Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie taka piekna pogoda a ja nie moge ruszyc tylka i isc na spacer..
Poki co ogladam film przyrodniczy, akurat rybitwy i kormorany pokazuja, moj kot zaraz wejdzie w telewzor, taki jest zainteresowany.....
Ma ktoras kota w domu, ja nie wiem co robic, nasz ma dwa lata, bardzo sie do niego przywiazalam, ale jest lobuziak , wlacza mu sie agresor i gryzie, na pewno w ramach zabawy, jednak jest to czasem meczace. Drzwi od pokoju syna sa zawsze zamkniete na noc,do nas ma wstep, ale troche wybiegam w przyszlosc i martwie sie co to bedzie jak bedzie dzidzius. Mieszkamy w bloku, wiec jest to problem, ale pocieszam sie,ze jakby co, wysle go do rodzicow na wies i biedny z panicza zmieni sie w kota dachowegoLimerikowo lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72797.png -
a co do bolow i skurczy, musza byc niestety bo tak jak kiedys pisałam
macica przechodzi remont generalny dla dziecka
więzadła ciągną jak cholera, czuć kłócia w szyjce, czasami aż przysiądę
bóle na @ przypominają o sb często bo wszystko sie powiększa z małej gruszki zrobi się arbuz więc ma prawo strajkować i ""krzyczeć"
rodzilam w marcu ubieglego roku i tez czuje bóle ( a myslalam ze juz bd luzik bo przeciez niedawno sie rozciagało) a tu nici z tego interesu
a jak sie denerwujecie to niestety działa na fasolkę.. trzeba wyluzować na maaaaksaaa... ono sobie tam pływa i myśli: mamo! przywołuję cię do porządeczku! ja tu chce mieć SPA a nieIbiza, LillaMy, Evvelina, Zetzet, anulka1978, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny,
Życzę Udanych i Radosnych Wizyt
Mam nadzieję że limit Aniołków został już wyczerpany.
Nie stresujcie się Mamusie, stres nie wpływa dobrze na te małe dzieciątko które nosicie pod serduchem jeśli nie musicie to również nie czytajcie tych bzdur w necie.
Wujek Google nie zawsze powie prawdę, bardzo często wprowadza w błąd a Mnie to już dawno uśmiercił
Głowa do Góry i Ściskam Kciuki za Nas Wszystkie a Aniołkowym mamusiom Życzę Dużo Wytrwałości i Samozaparcia w dążeniu do Celu mam nadzieję że bardzo szybko wrócicie do Nas z dobrą wiadomością
Ibiza, mizzelka, Blu, Visenna lubią tę wiadomość
-
Ibiza wrote:U mnie taka piekna pogoda a ja nie moge ruszyc tylka i isc na spacer..
Poki co ogladam film przyrodniczy, akurat rybitwy i kormorany pokazuja, moj kot zaraz wejdzie w telewzor, taki jest zainteresowany.....
Ma ktoras kota w domu, ja nie wiem co robic, nasz ma dwa lata, bardzo sie do niego przywiazalam, ale jest lobuziak , wlacza mu sie agresor i gryzie, na pewno w ramach zabawy, jednak jest to czasem meczace. Drzwi od pokoju syna sa zawsze zamkniete na noc,do nas ma wstep, ale troche wybiegam w przyszlosc i martwie sie co to bedzie jak bedzie dzidzius. Mieszkamy w bloku, wiec jest to problem, ale pocieszam sie,ze jakby co, wysle go do rodzicow na wies i biedny z panicza zmieni sie w kota dachowego
Ja mam dwa koty, rownież w bloku. Typowe kanapowce brzydzacem sie nawet balkonem - bo za zimno. Nie wyobrażam sobie ich oddawać bądź przenosić. Znam mnóstwo znajomych, którzy normalnie funkcjonowali. Osobiście jestem za tym ze dziecko musi wychować sie wsród zwierzątek domowych. Pozniej takie zdziczałe jest boi sie pogłaskać psa kota, a przede wszystkim uczy odpowiedzialności. -
prawda, z Milenką to juz powinnam miec ciaze pozamaciczną itp hahah
jak to kiedys ktos pisał na innym forum ze byl kiedys zwyczaj że kobiety w ciąży odseparowano od reszty spoleczenstwa (bo oczywiscie kobiety opowiadaly co przezyly same lub sąsiadki i inne niestworzone historie)
zeby spokojnie przechodzily ciaze -
DZIEWCZYNY BARDZO POBIEŻNIE PRZECZYTAM NT TEGO CO DZIALO SIE NA FORUM. DO WSZYSTKICH SPRAW NIE DAM SIE ODNIEŚĆ. JENAK BARDZO WSPOLCZUJE XAXA.BARDZO MI PRZYKRO . ANGELSTW CO DO CIEBIE TO WIESZ ZE BYLAS MI TUTAJ BLISKA NA FORUM I BARDZO CI KIBICOWAŁAM . DZIEWCZYNY TRZYMAM ZA WAS KCIUKI ABYSCIE SZYBKO WRÓCIŁY NA FIOLETOWA STRONE.
