X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe szczęścia 2018
Odpowiedz

Październikowe szczęścia 2018

Oceń ten wątek:
  • Megsss Autorytet

Wysłany: 20 maja 2019, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do rozchodzenia z facetami ... jak słucham moich klientek , zwłaszcza tych wolnych które są na etapie poszukiwania partnerów ... to mysle sobie ... gdzie Ci mężczyźni ... z nimi jest coraz gorzej ...wiec nawet jak mój mnie czasem doprowadza do szału ... a potrafi to jak nikt inny to mysle sobie , ze zle nie trafiłam ...wiecie oni są z innej planety i w sumie nigdy do końca nie dorastają im szybciej się z tym pogodzimy tym lepiej;)

• monika30 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2019, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tekst z kupa mnie rozwalił haha ;). Moze czyta gazetę albo oglada neta a Ty sie czepiasz :P hihih

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2019, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym obstawiala, że gra na telefonie, bo wiem, że mój tak robi, a odkąd mu powiedziałam, że może by czasem odłożył telefon jak zajmuje się dzieckiem, to wystarczy, że się do nich zbliże, a on szybko ucieka do łazienki i siedzi tam minimum 20 minut (chyba myśli, że się nie zorientowałam).

• iga Koleżanka

Wysłany: 20 maja 2019, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas przy dwójce dzieci nie ma już tego luzu , że jedno przejmuje obowiązki a drugie odpoczywa .M.wyjezdza o 8 wraca ok.18 .Po 20 mamy w domu kąpiel dzieci i porę wyciszenia sie przed snem .Także te 2-3 h gdy wroci z pracy nie odpoczywa. M.jest calymi dniami w trasie wiec nie wyobrażam sobie zeby wstawal w nocy do dziecka skoro od 8 będzie za kółkiem robiąc dziennie setki kilometrów.
    Wkurza mnie czasem ze sam rzadko wychodzi z inicjatywą by w czymś pomóc , dlatego daje dziecko na kolana i ogarniam co musze dalej, albo spędzam chwile wieczorem sam na sam ze starszakiem .
    Ja lubię mieć w domu obiad dla chłopaków gdy wracają, uwielbiam porządek 😉 .Jestem troche taka kura domowa, chociaz nie odmawiam sobie wyjścia na paznokcie czy do fryzjera. Wtedy mam moj czas .
    Zdecydowałam się byc mama dwójki dzieci to teraz się w tym realizuje .Bardzo to lubię i dopoki moge byc w domu to korzystam. Za pół roku trzeba wrocic do pracy.

• Katiuszaaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2019, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mogę rozśmieszyć was jeszcze bardziej do jego dwójki jest cała ceremonia musi się rozebrać przynajmniej do koszulki ale najlepiej jednak koszulkę tez zdjąć i dopiero może isc robić kupę on ma z tym jakiś problem psychiczny! On planuje w ciągu dnia kiedy pójdzie do wc, serio dla mnie to jest nie do pomyślenia chce mi się ide robie 3 min i po sprawie. Już nie mówię jak musimy planować wyjazdy i noclegi żeby on się komfortowo wysrał. Jak mu kibel gdzies nie podpasuje to to tydzień potrafi nie iść. A co on tam robi to ja doskonale wiem jak już przesadza to beszczlnie wchodzę i zabieram mu telefon, ale to i tak nie zbyt skraca czas Po wszystkim łazi i narzeka ze mu nogi zcierply

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2019, 14:03

edka85, Buko, Cukierniczka, monika30, NiecierpliwaKarolina lubią tę wiadomość

• ChicChic Autorytet

Wysłany: 20 maja 2019, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba padne ze smiechu! :)

km5stv739k9pulwh.png
    3i498u69muucg3hi.png

• edka85 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2019, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiusza, you make my day :)

Piąte w drodze! Będzie dziewczynka 😁
    preg.png

4️⃣Córka 06.2023
    3️⃣Synek 04.2022
    2️⃣Córka 08.2020
    1️⃣Synek 09.2018
    "Ty utkałeś mnie w łonie mej matki. Dziękuję Ci, że mnie stworzyłeś tak cudownie, godne podziwu są Twoje dzieła" (Ps139)
  • Hedgehog Autorytet

Wysłany: 20 maja 2019, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matulu. Nie mogę hahaha :D

[link=https://www.suwaczki.com/]17u9hdge9c31bxqo.png[/link]
  • katberry Autorytet

Wysłany: 20 maja 2019, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiusza nie moge.. moj robi tak samo, ale ja dobrze wiem co on tam robi.. zaklada sluchawke na 1 ucho i oglada Netflixa! Do tego od ok.7 miesiecy twierdzi ze ma problemy ze sluchem - znam go 10 lat i wczesniej nie zauwazylam. :-)

