Ola_85 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Visenna wrote:
    Wróciłam z pracy i nadrobiłam wszystko. Gratuluję serduszek i dobrych wieści, mam nadzieję, że to nie ostanie na dziś :) Niestety na indywidualne wyróżnienia nie mam siły :|

Kropek nie polubił pracy. Mdłości 3x mocniejsze, ból brzucha, zawroty i przywitałam się dziś dwukrotnie z kibelkiem. Ech.
    Idę umierać dalej!

Miłego wieczoru! :*
    ja mialam jedno przytulanie z kibelkiem :( a mdli mnie tragicznie.

km5s8ribs34fnes6.png
  • Jacqueline Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evee - gratulacje :) :)

Kkkaaarrr - daj koniecznie znać po wizycie :) Jakoś późnym popołudniem miałaś mieć, tak? Trzymam kciuki :)

12.12.2017 - jestem :D Izabela, 55cm i 4450g :)
    Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g :)
    Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
    Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
    Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
    Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
  • szynszyl Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciężko za Wami nadążyć :)ale doczytałam.

Pielegniarko super wieści, ale ten lekarz chyba się minął z powołaniem!

EwelinaaKa ja dzisiaj byłam na kontrolnym zbadaniu TSH, wyniki jutro. Ogólnie ja zaczynałam ciążę z wynikiem 4,2, ale ft4 w normie więc teraz już tylko tsh mam badać co 4 tygodnie i ewentualnie korygować dawkę leku. U kobiet w ciąży powinno być poniżej 2,5 więc jeśli ft4 będziesz miała w normie to możliwe, że nie będziesz musiała przyjmować leków (mój endokrynolog twierdzi, że wg niego jeśli ft4 jest w normie i tsh (do 4,2) to niekoniecznie trzeba podawać leki, ale nie będzie się kłócił z profesorami ). I w ciąży tsh lubi sobie poszaleć podobno, więc to nie do końca jest wykładnik :)

Dziewczyny gratuluje serduszek !

dzisiaj naszedł mnie taki mały strach, po tych forumowych wydarzeniach, czy z moim maluszkiem jest wszystko ok, bo tak z dnia na dzień zostaje na samym końcu wizyt u lekarza :) kolejna dopiero 7 marca, ale w sumie jak ma być dobrze to będzie nawet wtedy :)

Rutelka świetna robota z tą listą, widać dużo pracy w to wkładasz, dobrze,że jesteś :)

Rutelka, EwelinaaKa lubią tę wiadomość

3jgx3e3kscbj73hd.png
  • Ola_85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evee wrote:
    A co do lekarzy z Warszawy , to ja mogę polecić , chodzę rownież z polecenia :) do świetnego specjalisty i przede wszystkim świetnego człowieka , wiem ze on będzie rownież odbierał moj poród , jest rownież na znany lekarz można poczytać opinie , jak któraś chce to podam :)
    gdzie przyjmuje??

km5s8ribs34fnes6.png
  • Visenna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_85 wrote:
    ja mialam jedno przytulanie z kibelkiem :( a mdli mnie tragicznie.

Do tyłka te czułości, co :)? Ale biorę to za dobrą monetę i mam nadzieję, że to dobry znak :)

oar8vfxmctme5m5e.png
  • Evee Przyjaciółka

Wysłany: 24 lutego 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy można na tym forum podać nazwiska lekarzy i klinik ? Jeśli tak to napisze tylko mnie upewnijcie :)

16.09.15 3 puste jaja plodowe [*] [*] [*]
    Jeszcze bedzie przepięknie ....!
    w57vs65g5x1yfrve.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evee wrote:

ja chcę, może być na priv... a gdzie przyjmuje i ile kosztuje wizyta?

• Ola_85 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czy wy tez macie dziwny posmak w buzi??nawet po zjedzeniu nie mija.

km5s8ribs34fnes6.png
  • Visenna Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evee wrote:
    Czy można na tym forum podać nazwiska lekarzy i klinik ? Jeśli tak to napisze tylko mnie upewnijcie :)

Ja nie widzę przeciwwskazań, ale jeśli jednak nie można to poproszę na priv także :) Dziękuje.

oar8vfxmctme5m5e.png
  • Sylwusia100 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pielęgniarka współczuję przeżyć a teraz sobie odpocznij.
    Dziewczyny gratuluję serduszek ja idę w piątek na pierwsze usg i bardzo się denerwuje.

Mój Aniołek kochany - 04.07.2015
    bfarxzdvpbfijpi5.png
    f2wlpx9ioedyej73.png
  • szynszyl Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszła do mnie paczuszka z olejami. Kokos- jak zawsze oszałamiająco piękny, migdal bardzo subtelny, ale masełko shea pachnie trochę inaczej niż się spodziewałam, może dlatego, że w balsamie jaki miałam z masłem shea były też inne składniki i wkręciłam sobie, że tak pachnie XD

3jgx3e3kscbj73hd.png
  • Ibiza Ekspertka

Wysłany: 24 lutego 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szynszyl, nie jestes ostatnia, ja ide dopiero na wizyte za miesiac, dokladnie 24.03...i wtedy bedzie pierwsze USG ;)

https://www.maluchy.pl/li-72797.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po wizycie miałam ankietę do wypełnienia. Ulało mi się wszystko.

• Ibiza Ekspertka

Wysłany: 24 lutego 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adrenalina, evee gratulacje serduszek :):)!

https://www.maluchy.pl/li-72797.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiaa.. wrote:
    Jejku nie wiem co napisac ,czytam to juz 2 raz i mnie zatyka...nie oddycham :( Oczywiscie jestem szczesliwa zarówno tak jak i Ty :) ale o kurcze dochodzi do mnie ta swiadomosc jak taki konował może zniszczyc "życie" i psychike kobiety..Dbaj o siebie nie martw się :)

P.s z jakiego miasta jestes ??kojarze,że z Warszawy jeżeli tak to na jakiej dzielnicy miałas to badanie u tego konowała? Nie chciałabym do niego trafić przez przypadek

Medicover na Pradze. Dr. O.M. Tylko USG tam robi.

• Evee Przyjaciółka

Wysłany: 24 lutego 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisze , najwyżej będzie spam :)

Od 2 lat chodzę do dr Leszka Lewandowskiego , przyjmuje prywatnie w pro life na saskiej, w unicare na wilanowie , i jest lekarzem w szpitalu medicover na wilanowie , oraz pracuje w instytucie matki i dziecka na kasprzaka, ja chodzę i na saską i do unicare i tam zawsze 150 zł , tylko w medicover w szpitalu wizyta chyba 190 zł bo on nie jest w abonamencie przychodni tylko szpitalu , jest uwielbiany i oblegany przez pacjentki :)

Z polecenia bylam rownież na jednej wizycie u dr Krzysztofa panczesnika , wypadł równie kompetentnie , przyjmuje w unicare i w centrum damiana .

Obaj są na znany lekarz .

Rutelka lubi tę wiadomość

16.09.15 3 puste jaja plodowe [*] [*] [*]
    Jeszcze bedzie przepięknie ....!
    w57vs65g5x1yfrve.png
  • szynszyl Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ibiza musisz mieć anielską cierpliwość :D ja będę mieć drugie usg i już mnie trochę nosi :)

3jgx3e3kscbj73hd.png
‹‹ 158 159 160 161 162 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