Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko, co za kiepski dzień...Do wczoraj tyle dobrych wiadomości, a dziś totalna klapa...
-
Dziewczyny, ja dzisiaj po usg. Dzidzia podobno dorodna, bo 1,85 cm serduszko bije 175 chyba. No i termin wg usg przesunął się na 25 września, ale mnie nie wyganiajcie, proszę.
Mamusia_Ksawusia, Blu, edka85, Milano, Kathrine, Bajka111, Kolorowapani, Du-Dulia, NiecierpliwaKarolina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam pytanie, czy też macie/miałyście białą wydzielinę w większej ilości ?[/QUOTE]
Tak ja też tak mam,odkąd jestem w ciąży to muszę nosić wkładki. Lekarz powiedział że jak to jest biała wydzielina to normalne.(biała lub żółtawa jak ktoś bierze luteine dopochwową)1Malinka1 lubi tę wiadomość
Syn 21 lat.
Aniołek 25.11.2017 (5tc) 05.03.2018 (10tc)
Wyniki męża-OK.
Niskie AMH
wrzesień-wspomagacze. -
Hej dawno się nie odzywalam ale podczytuje was. Dzisiaj byłam na Usg i nie wiadomo co bedzie. Pecherzyk jest na 22 mm czyli wychodzi prawie 7 tydzień ale brak zarodka . kazała przyjść jeszcze 27 lutego ale raczej nie dawała szans więc sama nie wiem co o tym myśleć. Wydaje mi się ze do tej pory zarodek powinien się już pojawić.Aniołek 02.2013 (7 tydzien)
Emilia 30.05.2016 ☺ -
Jezu... nienawidzę czytać takich informacji, bo od razu zaczynam myśleć o tym że w poniedziałek pewnie tak samo zle będzie po mojej wizycie. Tydzień temu lekarz nie mógł mi nic konkretnego powiedzieć bo stwierdził że ta ciąża jest jakaś dziwna ale wszystkiego się dowiem w poniedziałek bo mam przyjechać do niego do szpitala tam ma lepszy sprzęt,dlatego odepchnęłam wszystkie złe myśli od siebie i cierpliwie czekam,bo nic innego mi nie pozostało.Syn 21 lat.
Wyniki męża-OK.
Niskie AMH
wrzesień-wspomagacze. -
toyotarav4 wrote:jestem po usg nie slychac serduszka w poniedzialek bylo slychac dzis nie. mam jeszcze zbadac w sobote bete. zarodek zmalal ogolnie to bardzo ciezko bylo jej dzis znalezc procz pecherzyka. nie wiem tylko czy odstawiac dzis luteine czy wstrzmac sie do soboty. nie wiem czy sama sie oczyszcze czy lepiej isc na zabieg.... generalnie czulam ze bedzie zle. odstep 3 dni i zmiana diametralan na minus
Bardzo mi przykro... Niestety wiem, co to znaczy usłyszeć serduszko, a po jakimś czasie ciszę... Trzymaj się, nie poddawaj się!2011_Synek
24 stycznia_beta HCG 221, 29 stycznia_ betaHCG 2600____Bądż z nami -
Jola79 wrote:Jezu... nienawidzę czytać takich informacji, bo od razu zaczynam myśleć o tym że w poniedziałek pewnie tak samo zle będzie po mojej wizycie. Tydzień temu lekarz nie mógł mi nic konkretnego powiedzieć bo stwierdził że ta ciąża jest jakaś dziwna ale wszystkiego się dowiem w poniedziałek bo mam przyjechać do niego do szpitala tam ma lepszy sprzęt,dlatego odepchnęłam wszystkie złe myśli od siebie i cierpliwie czekam,bo nic innego mi nie pozostało.
-
Witajcie. Dawno się nie odzywałem ale podczytuje.
Z przykrością czytam wpisy o problemach i niepowodzeniach. Nie poddawaj się kobietki.
U mnie w miarę pozytywnie. We wtorek byłam na wizycie. Jest zarodeczek i nawet coś tam pikoce że zacytuję lekarza. Był w szoku bo to dopiero 6+2 było ale nie próbował mierzyć uderzeń. Jednak jestem szczęśliwa że jest serduszko
A dziś poszłam na NFZ. i dostałam co chciałam. czyli skierowanie na wszystkie potrzebne badania.
A w listopadzie skończę 33 lata. Urodziny zdrowego kropka będą wspaniałym prezentem.
Na wizycie okazało się że mam skaczące ciśnienie i lekarz uparł się że mam iść na l4. Tym bardziej że pracuje na budowie chemia zimno i rusztowania. No i stres.
Więc musiałam powiedzieć w pracy. No i zdecydowano za mnie.
Ale nie ma tego złego...
edka85, Du-Dulia, Blu, Kathrine lubią tę wiadomość
👧2018 Agatka
Długo nic
9 stycznia 2024 II
Beta 10.01 82,4
12.01. 211.2
15.01 861,2
Progesteron spadł z 25 do 15, różowy śluz luteina 100 x 2
Wizyta 18.01. -
edka85 wrote:Ale dlaczego stwierdził, że ciąża jest dziwna? Co się tam wydarzyło w tym gabinecie?[/QUOTE
OM.20.12.17r. cykle 27dni,OWU.chyba była 02.01.18r.bo miałam śluz płodny,w dniach 8-11 miałam lekkie różowe plamienie(chyba dochodziło do zagnieżdżenia) 12.01.betaHCG-0,1 brak ciąży
17.01-139,1
19.01-289,2
22.01-1.079,0
26.01-5.149.0
24.01 jeszcze nie było nic widać w USG, mój gin.kazał przyjść dopiero 08.02 bo przez 2 tyg.będzie na urlopie. 25.01.zaczęłam plamić na brązowo więc poleciałam do pierwszego lepszego gina,on mi przepisał luteine dopochwową 2xpo 100 i kazał przyjść za tydzień. Plamienia ustały,poszłam do niego za tydzień a on mi zrobił USG i stwierdził że ciąży nie widać,bo to pewnie jest ciąża pozamaciczna i dał skierowanie do szpitala,to był piątek.Załamana pojechałam do szpitala a tam mi lekarz powiedział że zrobią mi tylko beteHCG i w poniedziałek zrobią resztę badań,więc powiedziałam że w takim razie przyjadę w poniedziałek. Zrobiłam beteHCG 02.02-wynik 32.625.0 więc beta idealnie rośnie.
03.02 pojechałam prywatnie do innej gin. od razu znalazła ciąże w macicy tam gdzie ma być tylko że dużo mniejsza 5t3d na zdjęciu USG GS 18.2mm.
08.02 pojechałam w końcu do mojego gina,opowiedziałam mu wszystko co się działo jak był na urlopie,ale zapomniałam zabrać ze sobą zdjęcia z USG z przed 5 dni, ale pamiętałam co tam pisało i według niego coś jest nie tak bo na jego USG wyszło 0,522cm a przecież 5 dni wcześniej było 18,2mm dlatego 19.02.jadę do niego do szpitala tam ma nowy,lepszy sprzęt to będę wszystko wiedzieć.
Ale się rozpisałam....Proszę trzymajcie kciuki w poniedziałek.maj2018 lubi tę wiadomość
Syn 21 lat.
Wyniki męża-OK.
Niskie AMH
wrzesień-wspomagacze.