JA DZISIAJ BYLAM NA WYNIKACH MORFOLOGIA OK TYLKO MPV CIUT ZA NISKIE GLUKOZA HCV TOXO I TAKI TAM. ROBILAM BETE DLA CIEKAWOSCI I JEST W GRANICZ 50000 WIEC OK...
MNIE DOPADAJA OSTATNIO OKROPNE MDLOSCI ... GRR.... -
Kasiu super beta teraz to bd luksus
a pro po jakie tabsy bierzecie? u mnie skonczyly sie tabletki dla kobiet w ciazy i biore tylko kwas foliowy do wizyty, potem dokupie opakowanie, w poprzedniej ciazy bylo slabo, tzn lekka anemia (ponoc norma) ale chcialabym jej tym razem zapobiec -
Wiem dziewczyny, że nie mogę się stresować, ale ta kobieta mnie kiedyś do grobu wpędzi.
Wiem, że macica się powiększa tylko mam wrażenie, że mam jeszcze gorsze bóle niż miałam kilka dni temu, jakoś gorzej to przechodzę, ale pewnie to przez te prace.
Dzisiaj płakałam sobie bez sensu i się uspokoić nie mogłam -
Tez mamy dwa koty, jeden wychodzi na dwór a drugi to typowy kanapowiec i niewyobrażalnym sobie zeby ich nie było. Synek je bardzo kocha i super się z nimi bawi mimo ze tez rozrabiaja i nieraz został delikatnie zadrapania ale kotki nie lubią ciągania za futerko. W nocy często biegają i hałasują ale małemu to nie przeszkadza.
Ja dzis chyba zaliczyłam największy ciążowy mix jeśli chodzi o jedzenie surówka z czerwonej kapusty popijana jogurtem pistacjowym a sposób na słodycze tez chętnie poznam bo jak widzę słodycze to kwicze -
Mizzy ja już zapobiegawczo biorę Ascofer i wczoraj zrobiłam sobie buraczkową
Ponoć lepszy od Ascoferu jest Actiferol można samemu sobie wybrać dawkę jaką chcemy
Jak skończy się Ascofer to przerzucę się na Actiferol
a witaminki to Vitaminer
Taka Nasza uroda nie wspominam o kolejnej pielgrzymce do WCWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 13:45
mizzelka lubi tę wiadomość
-
marti_88 nie boisz sie, np,ze koty beda chcialy zaatakowac malenstwo? Wiadomo, to my musimy wytworzyc bezpieczne miejsce dla dziecka i np kota nie wpuszczac do tego samego pomieszczenia gdy dzidzius bedzie spal, ale gdzies sie boje, bo ten nasz lobuziak, to nawet jak poruszy sie troche stopa tak bezwiednie, to rzuca sie na nia. Mojego 7-letniego syna nie tyka na szczescie.Nie jestem zwolenniczka wlasnie oddawania zwierzat, nie po to sie je bierze,zeby oddawac,sama widze,ze poki male, to ludzie trzymaja, a jak juz nie sa takie slodkie, to wydaja, bo jak chcielismy kota i szukalismy na internecie, to wszedzie pojawialy sie od 7,8 miesiecy wzwyz.. Kazde z nas jest do niego przywiazane, no ale wlasnie martwie sie... bo on nie jest typem kota przytulasa, tylko wlasnie takiego tygrysa, co szuka zaczepki .
Weterynarz mowil,ze po wykastrowaniu sie uspokoi, nie zmienilo sie to, myslalam,ze dlatego,ze jeszcze jest mlody a on ma dwa lata i nadal zaczepia sie. Syn byl u babci na feriach jego kuzynka 2-letnia ciagnela swojego kota za ogon, szyje i kot zero reakcji, moj strach pomyslec co by zrobil w takiej sytuacji a jestem pewna,ze nie siedzialby cicho.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 13:48
https://www.maluchy.pl/li-72797.png