• akilegna♥ Autorytet

Wysłany: 20 maja 2019, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Katiusza dobre!
    Niestety mój też z telefonemidzie na dwójkę i też mu z pół godziny schodzi ;)

1usai09kktksp1u6.png
    74dianlikkw71sia.png
    ICSI 09.2020 -> 7❄
    Crio 10.2020 -> 🤰
    3❄
  • Katiuszaaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2019, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to o moim chłopie niezły stend up mogła bym napisać

• monika30 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2019, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiusza padlam :) hahahaha

• Cukierniczka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2019, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieci się nie chwali i facetów też - tak kontynuując temat. Mój właśnie siedzi na balkonie i ogląda grę o tron :P czy ja jestem jedyną osobą, która tego nie ogląda? A ja na kanapie cisnę z m jak miłość haha :D

Szymek postanowił spać dzisiaj w ciągu dnia "aż" dwa razy. Pomiędzy drzemkami średnio 4 godziny przerwy, o dziwo bez marudzenia, po prostu szkoda mu było czasu na spanie. To już tak zostanie? Że dwie drzemki tylko?

atdc3e5euobdwxyo.png
    www.zcukremalbowcale.com
  • NiecierpliwaKarolina Autorytet

Wysłany: 20 maja 2019, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszaaaa wrote:
    To mogę rozśmieszyć was jeszcze bardziej do jego dwójki jest cała ceremonia musi się rozebrać przynajmniej do koszulki ale najlepiej jednak koszulkę tez zdjąć i dopiero może isc robić kupę on ma z tym jakiś problem psychiczny! On planuje w ciągu dnia kiedy pójdzie do wc, serio dla mnie to jest nie do pomyślenia chce mi się ide robie 3 min i po sprawie. Już nie mówię jak musimy planować wyjazdy i noclegi żeby on się komfortowo wysrał. Jak mu kibel gdzies nie podpasuje to to tydzień potrafi nie iść. A co on tam robi to ja doskonale wiem jak już przesadza to beszczlnie wchodzę i zabieram mu telefon, ale to i tak nie zbyt skraca czas Po wszystkim łazi i narzeka ze mu nogi zcierply
    Katiuszs, przybijam piąteczkę! A czy Twój mąż tez po wszystkim idzie pod prysznic myć dupę na kolejne 20 minut?

n59y8u69xkreiife.png
    n59y20mm7mm8z66z.png
  • Flavia Autorytet

Wysłany: 20 maja 2019, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiusza, dopiero doczytałam. U mnie podobnie z tym siedzeniem w wc. Różnica jest taka, że mój stary jak mu się zachce to musi natychmiast lecieć na sracz. Choćby się waliło i paliło. Mężczyźni to jednak podgatunek.
    Ja też 3 minutki i po sprawie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2019, 21:52

• Katiuszaaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2019, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NiecierpliwaKarolina wrote:
    Katiuszs, przybijam piąteczkę! A czy Twój mąż tez po wszystkim idzie pod prysznic myć dupę na kolejne 20 minut?
    No oczywiście. Ja nie wiem co te chłopy z tym maja za problem to jakiś fetysz chyba

• Megsss Autorytet

Wysłany: 20 maja 2019, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha co za obsrany temat nam się trafił dziś :D

A skoro już o męskich dziwactwach mowa to mój akurat nie siedzi na tronie po pół h ale
    Za to rano zawsze sika i myje jednocześnie zęby :P także tak ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2019, 23:30

• ChicChic Autorytet

Wysłany: 21 maja 2019, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj myje rano wlosy bo przez noc mu sie przetluszcza... A potem suszy je 10 minut suszarka, bo nie lubi m9krych. Aha, latem jak jest upal od rana, to tez suszy.

km5stv739k9pulwh.png
    3i498u69muucg3hi.png

• Karo_Wi Autorytet

Wysłany: 21 maja 2019, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cukierniczka, Kinga od dłuższego czasu ma już tylko 2 drzemki. Duże prawdopodobieństwo, że i Szymek się przestawił.

Cukierniczka lubi tę wiadomość

gg64e6ydj2x1myxr.png
  • 1Malinka1 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2019, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się uśmiałam. To widzę ze kibel dla facetów stanowi centrum dowodzenia. Mój może nie ma z tym takiego problemu, ale jak idzie to musi mieć coś do czytania, jakieś książki. Nie kumam tego, ile można tam siedzieć. Nie raz mi się zdarzyło, że musiałam go wywalić. Może to ich oaza spokoju, no bo wiadomo nikt raczej im tam nie wejdzie, głowy suszyć nie będzie, znaleźli sobie patent :D .

U nas chyba ząbki dają popalić bo noc nie należała do najlepszych. Pobudki, kręcenie się, płacz. No i oczywsicie mimo to wstała po 5.

f2wlpx9ishio9eby.png
    tb738ribmbqosoos.png
‹‹ 1079 1080 1081 1082 1083 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