Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Evee wrote:A co do lekarzy z Warszawy , to ja mogę polecić , chodzę rownież z polecenia do świetnego specjalisty i przede wszystkim świetnego człowieka , wiem ze on będzie rownież odbierał moj poród , jest rownież na znany lekarz można poczytać opinie , jak któraś chce to podam
Podaj, podaj...
Pielęgniarka - dobrze by było gdybyś też podała nazwisko tego konowała. Przed takimi ludźmi trzeba ostrzegać.
Wróciłam z pracy i nadrobiłam wszystko. Gratuluję serduszek i dobrych wieści, mam nadzieję, że to nie ostanie na dziś Niestety na indywidualne wyróżnienia nie mam siły
Kropek nie polubił pracy. Mdłości 3x mocniejsze, ból brzucha, zawroty i przywitałam się dziś dwukrotnie z kibelkiem. Ech.
Idę umierać dalej!
Miłego wieczoru! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 18:23
-
Blu wrote:Zetzet - to musi być ekstra zobaczyć dwa małe serduszka gratuluję!
Pielęgniarka - tez czytam i nie wierzę w to co Ci się przytrafiło. Nie ma tego lekarza na "znanym lekarzu"? Jak nie jestem złośliwa, tak chyba napisała bym o nim kilka słów ku przestrodze innych... -
nick nieaktualnyEvee wrote:Dziewczyny , mam znów dobre wieści .... u mnie 7 tydzień , drugi dzień , i całe 11 mm szczęścia z pięknym serduszkiem , usłyszeć bicie serca - nie do opisania !!! Mam juz kartę ciąży , badania wyszły prawidłowo , jestem przeszczęśliwa ; ) miałam tez pierwsze usg przez brzuch termin porodu 10.10.2016
Super!!!!!!! Gratulacje. Wpisuję na listę i aktualizuję ją. -
Visenna wrote:Wróciłam z pracy i nadrobiłam wszystko. Gratuluję serduszek i dobrych wieści, mam nadzieję, że to nie ostanie na dziś Niestety na indywidualne wyróżnienia nie mam siły
Kropek nie polubił pracy. Mdłości 3x mocniejsze, ból brzucha, zawroty i przywitałam się dziś dwukrotnie z kibelkiem. Ech.
Idę umierać dalej!
Miłego wieczoru! :* -
Evee - gratulacje
Kkkaaarrr - daj koniecznie znać po wizycie Jakoś późnym popołudniem miałaś mieć, tak? Trzymam kciuki12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
ciężko za Wami nadążyć :)ale doczytałam.
Pielegniarko super wieści, ale ten lekarz chyba się minął z powołaniem!
EwelinaaKa ja dzisiaj byłam na kontrolnym zbadaniu TSH, wyniki jutro. Ogólnie ja zaczynałam ciążę z wynikiem 4,2, ale ft4 w normie więc teraz już tylko tsh mam badać co 4 tygodnie i ewentualnie korygować dawkę leku. U kobiet w ciąży powinno być poniżej 2,5 więc jeśli ft4 będziesz miała w normie to możliwe, że nie będziesz musiała przyjmować leków (mój endokrynolog twierdzi, że wg niego jeśli ft4 jest w normie i tsh (do 4,2) to niekoniecznie trzeba podawać leki, ale nie będzie się kłócił z profesorami ). I w ciąży tsh lubi sobie poszaleć podobno, więc to nie do końca jest wykładnik
Dziewczyny gratuluje serduszek !
dzisiaj naszedł mnie taki mały strach, po tych forumowych wydarzeniach, czy z moim maluszkiem jest wszystko ok, bo tak z dnia na dzień zostaje na samym końcu wizyt u lekarza kolejna dopiero 7 marca, ale w sumie jak ma być dobrze to będzie nawet wtedy
Rutelka świetna robota z tą listą, widać dużo pracy w to wkładasz, dobrze,że jesteśRutelka, EwelinaaKa lubią tę wiadomość
-
Evee wrote:A co do lekarzy z Warszawy , to ja mogę polecić , chodzę rownież z polecenia do świetnego specjalisty i przede wszystkim świetnego człowieka , wiem ze on będzie rownież odbierał moj poród , jest rownież na znany lekarz można poczytać opinie , jak któraś chce to podam
-
nick nieaktualnyEvee wrote:A co do lekarzy z Warszawy , to ja mogę polecić , chodzę rownież z polecenia do świetnego specjalisty i przede wszystkim świetnego człowieka , wiem ze on będzie rownież odbierał moj poród , jest rownież na znany lekarz można poczytać opinie , jak któraś chce to podam
ja chcę, może być na priv... a gdzie przyjmuje i ile kosztuje wizyta? -
Evee wrote:Czy można na tym forum podać nazwiska lekarzy i klinik ? Jeśli tak to napisze tylko mnie upewnijcie
Ja nie widzę przeciwwskazań, ale jeśli jednak nie można to poproszę na priv także Dziękuje.
-
Przyszła do mnie paczuszka z olejami. Kokos- jak zawsze oszałamiająco piękny, migdal bardzo subtelny, ale masełko shea pachnie trochę inaczej niż się spodziewałam, może dlatego, że w balsamie jaki miałam z masłem shea były też inne składniki i wkręciłam sobie, że tak pachnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykasiaa.. wrote:Jejku nie wiem co napisac ,czytam to juz 2 raz i mnie zatyka...nie oddycham Oczywiscie jestem szczesliwa zarówno tak jak i Ty ale o kurcze dochodzi do mnie ta swiadomosc jak taki konował może zniszczyc "życie" i psychike kobiety..Dbaj o siebie nie martw się
P.s z jakiego miasta jestes ??kojarze,że z Warszawy jeżeli tak to na jakiej dzielnicy miałas to badanie u tego konowała? Nie chciałabym do niego trafić przez przypadek
Medicover na Pradze. Dr. O.M. Tylko USG tam robi. -
Napisze , najwyżej będzie spam
Od 2 lat chodzę do dr Leszka Lewandowskiego , przyjmuje prywatnie w pro life na saskiej, w unicare na wilanowie , i jest lekarzem w szpitalu medicover na wilanowie , oraz pracuje w instytucie matki i dziecka na kasprzaka, ja chodzę i na saską i do unicare i tam zawsze 150 zł , tylko w medicover w szpitalu wizyta chyba 190 zł bo on nie jest w abonamencie przychodni tylko szpitalu , jest uwielbiany i oblegany przez pacjentki
Z polecenia bylam rownież na jednej wizycie u dr Krzysztofa panczesnika , wypadł równie kompetentnie , przyjmuje w unicare i w centrum damiana .
Obaj są na znany lekarz .Rutelka lubi tę wiadomość
16.09.15 3 puste jaja plodowe [*] [*] [*]
Jeszcze bedzie przepięknie ....!