Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytoyotarav4 wrote:Dziewczyny luteina podnosi sztucznie progesteron prawda i może fałszowac wynik bo dwa tyg temu mialam 9 a dzis mam prawie 21
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2018, 13:23
-
Ja będę miała 30. Pierwszego syna urodziłam w lipcu kilka dni po swoich urodinach.
Mersiak przykro mi. Po trzech porobieniach mozesz żądać skierowania do kliniki genetycznej. Ja ze slaska jechalam do Lodzi.
Szybki termin.
Skierowanie dal mi lekarz ogolny.
Badania u jednego z najlepszych profesorow. Badal mnie i partnera. Jesli trzeba zostac na noc (oddanie nasienia) mają hotelik ze zniżką obok.
Dodatkowe badania mozesz tez tam zrobic to pakiet na 3/4 choroby okolo 380 zł gdzie tu w labo np jedno to 240 zł.
Nie pamiętam juz co dokladnie.
Ogolnie wizyta we wrzesniu a w listopadzie zaszlam w ciąże.
Warto jesli się ma to za.free -
Jola79 wrote:Tak ja mam mięśniaka,ale lekarz mi powiedział że to nie zagraża ciąży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2018, 13:47
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny! Czytuję Was trochę od początku, ale dopiero odważyłam się dołączyć do szanownego grona październikowych mam Dwa dni temu byłam na usg i zobaczyłam upragnione serduszko, a nawet dwa! Wygląda na to, że będą bliźniaki Mam już 1,5 rocznego synka, w listopadzie ub roku w 7 tyg poroniłam, więc teraz bardzo się boję, każdego dnia drżę, czy tym razem wszystko pójdzie dobrze. Termin mam na 04.10, ale ponoć bliźniaki lubią wkraczać na świat trochę wcześniej, zobaczymy jak to będzie Czy jest tu jakaś mama bliźnaków? Albo nosząca pod sercem dwa małe serduszka?
Sylwiaa992, Bajka111, Blu, 1Malinka1, Zuuziaaaa, Milano, Marsylia, *SmoczycA*, PAPAVER, Mamusia_Ksawusia, Ewelka Elka, Mamma-mia, NatkaZ, tym_janek, Karo_Wi, OlinkowA, Amelia, Du-Dulia, Kathrine, STORK, Flavia, gosia1991, NiecierpliwaKarolina lubią tę wiadomość
-
laylin wrote:Cześć dziewczyny! Czytuję Was trochę od początku, ale dopiero odważyłam się dołączyć do szanownego grona październikowych mam Dwa dni temu byłam na usg i zobaczyłam upragnione serduszko, a nawet dwa! Wygląda na to, że będą bliźniaki Mam już 1,5 rocznego synka, w listopadzie ub roku w 7 tyg poroniłam, więc teraz bardzo się boję, każdego dnia drżę, czy tym razem wszystko pójdzie dobrze. Termin mam na 04.10, ale ponoć bliźniaki lubią wkraczać na świat trochę wcześniej, zobaczymy jak to będzie Czy jest tu jakaś mama bliźnaków? Albo nosząca pod sercem dwa małe serduszka?25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
laylin wrote:Cześć dziewczyny! Czytuję Was trochę od początku, ale dopiero odważyłam się dołączyć do szanownego grona październikowych mam Dwa dni temu byłam na usg i zobaczyłam upragnione serduszko, a nawet dwa! Wygląda na to, że będą bliźniaki Mam już 1,5 rocznego synka, w listopadzie ub roku w 7 tyg poroniłam, więc teraz bardzo się boję, każdego dnia drżę, czy tym razem wszystko pójdzie dobrze. Termin mam na 04.10, ale ponoć bliźniaki lubią wkraczać na świat trochę wcześniej, zobaczymy jak to będzie Czy jest tu jakaś mama bliźnaków? Albo nosząca pod sercem dwa małe serduszka?
Mojemu mężowi marzyły się bliźniaki Macie jakieś w poprzednich pokoleniach?
-
laylin wrote:Cześć dziewczyny! Czytuję Was trochę od początku, ale dopiero odważyłam się dołączyć do szanownego grona październikowych mam Dwa dni temu byłam na usg i zobaczyłam upragnione serduszko, a nawet dwa! Wygląda na to, że będą bliźniaki Mam już 1,5 rocznego synka, w listopadzie ub roku w 7 tyg poroniłam, więc teraz bardzo się boję, każdego dnia drżę, czy tym razem wszystko pójdzie dobrze. Termin mam na 04.10, ale ponoć bliźniaki lubią wkraczać na świat trochę wcześniej, zobaczymy jak to będzie Czy jest tu jakaś mama bliźnaków? Albo nosząca pod sercem dwa małe serduszka?
Witaj! Bliźniaki? Wow podwójne szczęście! Powiedz coś o sobie, ile masz lat? No i zapraszamy do rozmów! Rozgosc się -
Dziewczynom narzekającym na brak objawów chętnie oddam moje całodzienne mdłości i wymioty przy pustym żołądku. Za Wiki całe szczęście biegać jeszcze nie muszę, choć i tak w ciągu dnia nie mam kiedy usiąć, jem na raty a herbatę piję zawsze zimną
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylaylin wrote:Cześć dziewczyny! Czytuję Was trochę od początku, ale dopiero odważyłam się dołączyć do szanownego grona październikowych mam Dwa dni temu byłam na usg i zobaczyłam upragnione serduszko, a nawet dwa! Wygląda na to, że będą bliźniaki Mam już 1,5 rocznego synka, w listopadzie ub roku w 7 tyg poroniłam, więc teraz bardzo się boję, każdego dnia drżę, czy tym razem wszystko pójdzie dobrze. Termin mam na 04.10, ale ponoć bliźniaki lubią wkraczać na świat trochę wcześniej, zobaczymy jak to będzie Czy jest tu jakaś mama bliźnaków? Albo nosząca pod sercem dwa małe serduszka?