Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Milano wrote:mam takie coś w gardle tak jak jedna z Was tu pisała, jakby nie wiadomo w która stronę chciało pójść
-
Wczesniej mialam takie chwilowe bole okresowe,ale doslownie kilka razy. Ale raz mialam ciagly ból nie wiem czego nerki/krzyża/jajnika i nospa nie pomagała. Bylo to przed usg wiec juz sie tym nie stresuje;) teraz praktycznie zadnych boli nie mam,jedynie jak wstaje z łóżka za szybko to takie ściągnięcie jakbym miala za krótkie mięśnie w podbrzuszu.
PAPAVER, NatkaZ lubią tę wiadomość
-
*SmoczycA* wrote:teraz praktycznie zadnych boli nie mam,jedynie jak wstaje z łóżka za szybko to takie ściągnięcie jakbym miala za krótkie mięśnie w podbrzuszu.
Milano, średnio to 27 dni.
*SmoczycA* lubi tę wiadomość
-
Edka to mówimy chyba o tym samym uczuciu;) dobrze niech ciagnie i kłuje i niech daje znaki że ktoś tam mieszka;) wiem ze to durne, ale mi mdłości sprawiają taką frajde a i nie wiem kto mdłości nazwał porannymi. U mnie prawie zawsze to wieczór;)
Mamusia_Ksawusia, NatkaZ lubią tę wiadomość
-
*SmoczycA* wrote:Edka to mówimy chyba o tym samym uczuciu;) dobrze niech ciagnie i kłuje i niech daje znaki że ktoś tam mieszka;) wiem ze to durne, ale mi mdłości sprawiają taką frajde a i nie wiem kto mdłości nazwał porannymi. U mnie prawie zawsze to wieczór;)
u mnie mdłości trwają większość dnia, mimo to martwię się czy wszystko na pewno ok, te wszystkie objawy tak wcześnie się pojawiły...NatkaZ lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 13:32
NatkaZ lubi tę wiadomość
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 13:32
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
Cześc dziewczyny!
Ja mam tez mdłości wieczorem, jak się położe to ciężko mi się ruszać żeby nie zwymiotować obiadu, anie jem duzo.
Co do objawów to własnie mdłości i ból piersi, po bokach, od góry no i sutki mnie tak bolą że dotkąć ich nie mogę, nawet Mąż pocieszyć się nie moze bo nie pozwalam mu dotykać
U mnie wizyta dopiero 26.02 więc czekam cierpliwie, w przyszły czwartek wybieram się na sporo badań które lekarz zlecił.. -
OlinkowA wrote:Cześc dziewczyny!
Ja mam tez mdłości wieczorem, jak się położe to ciężko mi się ruszać żeby nie zwymiotować obiadu, anie jem duzo.
Co do objawów to własnie mdłości i ból piersi, po bokach, od góry no i sutki mnie tak bolą że dotkąć ich nie mogę, nawet Mąż pocieszyć się nie moze bo nie pozwalam mu dotykać
U mnie wizyta dopiero 26.02 więc czekam cierpliwie, w przyszły czwartek wybieram się na sporo badań które lekarz zlecił..
Olinkowa, czyli dolegliwości ze strony brzucha nie masz? Przeprowadzam ankietę2011_Synek
24 stycznia_beta HCG 221, 29 stycznia_ betaHCG 2600____Bądż z nami -
*SmoczycA* wrote:Tz. Ze masz przeciwciała;) czyli byłaś szczepiona lub chorowalas. Jesli w kladie igm sa ujemne to tylko się cieszyć
Coś mnie katar złapał... brałam paracetamol, ale chyba musze sięgnąć po czosnek
A w ogóle to syna "sprzedałam" do babci na 3 dni wiec mam labe -
PAPAVER wrote:Olinkowa, czyli dolegliwości ze strony brzucha nie masz? Przeprowadzam ankietę
PAPAVER lubi tę wiadomość
-
Ja dziś od nie wiem ilu dni trochę się wyspałam ,bo ciągle mam jakaś bezsenność hehe Co do bólu brzucha to od kilku dni bardziej go czuje tak jakbym miała @ i ciągnie mnie też w pachwinach. Chociaż czasami nie wiem czy to też nie jelita bo też mi często dokuczają ;p
-
*SmoczycA* wrote:My nie mowimy nikomu narazie;) Po wczesniejszych stratach wolimy nie stresować rodzic;) wystarczy że my się martwimy. Jak bedzie dobrze to w święta się dowiedzą
NatkaZ, *SmoczycA* lubią tę wiadomość
-
1Malinka1 wrote:A mówiłyście już najbliższym, czy czekacie ?
Ja czekam do pierwszego USG, żeby powiedzieć.
U mnie rodzice i teściowa już wiedzą. Córa dowiedziała się po pierwszym usg, tak samo jak brat z narzeczonąKathrine lubi tę wiadomość
Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016