Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pielegniarka_w_mundurze wrote:Wròcilam od lekarza. Zrobiono mi kolejne USG z DG. Poronienie,martwa ciąża. USG robił mi najlepszy człowiek na świecie. Wszystkie łzy wyplakalam. Jest serduszko, bije. Nadzieja umiera ostatnia.
cztery razy czytałam posta.....
Skupiłam się na zdaniu " Jest serduszko, bije."
-
nick nieaktualnypielegniarka_w_mundurze wrote:Wròcilam od lekarza. Zrobiono mi kolejne USG z DG. Poronienie,martwa ciąża. USG robił mi najlepszy człowiek na świecie. Wszystkie łzy wyplakalam. Jest serduszko, bije. Nadzieja umiera ostatnia.
-
LillaMy wrote:
Duży ten krwiak..........................................
Najważniejsze, że wszystko dobrze sie skończyło:)
Ale stres musiał byc..........
-
Xaxa wrote:W ogóle dziękuję dziewczyny za wsparcie! Za wszystkie maluszki trzymam mocno kciuki!
Mnie do szpitala przyjmą dopiero jutro, jakbym chciała mieć to już za sobą ;/
Wrocilam ze spaceru, przemarzlam, przemokłam... doczytuję... brrrrrr -
Pielegniarka_w_mundurze - ???
Rutelka - ale post
Kasiowa - Tobie tez powodzenia dzis!
Ja siedze jak na szpilkach, zaraz wychodze do lekarza, denerwuje sie... Nawet jakos mam mdlosci silniejsze dzisiaj, oby byly serduszka...
U mnie zwierzat domowych brak, bo Maz jest uczulony.
Z witaminek to biore kwas foliowy, zelazo co drugi dzien i wit. D.
I pytanko do Was - czy Wam tez wlosy wypadaja i sa mega suche?
Piekny misz-masz mi tu wyszedl -
ja też mam problem ze zrozumieniem posta pielęgniarki, ale staram się go czytać tak. Zwykły lekarz zrobił usg i stwierdził to co najgorsze. Przyszedł drugi, dobry lekarz i znalazł serduszko. Czy tak?
Rutelka, marti_88, Sunflower lubią tę wiadomość
-
lu.iza wrote:ja też dzisiaj nie mogę się oprzeć czekoladzie ;p z witamin mnie lekarz przepisał femibion natal 1 i mama dha, po jednej tabletce dziennie, ponoc oba sa wazne i sie uzupelniaja
Pielegniarka_w_mundurze jak to?!
Ile kosztują? -
MMM2016 - super
Też nie mogę zrozumieć posta Pielęgniarki, bije serduszko w końcu ?12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Pielegniarka_w_mundurze jeszcze jest nadzieja..?
Dzieki dziewczyny za wpisy o zwierzakach, wiec nie jestesmy sami z kotem w bloku . Macie racje takie zwierze, to jak czlonek rodziny, trzeba stworzyc dogodne warunki,zeby wszyscy razem mogli funkcjonowac.. Teraz bardziej sie stresuje,ze w maju na Komunie syna przyleci 6 osoob na kilka nocy nie wiem jak on to zniesie, tzn kothttps://www.maluchy.pl/li-72797.png -
marti_88 wrote:Ile kosztują?
femibion polecam kupić przez internet, jest dwa razy tańszy, w aptece zapłaciłam 40 zł za 30 tabletek a w internecie na ceneo widziałam po 24, a mama DHA ma 60 tabletek i też ponad 40 zł... drogie ale nie ma dziewczyny co oszczędzać... ważne żeby wszystko się dobrze wykształciło, mam to brać do 12 tygodnia więc mama dha wystarczy jedno opakowanie a femibionu potrzebuje 2
-
nick nieaktualnyBasia1771 wrote:Wkurza mnie to forum. Piszę pisze a tu tylko jedno zdanie wskakuje.
Pisałam że nie mam pojęcia co może nam powiedzieć. Będę zadowolona jak cokolwiek będzie widać, a jak nie to pewnie beta i powrót na kolejne badanie. -
Ibiza wrote:U mnie taka piekna pogoda a ja nie moge ruszyc tylka i isc na spacer..
Poki co ogladam film przyrodniczy, akurat rybitwy i kormorany pokazuja, moj kot zaraz wejdzie w telewzor, taki jest zainteresowany.....
Ma ktoras kota w domu, ja nie wiem co robic, nasz ma dwa lata, bardzo sie do niego przywiazalam, ale jest lobuziak , wlacza mu sie agresor i gryzie, na pewno w ramach zabawy, jednak jest to czasem meczace. Drzwi od pokoju syna sa zawsze zamkniete na noc,do nas ma wstep, ale troche wybiegam w przyszlosc i martwie sie co to bedzie jak bedzie dzidzius. Mieszkamy w bloku, wiec jest to problem, ale pocieszam sie,ze jakby co, wysle go do rodzicow na wies i biedny z panicza zmieni sie w kota dachowego
Mam też 2 psy labradorkę (ogrodowo-gankowa z uwagi na syf jaki robi wokół siebie) i bullterriera (salonowy księciunio) mam 2 dzieci, trzecie w drodze... i jakos nie myslę o tym co będzie... bo co ma być? pojawi sie dziecko i tyle pies bedzie musial temat ogarnac, myslę ze bedzie mega zadowolony bo to cudowna osobowość psia owszem szczeka (zwraca na siebie uwagę, zaczepia nas) jest niekiedy upierdliwy ale nie dumam nad tym
IBIZA bedzie dobrze, kot z wiekiem przestaje byc nakręcony -
tajemniczazolza wrote:Basia1771 wiem, ale chodziło mi o to, że obie idziemy po południu i szykuje się cały dzień myślenia.
Ja liczę na to, że mi powie, że to co czuję to wynik stresu i mnie uspokoi jakoś
Myślę że tak Ci powie albo powie Ci że to normalne bo teraz wszystko nam się tam przestawia i szykuje się na 9 miesięcy utrzymywania fasolki.