Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Boże co za konował Pielęgniarko...
Jak w taki sposób można wyrażać się do kobiety nawet gdyby nie było zarodka... Masakra
Jej, ale się cieszę, że jest dobrze Wierze, że jak jeden Cie skreślił, to teraz już będzie dobrze
Gratulacje serduszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 15:12
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
marti_88 wrote:Ja biorę vita min plus mama z Olimpu. Następne opakowanie i jeszcze inne tabsy bede zamawiała tak jak dziewczyny polecały na stronie apteka gemini.
Narazie bierz spokojnie kwas foliowy dopóki nie zakupisz kompleksu witamin. -
nick nieaktualnymizzelka wrote:wlasnie pamietam ze do 12 tyg spokojnie mozna sam kwas fol, tylko ja teraz karmię i organizm jest obciążony na niedobory stąd moje poszukiwania zeby nie doprowadzić do anemii
-
Anoolka wrote:Mizzelka ja biorę prenatal uno,tam jest kwas, jod, wit b6 i b12 i wit D ale się zastanawiam czy skoro karmię to nie powinny być to witaminy dla bardziej zaawansowanej ciąży, jak myślisz?
-
Anoolka dzięki, zaczynam o tym czytać, w razie czego jak czegoś nie ogarnę i nie będziesz miała nic przeciwko to napiszę do Ciebie
MMM2016 jak na razie czuję się nienajgorzej, oby to nie była cisza przed burzą ;( Byleby przetrwać jutro szpital...
Pielęgniarka, masakra, co za lekarz! taki to powinien mieć zakaz wykonywania zawodu!Anoolka lubi tę wiadomość
Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
Dziewczyny, wrocilam SA DWA SERDUSZKA !!!! Co za radosc i ulga
lu.iza, Ibiza, LillaMy, vella, Anoolka, Sylwia_i_Niki, NiecierpliwaKarolina, Blu, Rutelka, mizzelka, Visenna, Ola_85, marti_88, anulka1978, Jusstin, kehlana_miyu, kasia_1988, MMM2016, Limerikowo, Dea28 lubią tę wiadomość
-
Ibiza wrote:U mnie taka piekna pogoda a ja nie moge ruszyc tylka i isc na spacer..
Poki co ogladam film przyrodniczy, akurat rybitwy i kormorany pokazuja, moj kot zaraz wejdzie w telewzor, taki jest zainteresowany.....
Ma ktoras kota w domu, ja nie wiem co robic, nasz ma dwa lata, bardzo sie do niego przywiazalam, ale jest lobuziak , wlacza mu sie agresor i gryzie, na pewno w ramach zabawy, jednak jest to czasem meczace. Drzwi od pokoju syna sa zawsze zamkniete na noc,do nas ma wstep, ale troche wybiegam w przyszlosc i martwie sie co to bedzie jak bedzie dzidzius. Mieszkamy w bloku, wiec jest to problem, ale pocieszam sie,ze jakby co, wysle go do rodzicow na wies i biedny z panicza zmieni sie w kota dachowegoIbiza lubi tę wiadomość