Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
mersiak wrote:Ja się niestety z wami żegnam, mój wynik spadł
Czy starałaś się poznać przyczynę tych niepowodzeń? Chodzi mi o badania genetyczne i immunologiczne. Tu musi tkwić problem.
-
Zuuziaaaa wrote:Dziewczyny, nie wiem czy nie będę niegrzeczna zadając to pytanie, jeśli tak poprawcie mnie proszę
Ile macie lat? Ja 27 w tym roku, to moje pierwsza fasolka, w zeszłym roku tylko puste jajo w 5 tc. Nie mam dzieci.
Tak patrze na te serduszka na pierwszej stronie naszego forum i aż serce rośnie że tak Was dużo!
Ja mam 23. -
Blu wrote:My mówimy po usg, czyli na koniec lutego. I tak będę musiała zanieść zwolnienie do pracy, a tam na dyskrecję nawet nie ma co liczyć...
Ale byłam dzisiaj na bhcg nie mam żadnych objawów i chciałam się trochę upewnić czy wszystko ok.
no właśnie mi chyba tez ustały objawy... się martwię... -
Zuuziaaaa wrote:Dziewczyny, nie wiem czy nie będę niegrzeczna zadając to pytanie, jeśli tak poprawcie mnie proszę
Ile macie lat? Ja 27 w tym roku, to moje pierwsza fasolka, w zeszłym roku tylko puste jajo w 5 tc. Nie mam dzieci.
Tak patrze na te serduszka na pierwszej stronie naszego forum i aż serce rośnie że tak Was dużo!
ja dziś obchodzę swoje 28 urodziny pierwsze dziecko (syn) urodziłam na 2 tygodnie przed swoimi 23 urodzinami (1 luty 2013) -
nick nieaktualny
-
Mamusia_Ksawusia wrote:no właśnie mi chyba tez ustały objawy... się martwię...
Mersiak tak mi przykro moze watro tak jak dziewczyny mowia zrobić jakieś badania? Raz wiadomo, ze może byc przypadek a jak sie juz tak dzieje kilka razy? Teraz medycyna idzie na przód i na wiele spraw jest rozwiązanie. Trzeba tylko znaleźć przyczynę25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Kahu90 wrote:Czy jest tu przyszla pazdziernikowa mamusia z miesniakiem?
Syn 21 lat.
Aniołek 25.11.2017 (5tc) 05.03.2018 (10tc)
Wyniki męża-OK.
Niskie AMH
wrzesień-wspomagacze. -
Mamusia_Ksawusia wrote:no właśnie mi chyba tez ustały objawy... się martwię...
Ja nie mam żadnych od początku... ale mam już wynik bety: 1650mlU/ml norma dla 5 tyg 217 – 7138 także już jestem spokojna dziś jest u mnie 5 tydz 1 dz.
Lat mam 31 jeszcze przez miesiąc
Mamusia Ksawusia sto lat z okazji urodzin i oczywiście pięknego bobasa w październiku
1Malinka1, Mamusia_Ksawusia, NiecierpliwaKarolina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
37 lat, w tym roku kończę 382011_Synek
24 stycznia_beta HCG 221, 29 stycznia_ betaHCG 2600____Bądż z nami